Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (388)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Am spus Energiei ca imi e frig si mi s-a facut pielea de gaina. Iar Puppi ma intreaba: ”gaina mica sau gaina mare?”

Am fost putin la plimbare pe la 6.45pm si a vrut sa vada cum e in biserica.Era inchisa, doar capela avea usa deschisa. Dupa ce i-am explicat ca acolo e Doamne-Doamne si ca aici vin oamenii sa se roage, a vazut o statuie cu un inger cu ochii inchisi si mi-a facut repede semn cu degetul aratator pe buzite, mi-a zis sst sa nu-L trezesti!

Sabina bravo pt bunele analize si multa odihna iti dorim.

Gabriela77 ce floricele dulci, iar mascuta-i tare draguta. A stat si Puppi o sg data la pictst si a vrut un dragon. Cred ca mai repetam cu prima ocazie,ca tare mandra a fost. Iar floricica mica are deja ”plete” pt mot :) si e mereu imbracata in culori vii.

Ma duc sa infulec niste ciocolata si apoi incerc sa dorm ca ma trezeste Puppi cu noaptea in cap si e direct doritoare de fel de fel de activitati in timp ce eu ma misc in reluare si nu vad bine de somn.

Noapte buna si, mai aruncati cu niste raze de soare spre noi ca parca s-a mai limpezit un pic, dar eu tot sub patura am stat, cu centrala aprinsa si cu saculetul de samburi de cirese la picioare

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Cat despre tuns, am avut si noi 2 experiente neplacute la ciufolici, acum il tund la coaforul unde merg eu, au si frizerie si este o tanti super rapida pe care eu o cunosc de multi ani, nu este ceva de fite( de cartier)...il echipeaza in muschetar si actioneaza repede...este la Dristor.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Cecilia , vorbesti de Tatiana? Sau sa intreb mai bine , unde la dristor? Nu de alta dar s-ar putea sa ne petrecem

noi il tundem acasa , unul tine ,unul tunde si numai scurt ,ca transpira ingrozitor

Sabina , ma bucur sa citesc vestile bune despre analize ! numai vesti bune in continuare

Gabriela , arati de multe zerouri , sa speram ca nu suna aiurea ! Pupam fluturasul viitor gradinar si bebe Sofi

Erina , da, mesaj de inducere in eroareazi la 10 a dat trezirea !

Energia

Ramonaiani , multumesc ptr informatie, stiu un bebelus care are pb cu ochisorii

Greyeras , lasa ca gasesti tu cand te vei apuca serios de cautatGradinarire usoara Adelinei! da, poate ne mai vedem!

Yaia , am sesizat ca erau diferente in poze , eu m-am gandit la zile diferite , lumina diferita , nici o secunda nu m-am gandit ca intr-una poate fi Tudor bebe . Pupacim bebelusii!!

ca tot ati vorbim de gradinarire

in fiecare dimineata Sebastian se uita pe geam si incepe sa ma intrebe despre fiecare copil pe care-l stie , unde este. Si eu ii spun ca ,,este la gradinita''
azi dimineata se trezeste si-mi zice ,,mami, vleau la gladinita''
ii spun ca-l duc eu acolo, il las sa se joace cu copii , sa se joace cu jucarii , cu copii, sa se dea pe topogan (si mai insir eu unele care-mi treceau prin minte atunci, plus ca insistam pe jucarii si copii)si vin sa-l iau dupa aia sa plecam impreuna acasa.
Si-l intreb ,, e bine , mami?''
el : da, e bine
eu: vrei?
el : daaaa , stau acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

'neata,eu savurez un ness si ma delectez cu pozele voastre,am vazut trei fete frumoase si cochete toate numai un zambetGabriela de la Cluj si printesele ei,am vazut si pozele cu Tudor si Alexia,mamico sa-ti aduca numai bucurii,sunt tare frumosi si seamana foarte bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Erina,eu am inlocui zaharul cu fructoza de la 1 ianuarie.Cumpar din Plafar,farmacie,hypermarket si folosesc in special fructoza de la SLY Diet!
Am auzit ca au preturi bune pe redis.ro!
Si eu tot spre Monti am cotit-o.Tocmai ce m-am aprovizionat cu un premix de faina cu IG mic si ma pregatesc sa fac o paine
E prima data cand fac asa ceva si am ceva emotii!

Gabitz-am si mamica si fetita,fooaarrteee draguta in rosu!
si tot ce iti doresi mai frumos sa se implineasca!!!!

Cuscraaaa,ce-am vazut eu acoloooo:o mamica nasica superdichisita si o printesa f frumoasa+ una bucata baiat cat tata de inalt!!!!!
Las-o naibii de criza(oricum o simtim toti prin toti porii);acum sa ne otravim sufleul cu criza????

Am uitat sa va spun ca am fost sambata seara la Polivalenta la finala Champions League la Handbal:Oltchim Rm Valcea-Viborg!!!!!Un meci de mare senzatie,o atmosfera super,de un fair-play rar intalnit.Pacat de rezultat,dar experienta a fost totala!!!!!Mi-am incarcat bateriile de energie si de forta!!!!!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Cuscra draga,multumesc mult de complimente,va multumesc tuturor pt vb frumoase,deci ce sa zic nu sunt asa de slabuta cum ma vedeti voi,am mai multe kg decat mamicile astea doua care abia ce au nascut si se vaita ca au scapat la o bucatica doua de cioco,cuscra sti si tu despre cine vb nu-i asa?(cele doua mamici care se simt cu musca pe caciula,eu glumesc da,)
Teuta mea intradevar e o frumoasa ,asa este s-a inaltat mult si a stat foarte cuminte la nunta,imbracata cu rochita ei nu a vrut sa se joace cu nimeni,erau cateva fetite care o chemau la joaca ,dar ea le spunea senina:nu pot sa ma joc cu voi pt ca eu sunt eleganta ,sunt la nunta nu in parc
Despre Alex ce sa zic,cand vad ca e aproape cat taica'su ...,tare as vrea sa mai fie cativa ani micut,imi pare rau ca prinde vremurile astea tulburi la varsta asta,imi este frica de tentatiile care sunt la tot pasul...
Criza ...,cum naiba sa nu ma crizez cand vad ca muncim doar sa platim rate ,utilitati,ca imi cere Teodora un leptop de jucarie si ca nu pot sa il cumpar,astea's vremurile pe care le traim
Hai gata cu vaicareala,va las cafeluta ,ceai ,laptic
inainte sa plec vreau sa-i urez SABINEI multa sanatate si la cat mai multe vesti bune
sa aveti o zi excelenta

am utat sa-i spun Teodorei ca o invidiez ca a fost la finala ,iubita te cred ca a fost superr,bravo lor adevrate campioane,daca sunt si la anul in finala ,voi veni la meci chiar de ar trebui sa vin pe jos
Am plecat la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza, vin si va ofer si eu o cafea langa ness-ul Mariei

Multumesc pt raspunsurile legate de tuns, o sa vad unde este cel mai usor de ajuns, la vreun Ciufolici sau la salonul propus de Tomitza .
Trebuie s-o tund pe Maria pt ca are parul f.lung ( pana la jumatatea spatelui ) si acum, ca vine caldura, transpira f.tare. Si oricum nu am tuns-o niciodata, i-am tot taiat eu bretonul, insa va dati seama ca nu-mi iese prea bine si nu prea are nici o forma. Oricum n-o s-o tund baieteste, asta-i sigur

Felicitari pentru viitorii gradinari Mihnea, Adelina si Sara, le urez sa le placa acolo si sa se adapteze repede. Am eu asa un sentiment ca Mihnea nici n-o sa vrea sa mai plece acasa, ca va fi fascinat de ce va gasi acolo ! Iar mamicilor le urez sa stea cat mai putin pe bancuta !

Bravo pentru rezultatele bune la analize, Sabina ! Stii si tu ca nu-i bine sa exagerezi si sa te obosesti prea tare, mai ales ca acum esti slabita. Nu te poti face bine fara odihna, asa ca... ia masuri ! Menajeaza-te !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 20+

Mergi la inceput

Ma uitam aseara in baie in oglinda si am constatat ca mi-a crescut burtica mult in ultima vreme, parca la sarcina trecuta nu era asa mare la nr asta de saptamani
Am niste emotii pentru vinerea viitoare, la echo... Doamne ajuta sa fie totul bine !

Mergi la inceput

papanash,
E mortal Adi, mi-a ramas in minte :'Ia cu paine, nu fii caine!"
Imi si inchipui ce fatza or fi facut educatoarele

Tinem pumnii sa fie cu noroc schimbarea gradinitei ! De cand incepe acolo, din septembrie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

'neatza mamici!

Incep cu o restanta de ieri: ce comori ai tu acolo,draga Gabitza!Basca mami
Cred ca merge C cu dupa el,cand iesiti in oras,nu?

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Luy,Luy...draga mea vecina!
Sa te-auda Dumnezeu cu Mihnea al meu.....si de ce zic ,,al meu'',ca te-am visat iubita,cum imi povesteai de Mihnea in sus,Mihnea in jos...
Si io zic:,,Mihnea al meu?'',la care tu:,,nuuuu,Mihnea al meu!''

Io -ochii ca la melc,tu:,,pai nu ti-am zis?E baietel si ne-am gandit sa-l cheme Mihnea,te superi?''
Nuuuu,pacatele mele,cum as putea sa ma supar?Ma bucur,chiar!
Asa caaaaaa,eu cred ca e cu putza si o sa faca si armata!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

'neata!

Iar sunt 9°C si e cerul complet acoperit de nori urati :( off, nu mai vine primavara asta si pe la noi.

Teo felicitari pt inscrierea la gradinita a cretulinului .

luy si noi asteptam cu nerabdare ecografia!

A mai planuit cineva anul asta sa mearga in Egypt prin august cu piticul din doatare? Noi am vrea sa mergem din nou in Egypt, de data asta cu Energia, dar am inceput sa ne cam temem de marile calduri de acolo din august! Ce alte destinatii alegeti pt acest an pt concediile de vara?

O zi frumoasa si linistita va dorim!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput