Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (388)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Sabina ma bucur tare ca au iesit analizele bune!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Luy,Luy...draga mea vecina!
Sa te-auda Dumnezeu cu Mihnea al meu.....si de ce zic ,,al meu'',ca te-am visat iubita,cum imi povesteai de Mihnea in sus,Mihnea in jos...
Si io zic:,,Mihnea al meu?'',la care tu:,,nuuuu,Mihnea al meu!''

Io -ochii ca la melc,tu:,,pai nu ti-am zis?E baietel si ne-am gandit sa-l cheme Mihnea,te superi?''
Nuuuu,pacatele mele,cum as putea sa ma supar?Ma bucur,chiar!
Asa caaaaaa,eu cred ca e cu putza si o sa faca si armata!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

MAaaaaa io am visat ca e fetita!Si ma gandeam,uite o sa aibe MAria o surioara ochioasa ca ea!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

pai poate o fi si o surioara ochioasa si un fratior ,nu de alta dar tot se minuneaza LUY ca are burtica mai mare decat la prima sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara! Raspund rapid. Teodora salut decizia de a vira spre Montignac.
Important e nu sa fim doar slabe ci si sanatoase. Intrebare: de unde ai luat faina cu IG mic?

Maruntzika si Teodora. Noi avem bilete de avion pentru 2 zile in Barcelona si 6 zile la mare tot in Spania dar m-am hotarit sa aminam pentru toamna sau sa renuntam-vedem ce se poate aranja. Trebuie sa il alaptez pe David si nu il pot lasa acasa. Sa il luam si pe el e prea mic pentru o asemenea calatorie.
Nu cred ca se pot transfera ca o tentam pe Teodora cu ele. Compania e si ea de elita.

Maruntzika si eu cred ca e foarte cald egiptul de mers cu Puppi.

Bernix am vazut pozele din Viena, Prater si Zoo. Minunate. Tare frumoase si expresive sunteti amindoua.

Am vazut poze cu David Andrei un rotunjor frumos si cu Eliza superba in rochita rosie.

Teodora super visul cu Luiza!!!

Imi amintesc ca a scris si Christina despre Patch si poncho. Sper sa se invete cu ele Nicole. E o frumusete in roz!!!

Alinkav, cum merge treaba la casuta. Tomaly felicitari pentru frumoasa realizare.

Vineri avem in plan sa mergem cu Daria la gradinita. Partea proasta e ca a racit. Sper sa ii treaca raguseala. Nu stiu ce va fi cu inscrierea, am auzit ca sunt pile de pile.

In rest sunt suparata pe Daria ca a zgiltiit bouncerul lui baby si l-a tras de caciula (i-am facut- azi o caciulita si a fost gelaosa pe el) David a plins tare rau iar ea nu a vrut sa recunoasca ce a facut. i-a spus dupa 4 ore lui tatai la telefon.

Succese in toate dragi mamaici si ne auzim cit de curind!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Fetele am si eu o mare rugaminte, am nevoie de o informatie de la Registrul Comertului....ma poate ajuta cineva, daca DA da-ti un PM

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna dimineata,mamici!
Sunteti cam puturoase azi dimi!
Imi permit sa va dau trezirea cu o tareeeeee si aromata(asa cum beau colegele lui Luy!)

Erina,asa este!Sanatatea mai presus de orice!
Eu am inceput sa gatesc Montignac pt. toata familia!
Mihnea savureaza din plin preparatele mele.
Aseara am facut saratele Monti.O nebunie,nu alta!
A mancat Mihnea 1/2 de tava.Nu-mi venea sa cred cum ,,le balota'' una dupa alta!
Faina eu iau de aici:

http://www.slabestimancand.ro/index.php/articole/174-amestecurile-de-finuri-slbeti-mancand-acum-in-magazinele-din-toat-ara

Gasesc in Plafar la 10 RON punga de 1 kg.Daca as lua la saculet de 10 kg,ar fi 6.5 RON/kg.Dar n-am ce face cu asa multa faina si mi-e teama sa nu se rancezeasca.
Eu mi-am facut si paine cu faina asta.Nu visam vreo clipa sa fie asa de yami-yami
In we vreau sa fac o praji cu fructe si cioco 85%.
Nu esti frustrata deloc cu metoda Montignac!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetele!

Poftiti la o cafeluta sau ceai dupa preferinta.

Teo ai PM.

Ema tare haios Sebastian. Si Adelina face cam la fel, ii povestesc mereu de gradinita, cat e de frumos si asculta cu incantare apoi spune "merg dar cu mami si cu tati". Cat despre cautare, m-am lasat pagubasa, naspa cu criza asta, se gaseste foarte greu de munca, cred ca acum reuseste doar cine are o pila ceva, pe undeva.

Papanash succes cu noua gradinita, sper sa fie asa cum vrei. Adi e tare istet si se va acomoda oricum.

toma_lly sa va fie de bine mutarea!

