Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (388)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Mara-am mamica si Energia!

In august e criminal de cald in Egipt!Eu te sfatuiesc pentru septembrie sa te gandesti la Egipt,e mult mai respirabil atunci!Si mie imi place Egiptul,si ca statiune prefer Sharm El Sheik.

Inca nu ne-am facut planuri de vacanta pt. anul asta(anul trecut aveam deja platit sejurul),eu inclin spre o Viena si o Barcelona,fara Mihnea!Insa vom vedea ce va fi pina mai spre toamna!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Teo ai reusit cu gradinita?

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Buna dimineata,dragi mamici!
Buna Greyerash(si cu intarziere

Pot rasufla usurata!In proportie de 95% suntem gradinari din septembrie!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Felicitari!
A fost si al meu sot azi s-o inscrie pe Olivia la gradi, si zice ca s-a strambat nitel directoarea, practic si teoretic indeplinim toate cerintele, chiar mai mult, avem si al doilea membru din familie, care taman pleaca la scoala la toamna. Avem 3 ani impliniti la 15 sept, si stam in fata gradinitei...si totusi...zice ca se va intruni consiliu si se va decide...numai sami zica ca nu o primeste...

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Mara-am mamica si Energia!

In august e criminal de cald in Egipt!Eu te sfatuiesc pentru septembrie sa te gandesti la Egipt,e mult mai respirabil atunci!Si mie imi place Egiptul,si ca statiune prefer Sharm El Sheik.

Inca nu ne-am facut planuri de vacanta pt. anul asta(anul trecut aveam deja platit sejurul),eu inclin spre o Viena si o Barcelona,fara Mihnea!Insa vom vedea ce va fi pina mai spre toamna!

Multumim pt raspuns ! Noi am fost in 2005 in Hurghada, in august, paraca 14-28.08 si a fost foarte cald, insa eu prefer caldura si ne-a placut, chiar daca seara la 7 erau inca 40°C. Acum am pleca pe 21.08 (pana pe 4.09), insa pr mea e ca nu stiu de-i prieste Energiei atata caldura. Mai studiem in continuare; poate ne uitam la Spania sau Portugalia, mai avem timp ca ne bagam la last minute, poate iesim mai ieftin decat pretul de catalog.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Luy noi am tuns-o pe Adelina numai la Ciufolici, mergem la cel de la Obor si nu am mers niciodata cu programare. In timpul saptamanii dimineata e liber, daca iti faci card la ei beneficiezi si de reduceri. Noi suntem multumiti, fetele de acolo stiu sa se poarte cu copii, in sensul ca au rabdare si ii mai pacalesti ca ii pune in masinute, le arata reviste, jucarii. E singurul loc in care reusim sa o tundem.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Greyerash inseaamna ca trebuie sa o aduc pe Daria la Bucuresti. Nu reusim nicicum sa o tundem. pupici si bafta in toate.

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

In schimb Olivia, care de fel nu suporta sa-i prind parul cu nimic, sta la tuns fara suflare, abia respira, si se uita atenta in oglinda cum o tunde coafeza.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

La last minute-uri vrem sa ne bagam si noi!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Alina,multumim!

Ce motiv ar avea sa nu o primeasca pe Olivia?Hmmmm...... io as face nitel scandal...!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Greyerash,ai un PM!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Cat despre tuns, am avut si noi 2 experiente neplacute la ciufolici, acum il tund la coaforul unde merg eu, au si frizerie si este o tanti super rapida pe care eu o cunosc de multi ani, nu este ceva de fite( de cartier)...il echipeaza in muschetar si actioneaza repede...este la Dristor.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Cecilia , vorbesti de Tatiana? Sau sa intreb mai bine , unde la dristor? Nu de alta dar s-ar putea sa ne petrecem

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

nu stiu cum o cheama pe d-na, pe cea care ma aranjaza pe mine o cheama Virginia....este undeva in spate la Mc'D la parterul blocului.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Gabitz, unde ai ascuns frumusetea de fetita pana acum ? mai vreau poze, hai, nu te zgarcii !

Mada, puiul tau e un scump, parca ii simt mirosul dulce de bebe !

Cecilia, nu aveam cum sa-l uit pe Cristi, e inconfundabil.Mie mi se pare ca-i mult mai mare, asa, cam de 4 ani... Si ce mandru calareste el...

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

de cand l-am tuns pare m-ai mare, nu esti prima care ii da 4 ani, mai ales ca vorbeste fff bine si comunica usor cu toata lumea ...dupa ce il cunoaste.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

pana la urma, toata agitatia era din cauza leucocitelor dublu decat normal cu neutrofilie (adica alea sunt prea multe) dar eu sunt racita si mai iau si cortizon. Deci total nesemnificativ pt boala de fond.

Bravo pentru analize bune! Ma intereseaza tema de mai sus. Te sun cand termin cu meetingurile astea.

Mergi la inceput