*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (112)*
Raspunsuri - Pagina 14
Hera25 spune:
Malinas nici nu stiu ce sa fac, dc sa vin sau nu. Am o stare asa de proasta. Si cu greturi, si cu Lorena care e f nebunica si nu sta locului o clipa. Mi-e si teama sa plec cu ea, ca fuge nu sta intr-un loc.
Am fost plecati in wk la munte cu finii nostri. Frate ne-a terminat pe toti. Patru insi si cu o mogaldeata mica, ne-a facut praf ce sa mai. Duminica s-a trezit la 7 dimineata, sa nu carecumva sa piarda ea ceva, a apucat sa doarma in masina juma de ora, dupa care cand am ajuns pe la 14 in camera nu a mai vrut neam sa adoarma. Si a picat franta la 21.30, cand ii facea sotul masaj la talpi
, nici lapte nu i-a mai trebuit. In rest toata ziua numai a alergata, numai afara a stat. Ce sa mai copilul atomic, turbo nici nu stiu cum sa-i mai zic.
Nu stiu ce voi face cand voi fi cu burta mai mare....
Cred ca voi naste mai devreme.![]()
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
Printesa01 spune:
mai fetelor, cum pana mea arata capusa asta?
stati asa ca gogalesc daca am timp
si vin si cu un off topic: vand 2 aparate de aer conditionat Hyundai 12.000 btu. le dau si in rate, cum o fi, numai sa scap de ele
datorita crizei crizate am primit 2 smecherii d-astea in loc de niste cifre in cont. in cazul in care nu gasesc cumparatori, le transform in masa de televizor
, pentru ca eu am deja montate 2 in vastele apartamente
Hera25 spune:
printeso uite in link http://www.lyme.ro/
Edit. Cum te descurci tu cu 2 copii asa mici, ha??? Tot timpul stau si ma gandesc la fetele cu 2 copii mici si fara ajutor. Vai voi fi ca voi fetelor....ce senzatii....
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
Ralukutzza spune:
Malinas data de 3 iunie este perfecta si cred ca pana la urma tot Cismigiul este cel mai convenabil pt toata lumea.
Cat despre capuse intr-adevar...capusele de la caini si pisici nu se transfera la oameni dintr-un simplu motiv...ca odata infipte in piele nu mai ies decat fortat
...insa ele traiesc foarte bine in iarba, gardul viu, paduri de foioase...cam peste tot...si abia asteapta sa gaseasca o gazda calda si primitoare.
Offf Hera tare greu trebuie sa iti fie....si eu am un copil atomic exact asa cum povestesti tu...dar eu nu sunt insarcinata.
pentru curajul si rabdarea ta.
Printesico mai vb si noi diseara pe mess daca ai timp?..nu de aere ca am vreo 5 in casa si consuma mult curent...de altele asa//
Printesa01 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Hera25 printeso uite in link http://www.lyme.ro/ Edit. Cum te descurci tu cu 2 copii asa mici, ha??? Tot timpul stau si ma gandesc la fetele cu 2 copii mici si fara ajutor. Vai voi fi ca voi fetelor....ce senzatii.... ![]() Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 |
astept sa naseti toate bb2 si apoi va povestesc detalii:)
imi amintesc cu groaza sarcina cu cris; cat de rau mi-a fost si cat de greu. am avut zile in care refuzam mancarea pt ca stiam ca o sa vars totul. imi amintesc cand am cazut pe scari cu alex in carucior,
cand am crezut ca o sa nasc in parc si stiam ca tati e in sedinta si nu pot sa il sun
Doamne, cum au trecut toate!
Hera, numai Dumnezeu stie de unde mai am putere. Am zile in care ( iarta-ma malinas, numai la tine ma gandesc cand fac asta
) le dau pufuleti in parc numai sa stea cuminti langa mine, pt ca ies si mi se face rau brusc.intr-o zi cris sugea de zor la un chupachups, eu nu vedeam pe unde merg, efectiv era ceatza totala, cand am auzit un glas de copil: "copilul ala e prea mic sa manace o asemenea pocarie". Am crezut ca o sa intru in pamant de rusine, imi facea teorie o pustoaica de 4-5 ani. (bine, asta dupa ce muma-sa impingand la carucior si uitandu-se dupa avioane, a intrat in mine, dar asta este o alta fata a povestii)
probabil v-am povestit, ca am fost sa rezolv niste probleme prin centru si am ramas fara bani, pt ca mi i-au luat tziganii. si ma consider si eu femeie in toata firea. in mijlocul multimii, cu politisti langa mine, aia au sarit pe mine. Mi-a fost frica de un sigur lucru: copiii. sa nu mi-i ia.
e cumplit fara ajutor. macar sustinere morala de as avea!
ma afund incet incet intr-o lume a mea, si a copiilor!
De multe ori imi calc peste orice mandrie si mai cer ajutor, ca sa am ce regreta in sec2.
na, uite, ca m-ai prins intr-o pasa proasta.
In rest viata e frumoasa!
BraveGirl spune:
Asa, Printeso, mai zi-ne, ca sa stiu de pe acum unde fug dupa ce nasc, ca eu acasa nu mai vin
Sa se descurce altii cu, copchii, ca eu sunt obosita.
PS: se intelege ca inca n-am scapat de greturi si deja a inceput sa mi se intareasca burta, am dureri de de abia mai pasesc 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
16+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
oceanborn spune:
seara buna!
Cu intarziere urez si eu La multi ani ! nebunica, Brie si Crismargr

abia astept sa vad poze de la intalnirea voastra!
Apropo de copil bomba, atomic, menace, duracell titirez.. ieri am fost la iarba verde cu o prietena si fiica ei de 3 ani. 5 ore cat am stat, am fugit dupa th. sus la deal, jos in vale, stanga dreapta,in noroi, la izvor balaceala, cu mancarea in mana, mai reuseam din cand sa mai si mestec, ca nu mai vedeam de foame, el ? ce mancare, ziceai ca-i scapat din inchisoare. asa face si-n parcuri, dar ieri m-a obosit de-am ajuns acasa si-mi era rau de ..oboseala. asa ca m-am jurat ca la iarba verde fara sot nu ma mai duc doar cu el.
am facut poze cand am vreme o sa pun cateva, majoritatea-s cu spatele si-n mers, cum altfel?![]()
asa ca imi dau jos palaria in fata fetelor cu 2 copii,sau gravidute, e greu acum dar si satisfactiile pe langa greutati , sunt duble.

malinas spune:
Cine mai vine maine la protest?
Daca mai vine careva dati-mi si mie un tar pe telefon, ca poate ne vedem acolo.O sa las nr meu de telefon pe mailul comun, pt cine e interesat.
O seara buna
cameliam spune:
Ne pune creierii pe moate, deci bine ![]()
Seara e circ mare la adormit, ca na, fara suzeta, fara bibe cu lapte, am ajuns la leganat... De care scapasem de mult, da' situatiile de criza cu cer solutii de criza, nu? Nu stiu cum o sa procedam cu ea la acest capitol, bibe avem voie peste vreo 3 saptamani, dar parca nu m-as intoarce la el si nici la suzeta, daca tot am fost nevoiti sa le eliminam. Daca aveti sugestii, va rog mult! 
Altfel n-are probleme, uneori o mananca nasul, probabil se cicatrizeaza in gurita si ea are senzatia de mancarime la nas, dar am invatat sa ne scarpinam si cu manutele imobilizate, deci e ok.
Si cum a stat mai mult prin casa zilele astea, a prins tot felul de smecherii de genul sa bage stickul de memorie in laptop sa vada cum clipeste beculetul de la stick... 
Toate bune, zau daca ma pot plange de ceva, sunt tare bucuroasa ca e bine, imi facusem un milion de griji aiurea inainte. N-am timp nici sa suflu, ca e tot de gatul meu, da' nici nu-mi doresc altceva!
ocean m-ai distrat cu iesirea ta la iarba verde cu thomas
.
Flori ma bucur ca sunteti mai bine 
Eu sunt restanta rau la capitolul felicitat gravidute! Ma bucur mult pentru voi, sa aveti o sarcina usoara si nastere asemenea si la termen!
Noapte buna,
Cami
| Citat: |
Cami, ce mai face eroina noastra? fetita intelegatoare si cuminte. |
anca_27 spune:
Neatza! Poftiti la o 
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...