*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (112)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Am vb cu Steliana (Spiridusul/Printesa ). Se baga si ea la intalneala...dar propune sa se aleaga un parc unde se gasesc leahane, topogane, nisip sa aiba unde se juca picii. Ar intra ea pe forum dar are aclcu la reparat de mai bine de o luna.
Fetele...un 10 nu ar fi mai ok sa ne intalnim? Ca sa putem ajunge acasa pt somnul de dupa-masa. Al meu cel putin nu mai sta in carut, deci exclus sa doarma in el.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Pe piticul meu cred ca-l ia raceala. Azi nu a mancat mai nimic, la baie nu a avut chef de joaca, a stat f mult in brate la mine azi si la ora asta deja doarme. Sper sa fi fost doar o zi fara chef de nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Cred ca putem stabili intalnirea si la 10, cine poate vine de la 10, cine nu, vine de la 11, 12, fiecare cum are programul.eu am maine examen, apoi plec din Bucuresti pana luni si nu am cum sa mai contabilizez fiecare ce spune si ce doreste vis-a-vis de intalnire, dar am facut un tabel in google (link tabel pt intalnire), unde fiecare se poate inscrie pentru intalnire si poate propune locatie, ora, data, etc. Propun sa facem propuneri pana luni, iar luni seara contabilizam si vedem ce obtinem.Ce ziceti?

Anca, cum a fost azi la examen?

Camelia, refacere rapida Alexandrei.

Mergi la inceput

Malinas buna idee cu tabelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Fetelor vrem sa venim si noi la intalneala, pentru noi e bine si ora 10 si 11....cum stabiliti voi asa sa fie.
Ca loc de intalneala eu as propune parcul Carol, are vreo 3 locuri de joaca pentru pici asa de mici dar nu au ladite de nisip...sau Herastrau ca are de toate :))dar parca si Cismigiul avea ceva locuri de joaca si niste nisip pe acolo.
Ma duc sa ma inscriu la tabel :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

am calculaor

si eu la intalneala. eu in cismigiu nu am mai fost demult; ultima oara era super aglomerat, tobogan rupt, alea, alea, dar sunt de acord cu orice hotarati

ora 9-10 ( na, noi usntem mai matinali si nu mancam borcanas, si urlam daca la ora 1 max nu vedem ciorba sub nas)

ce faci ANca, dezertezi? hmmmm, maica, io poci sa pic de oboseala dar mai merg pe drumul asta cu alaptatul.
haide, sa povestesti pas cu pas procesul, ca sa am si eu exemple
dimineata imi spune: mami, tzitzi? aaaaacunsa? acolo?

Mergi la inceput

Uite ca a aparut si disparuta in misiune . Steliana, bine ai revenit! Cum e, bre, cu calculici, ha?

Mergi la inceput

Pe la 10 Edi a facut temp: 38,9. I-am dat nurofen. Acum e ok. Sper sa nu mai avem vreun episod in noaptea asta. Era asa de moale ca abia a luat siropul.
Ne auzim maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

in cismigiu nu este niciun loc de joaca pt copiimici....sunt niste porcarii ruopte, obosite si uzate....

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

La Multi Ani, Constantinilor si Elenelor!

Malinas, departe de mine ideea de-a scrie o carte, mai exersez pe ici-colo, pe ziarul copiilor, pe blog, dar, multumesc. Examenul a trecut, mai e unul si lucrarea de disertatie, s-o ia mamonul ca n-a chef sa m-apuc de ea. Tu cum stai cu invatatul?

Bertha, .

Gynie, cum e Stef azi?

Iar mor de ciuda ca va intalniti. Si mor si mai tare cand apoi imi spuneti ca n-ati mers la intalnire si aici pe forum suntem atat de unite si ne iubim la maxim. No offence!

Printeso, mda, gata, am dezertat, azi e a 3-a, sau a 4-a? zi. Azi dimineata iar s-a tanguit putin, nu bea ea grozav laptic, azi noapte s-a trezit o data, s-a tot foit, si pana la urma am luat-o in brate, i-am dat sticluta, a tras de 3 ori si-a picat lata si azi de dimi a tras cam 50-60 ml. Dar la 8 lua micul dejun si-a mancat o papara dintr-un ou aproape toata, record pt ea.
Daca vrei detalii siropoase scriu pe private, ca aici ma lungesc, ocup audienta cu problemele mele si nu-mi place.

Iza, ce-ti fac ? Eu ma gandesc cel mai intens la tine cred ca, ca ma dor inca, dar tot nu ca ieri. Cum esti?

Mirtha, noutati, Eva, job?

Criss, mai zi-ne de Sophie. Ador numele asta, daca o s-avem (candva) o fetita, am hotarat, asa o s-o cheme.

Eu sunt fresh, se vede? A venit si mama din compasiune pt nepoata ca sufera dupa tz, si-a dus-o la aer, am avut timp de-o cafea cu soatza pe balcon si de comunicare. Azi am de gand sa fac si-o praji, daca iese scriu reteta, e de la o vecina, mama prietenei de joaca a lui z.

V-am pupat, o zi magique s-aveti!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput