Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (388)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Tomitza, felicitari pentru inaugurarea casutei ! Sa fie intr-un ceas bun, sa fiti sanatosi si fericiti acolo, sa o umpleti cu rasete si veselie !

Greyeras, intr-adevar tare greu sa-ti gasesti de munca in timpurile astea tulburi . Mai acorda-ti ragaz pana incepe Adelina gradinita, pt ca dupa aceea, cand ea va fi plecata si tu acasa o sa-i resimti f.mult lipsa si atunci musai sa-ti gasesti ceva.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Unde sunt pozele cu Maria-nasha, ca nu le-am gasit ?

Cecilia, nu te pot ajuta cu Registrul Comertului, din pacate. Sper sa te descurci pana la urma.
Il mai duci pe Cristi la FTK ?

Nu mai stiu ce voiam sa scriu... Doar ca mi-e dor de vremurile cand odiseea noastra era mai insufletita ...

Sim, mai traiesti ? Mai scrie si tu un rand-doua despre voi...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Pai acolo mi-a recomandat dna directoare ca fiind educatoarea mai buna, care a fost de acord sa-l primeasca la sf anului si fara sa implineasca varsta. Oricum, si de la anul vor fi grupe mixte, adica mica+mijlocie, asa ca ii prinde bine stagiul de acum.

anca, mami de Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Multumesc fetelor pentru urarile de "casa noua" !! Va imbratisez si va pup cu drag pe toate !
Oricum, sincera sa fiu....imi e destul de greu sa ma acomodez....eu pana acum am stat numai la mama si ma simt un pic aiurea acum...sper sa imi revin curand

Natalia-Ioana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Fetelor, va pup !
Am intyrat in priza (daca mai era nevoie ) pt o actiune umanitara la spitalul Panduri, daca doriti sa donati ceva , va astept cu drag la umanitare, la subiectul Laurei si al Danielei.
Eu n-am ajuns inca la gradi pt inscriere, am asa un "ceva" care ma tine pe loc.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika
Iar sunt 9°C si e cerul complet acoperit de nori urati :( off, nu mai vine primavara asta si pe la noi.

Ce alte destinatii alegeti pt acest an pt concediile de vara?

Pentru prima data, pot ofetri eu soare si caldura! La noi sunt 24 cu soare, e cald, e vara, e nebunie! Ma bucur acum din plin, de saptamana viitoare se raceste vremea, dar pana atunci, va asteptam la noi la un suc rece!

Niciuna! Noi nu avem pasapoartele gata si anul asta nu plecam nicaieri!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

La noi Daria racita. Tuse plina si nas putin curgator.

Multa multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Erina, si la noi la fel. Sara e racita, nas curgator, ceva febra, nu tuseste dar ma astept. Si sambata e botezul
Si Sara mai face asa, am surprins-o de cateva ori strangand-o mai tare de manuta, si Sofia plangand...Nu a recunoscut nicioadata si isi schimba imediat mimica si comportamentul, era excesiv de dragalasa, deci clar ca o comiseseEu ma bucur ca o iubeste, gesturile astea sunt foarte rare si nu cred ca vrea sa-i faca realmente rau, dar un lucru e clar, nu sunt de lasat singuri in camera. Pt David si fara reactii la vaccin!

Anca, bravo pt Vlad si acomodarea lui frumoasa la gradi!

Teo, ce-mi place optimismul tau, e contagios De s-ar trage si burta mea singura

Luy, ce mi-ar placea ca visul tau sa fie realitate si chiar sa-ti tii bebelusul in brate la noi acasa. Sa stii ca e tare frumos ClujulSi mie mi-e dor de multe prietene care altadata erau prezente, Simona, Tomasa

Tomitza, felicitari pt casuta, sa fie intr-un ceas bun

Ma duc la vizionat poze de pe mail ca sunt restanta!

Tineti pumnii sa se faca vreme buna si sa fim si noi relativ sanatosi la botez

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

CE bucuroasa sunt pt tine, Sabinutza!Sa nu mai auzim de boli, da?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Ce alte destinatii alegeti pt acest an pt concediile de vara?

Noi vom merge la bulgari, la Nisipurile de Aur....sper sa fie frumos, si asa nu am mai mers in concediu de muuuuult timp...

Natalia-Ioana
Poze

Mergi la inceput