Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (388)
Raspunsuri - Pagina 4
Erina spune:
Buna din nou.
Daria s-a culcat tirziu iar eu caut o caciulita de a lui David. S-a ratacit in casa asta mareeee...Se mai aude cite ceva la baby phone dar sper sa nu se trezeasca curind.
Gabriela ce minunatii am vazut acolo!!! Iar tu arati hot in colanti negri!!! Eu tocmai am dat gata jumate de cutie de After Eight![]()
, mai rau e ca in timpul asta citeam Montignac si ma intrebam cum s-ar impaca cu alaptatul.
P.S. Mi-a placut si Mihaela.
Luy, ma opresc aici
dar tot vreau sa o intreb pe Sim de unde cumpara fructoza.
Tomaly interesant salonul pentru copii.
Maria mai bine pune nr pe PM.
Yaia, multumiri.
Noi avem ceva dureri de la colici dar pot spune si eu ca David e un bebelus minunat de cuminte!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Buna din nou. Daria s-a culcat tirziu iar eu caut o caciulita de a lui David. S-a ratacit in casa asta mareeee...Se mai aude cite ceva la baby phone dar sper sa nu se trezeasca curind. Gabriela ce minunatii am vazut acolo!!! Iar tu arati hot in colanti negri!!! Eu tocmai am dat gata jumate de cutie de After Eight , mai rau e ca in timpul asta citeam Montignac si ma intrebam cum s-ar impaca cu alaptatul.P.S. Mi-a placut si Mihaela. Luy, ma opresc aici Tomaly interesant salonul pentru copii. ![]() Maria mai bine pune nr pe PM. ![]() Yaia, multumiri. Noi avem ceva dureri de la colici dar pot spune si eu ca David e un bebelus minunat de cuminte!!! ------------------------------- Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010) L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Iar eu abia m-am stapanit la 4 bucatele de Mersi. Insa de cand cu explicatiile tale, macar am o scuza

Multumim

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele
mihailescu teodora spune:
Erina,eu am inlocui zaharul cu fructoza de la 1 ianuarie.Cumpar din Plafar,farmacie,hypermarket si folosesc in special fructoza de la SLY Diet!
Am auzit ca au preturi bune pe redis.ro!
Si eu tot spre Monti am cotit-o.Tocmai ce m-am aprovizionat cu un premix de faina cu IG mic si ma pregatesc sa fac o paine
E prima data cand fac asa ceva si am ceva emotii!
Gabitz
-am si mamica si fetita
,fooaarrteee draguta in rosu!

si tot ce iti doresi mai frumos sa se implineasca!!!!
Cuscraaaa
,ce-am vazut eu acoloooo:o mamica nasica superdichisita si o printesa f frumoasa+ una bucata baiat cat tata de inalt!!!!!

Las-o naibii de criza(oricum o simtim toti prin toti porii
);acum sa ne otravim sufleul cu criza????
Am uitat sa va spun ca am fost sambata seara la Polivalenta la finala Champions League la Handbal:Oltchim Rm Valcea-Viborg!!!!!Un meci de mare senzatie,o atmosfera super,de un fair-play rar intalnit.Pacat de rezultat,dar experienta a fost totala!!!!!Mi-am incarcat bateriile de energie si de forta!!!!!

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
cecilia L spune:
Luy, ne intalnim cu mare placere, daca vremea este ok poate ne vedem la sfarsit de saptamana, cealalta saptamana plecam la un botez la Alexandria.
Cat despre tuns, am avut si noi 2 experiente neplacute la ciufolici, acum il tund la coaforul unde merg eu, au si frizerie si este o tanti super rapida pe care eu o cunosc de multi ani, nu este ceva de fite( de cartier)...il echipeaza in muschetar si actioneaza repede...este la Dristor.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Am uitat sa va spun ca am fost sambata seara la Polivalenta la finala Champions League la Handbal:Oltchim Rm Valcea-Viborg!!!!!Un meci de mare senzatie,o atmosfera super,de un fair-play rar intalnit.Pacat de rezultat,dar experienta a fost totala!!!!!Mi-am incarcat bateriile de energie si de forta!!!!! ![]() ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
pentru asta te invidiez..am avut bilete dar nu am avut cu cine sa-l las pe Cristi..asa ca am scapat repede de ele...am fost asa suparata, mai ales ca m-am chinuit sa fac rost....am suferit alaturi de ele, ma durea sufletul pentru ca au pierdut, desi recunosc ca au fost mai ok decat noi...imi inchipui ca a fost super atmosfera, am vazut la TV
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
papanash spune:
Bernix, ai pus poze absolut SUPERBE !!!
ati avur o vacanta minunata, asa-i ? cum ai reusit s-o scoti pe Degetica de la zoo ? ca nici eu n-as mai fi plecat de-acolo...sunteti frumosi,tineri si fericiti, asa se vede . Bravos, ma bucur mult pentru voi, ca ati vazut locuri asa minunate.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Gabitz, unde ai ascuns frumusetea de fetita pana acum ? mai vreau poze, hai, nu te zgarcii
!
Mada, puiul tau e un scump,
parca ii simt mirosul dulce de bebe !
Cecilia, nu aveam cum sa-l uit pe Cristi, e inconfundabil.Mie mi se pare ca-i mult mai mare, asa, cam de 4 ani... Si ce mandru calareste el...
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Doamna de englezaaaaa, merci, stiam ca-i cea mai mare
. Da' cum or fi educatoarele, adica stiu ca-smaimulte grupe de pitici, imi poti recomanda pe cineva anume ? Sa nu tipe, sa nu bata,sa nu sperie copilul, sa nu dea pedepse,etc. Ca tare mi-e frica ca nu cumva sa nu fac o prostie cu mutarea....
( 02.10.2007 )
papanash spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Fluturasul meu http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1 Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele |
fluturasul dragalas are o mami bunaaaaa !!!
(Adi mereu saluta, cand intra in camera, chiar de m-a vazut cu 1 minut inainte, tot zice "buna mami" si tac-su ii zice "daaa, e buna mami !"
v-am zis-o p'aia cu versurile? intr-o seara vorbeau baietii mei versificat, adica numai cu rime. Curios, dar asta mic a inceput, si toata seara s-au distrat asa. la masa i-am zis "ia mami cu paine" si tac-su cica "ia cu paine, nu fi caine ", am ras, a repetat Adi de vreo 2 ori, si a doua zi la gradi mi-a zis miss ca le-a zis Adi la masa copiilor "ia cu paine,nu fi caine " ...
( 02.10.2007 )
Sabina spune:
Ce copii frumosi am vazut! Sa va traiasca mamicilor.
papanash, e bestial Adi:)
gagici, am analizele bune, dar au fost mari emotii. Tot nu-mi dadeau aia de la synevo rezultatele, cica mai aveau de facut si un fortiu suplimentar. Din experienta mea, frotiu suplimentar insemna cam tot ce poate fi mai naspa.....asa ca pana la ora 15 cand au sosit rezultatele, am fost fiarta.
pana la urma, toata agitatia era din cauza leucocitelor dublu decat normal cu neutrofilie (adica alea sunt prea multe) dar eu sunt racita si mai iau si cortizon. Deci total nesemnificativ pt boala de fond.
insa m-a terminat astpetarea...si de simtit rau, tot ma simt:D
Asa ca o fi oboseala excesiva la care m-am supus. Invatatura de minte....
Poate ma invrednicesc si eu la ceva poze.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo