Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (388)
Raspunsuri - Pagina 7
toma_lly spune:
papanash, imi pare rau, dar nu te pot ajuta
...in primul rand ca au trecut aproape 10 ani de cand faceam eu engleza cu copilasii de la acea gradinita, nu stiu ce educatoare mai sunt, si chiar in timpul acela, nu aveam de unde sa stiu cum sunt educatoarele fiecarei grupe...eu tineam separat orele de engleza, nu stiu ce faceau ei in rest...
apropos de inscrierea la gradi, astazi am trecut pe la gradinita unde vreau sa o inscriu pe Natalia si cica ar fi (deocamdata) aproape 170 de inscrisi pentru 1 singura grupa mica de 20 de copii 

Natalia-Ioana
Poze
toma_lly spune:
Multa sanatate Sabina si felicitari pentru analize !!
Eu sunt racita cobza
, imi curge nasul si ma doare in gat de nu mai pot 
Marunzika, mi-au placut mult filmuletele cu Energia
Da' stie o gramada de cantecele, nu gluma !! Bravo !!

Natalia-Ioana
Poze
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui toma_lly apropos de inscrierea la gradi, astazi am trecut pe la gradinita unde vreau sa o inscriu pe Natalia si cica ar fi (deocamdata) aproape 170 de inscrisi pentru 1 singura grupa mica de 20 de copii ![]() ![]() ![]() Natalia-Ioana Poze |
Alina
,n-ai incercat si prin alte metode(mai putin ortodoxe?Mi se pare enorma concurenta!

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
toma_lly spune:
ba da Teo, dar la concurenta asta...nu prea sunt sigura de nimic...

Natalia-Ioana
Poze
toma_lly spune:
aaaa, si o "veste" pentru Teodora si Simona (sim_stoian): noi de duminica (16 mai) ne-am mutat la casutza noastra ![]()
Voi v-ati mutat Simona, suntem vecine ? Sau in ce stadiu mai sunteti ? 

Natalia-Ioana
Poze
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui toma_lly aaaa, si o "veste" pentru Teodora si Simona (sim_stoian): noi de duminica (16 mai) ne-am mutat la casutza noastra ![]() Natalia-Ioana Poze |

Uraaaaa!!!Bravo!Sa va fie de bine mutarea!
Cu Natalia cum faceti?O duceti dimineata la buni?
Marunzika spune:
toma_lly felicitari! Sa fiti sanatosi si fericiti in casuta voastra
!
Puppi Energia
24.08.2007
toma_lly spune:
Multumim ! Multumim mult de tot ! 
Pai ori vine bunica la noi (ca vorba aia...e metroul aproape, merge doar 1 statie de metrou...sau vine cu bunicul cu masina
) ori o ducem noi dimineata la buni (ca de ex. astazi) ![]()

Natalia-Ioana
Poze
alinkav spune:
| citat din mesajul lui toma_lly aaaa, si o "veste" pentru Teodora si Simona (sim_stoian): noi de duminica (16 mai) ne-am mutat la casutza noastra Voi v-ati mutat Simona, suntem vecine ? Sau in ce stadiu mai sunteti ? ![]() ![]() Natalia-Ioana Poze |
Bravo si felicitari!!!!!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
SabinaY. spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Luy,Luy...draga mea vecina !Sa te-auda Dumnezeu cu Mihnea al meu.....si de ce zic ,,al meu'' ![]() Si io zic:,,Mihnea al meu?'',la care tu:,,nuuuu,Mihnea al meu!'' Io -ochii ca la melc ,tu:,,pai nu ti-am zis?E baietel si ne-am gandit sa-l cheme Mihnea,te superi?''Nuuuu,pacatele mele,cum as putea sa ma supar?Ma bucur,chiar! Asa caaaaaa,eu cred ca e cu putza si o sa faca si armata! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
MAaaaaa io am visat ca e fetita!Si ma gandeam,uite o sa aibe MAria o surioara ochioasa ca ea!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

,tu:,,pai nu ti-am zis?E baietel si ne-am gandit sa-l cheme Mihnea,te superi?''