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Neata si de la noi!
Eu l-am dus pe Vladut la gradinita saptamana trecuta 2 zile, pe urma 2 zile a stat acasa cu muci, iar de miercuri l-am dus iar. Educatoarele s-au cam mirat, ca ce il tin acasa doar pt niste muci, ca trebuie sa ma obisnuiesc, asa este in colectivitate.
Vlad s-a obisnuit imediat, n-a avut nici o problema cu statul acolo. L-am dus in prima zi, s-a si asezat la masa si asta a fost. A doua zi l-am dus, m-a intrebat unde plec, i-am spus la servici, m-a intrebat daca vin sa il iau, i-am spus ca vine bunica, ne-am pupat si asta a fost. Nici nu imi vine sa cred ca a fost asa de usor. Azi dimineata imi spunea sotul ca nu avea rabdare pe drum, alerga sa ajunga mai repede la gradi. Yupiii, sper sa il tina asa! Singura problema este ca musca, copii, dar acum am vazut ca cei mari il provoaca si el se apara muscind. Azi dimineata ne-a zis educatoarea ca nu prea mai musca, desi ieri la plecare aceeasi educatoare a zis ca musca rau copii. La naiba, ca nu mai stiu ce sa cred! Sper ca in curind se va obisnui cu copii si nu vor mai fi asa probleme, adica va invata cum sa gestioneze conflicetele. El este si la grupa mijlocie si va dati seama cum sunt copii de 4 ani cu cei de 2.6 ani. Ei, intr-un final se va aplana situatia si totul va fi cum trebuie.
In alta ordine de idei ieri am fost la miting. O nebunie, am plecat ametita de acolo, de lume, zgomot, etc. Pacat ca nu s-a intimplat nimic in urma mitingului. Macar mamele am inteles ca au scapt neatinse. PRobabil ca momentan, ca la un moment dat tot se vor lua din acei bani.Ca la noi...Ei, sanatosi sa fim, ca trec toate!
Va pup si urez din suflet viitoarelor mamici de gradinari o acomodare usoara cum am avut noi!
O zi excelenta!

anca, mami de Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Buna dimineata,mamici!
Sunteti cam puturoase azi dimi!
Imi permit sa va dau trezirea cu o tareeeeee si aromata(asa cum beau colegele lui Luy!)

Erina,asa este!Sanatatea mai presus de orice!
Eu am inceput sa gatesc Montignac pt. toata familia!
Mihnea savureaza din plin preparatele mele.
Aseara am facut saratele Monti.O nebunie,nu alta!
A mancat Mihnea 1/2 de tava.Nu-mi venea sa cred cum ,,le balota'' una dupa alta!
Faina eu iau de aici:

http://www.slabestimancand.ro/index.php/articole/174-amestecurile-de-finuri-slbeti-mancand-acum-in-magazinele-din-toat-ara

Gasesc in Plafar la 10 RON punga de 1 kg.Daca as lua la saculet de 10 kg,ar fi 6.5 RON/kg.Dar n-am ce face cu asa multa faina si mi-e teama sa nu se rancezeasca.
Eu mi-am facut si paine cu faina asta.Nu visam vreo clipa sa fie asa de yami-yami
In we vreau sa fac o praji cu fructe si cioco 85%.
Nu esti frustrata deloc cu metoda Montignac!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Buna dimineata!
Multumim pentru cafea! Acusi imi fac si eu una, a, constata ca nu il afecteaza pe David.

Bravo pentru harniceala si pentru Mihnea mincaciosul. Neaprat o sa imi procur si eu faina cu IG scazut de la Plafar. Am salvat si link-ul, Multumesc!!!

Eu mai astept un pic pina sa incep. Tare imi place sa vad ca se rotunjeste David.
Despre grasimile mele daca gindesc pozitiv e bine (am si momente cnd ma vad enorma si parca mi se pare ca nu o sa mai slabesc niciodata). Imi zic ca doar nu umblu dezbracata si cauza alaptatului e mai importanta.

Mergi la inceput

La noi Daria racita. Tuse plina si nas putin curgator.
David doarme, am facut BCG-ul, a plins un pic dar s-a linistit dupa ce i-am pus hainele si l-am luat in brate. speram sa nu avem reactii neplacute la vaccin.

O zi frumoasa tuturor.

Bravo Vladut pentru asa o adaptare rapida la gradinita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna tuturor !

Sanatate multa Dariei, sa nu fie ceva serios ! Tinem pumnii sa nu fie reactii dupa vaccin la David.

Bravo, Vladut pentru acomodarea de vis la gradi ! Asa da ! Dar de ce l-au pus in grupa mijlocie daca sunt diferente de varsta asa mari ? Ca la varsta asta conteaza 1 an si jumatate in plus...

Bravo, Teo, pentru bucatarit ! Esti maestra !
Mmmm, mi-ai facut si mie pofta de saratele, oare mai gasesc caietul cu retete ? N-am mai facut de muuuulti ani . Si cred ca ar rontai si Maria cu placere.

Maria, oi fi avand eu ditamai burta, dar e garsoniera, nu-i apartament ! E un singur locatar acolo !

Va sa zica asa, ati inceput sa-mi visati voi 'locatarul' . Vedem noi cine a avut astrele de partea sa si a prezis bine

Culmea e ca azi-noapte ( probabil influentata de ce am citit pe forum ) am visat si eu ca eram acasa la Gabriela ( de la Cluj ) si cu bebelusul pe burta, ma chinuiam sa-l alaptez si nu reuseam sa-l tin corect . Si era baietel
Asa ca... s-ar putea sa fie fetita in realitate

V-am zis, imi e indiferent sexul - important e sa fie sanatos ! Mai am o saptamana pana la echo... Doamne ajuta sa fie totul bine !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 20+

Mergi la inceput