Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

neata!. ia scazut peste noapte dar acum are iar 38 cu 5. este intradevar un medic batran dar stie sa trateze si kand un copil e bolnav isi da tot interesul te si suna acasa. pe cel mare lam avut bolnavicos de mic la 4 luni a facut injectii, la 8 luni bronhopneumonie si lista continua si dct mi la pus de fiecare data pe picioare.
acum dim iar are temp 38 cu 5 am sunato pe dct si mia zis sa ii dau alternat panadol cu antibioticul. sa vad la pranz dak are iar ma duc la spital la urgente. of sunt asa de suparata mai ales ca nu stiu ce are....

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Scuze daca te-am suparat, nu asta mi-a fost intentia! Sanatate multa!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

mandrutza...las' k trece si vaccinul...fii mai relaxata...nu-ti fa sange rau aiurea...

onitza....frumosi copii mai ai...si la cat de mare pare bb...cred si io ca incep dintzii...k tot stai t bine cu tt

mamidepuiutzi sa-ti fie de bine tortul....oricum....ca sdi mine te-ai gandit intens la dl monti

cris.d....facult am fc( sper sa o termin) pt sufletul meu deoarece ai mei nu m-au incurajat in tinerete....vroiam psihologia...mi-au zis..lasa mama invatatoare, e serviciul sigur . la cat de frumu a fost facult asta imi pare rau k nu am fc la zi. 3/4 din studenti i-am vz doar la ex...pt mine a fost o placere sa merg la cursuri si sa cunosc super profi si jurnalisti.
nu stiu daca voi lucra in breasla. in general indiferent de media cam toti jurnalistii joaca dupa politik conducerii ori mie nu=mi plac compromisurile, nu sunt ...pupicurista..scuzati...dar daca n-o sa mearga munk de acu care imi place f mult...e o varianta..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

cristies.....jiji dimi dupa ce se trezeste vreo ora juma e f cuminte...sta in pat..se uita la un film, ba mai citeste o carte...cert e ca am timp sa mananc si sa fac rutina zilnik.acu e obo...muflat la tt, poate si adoarme

deci io sunt batuta in cap. visez la bisc tai...si acum am citit reteta am cump: faina integrala grua, taratze grau , faina: secara, ovas, orz...ia sa vezi ce combinatii fac io....stafide nu-i bun?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

e cam liniste, eu azi nu prea am treaba....deloc,ieri am facut curat/spalat/calcat....poate maine sa calc dk se usuca ceva

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Neata fetele multumim de aprecieri pt poze si am intrat si eu si am vazut intalneala si sunteti f frumoase fetelor si pufuletii vostrii si de altfel toti pufuletii noastrii sunt niste scumpi .Noi dupa vaccin am trecut cu bine nu am facut febra ba din contra sa nu dati cu ooo am dormit de la 22.30 pana la 8.30 din numai cu 2 mici intreruperi pe la 2.30 10 min si la 5.30 tot asa 10 min.Acum ea doarme iar iar eu m-am muls cat am putut cu mana vreo 50 ml si i-am pus lactoza pt kk ca fara nu se poate dar tot e bine si asa.Sa ma apuc de calcat ac apoi pleca sa-si ia mami banii pe medical sa vedem de tort ca la noi aici in oras nu gasesti de niciunele asa ca o sa vedem la constanta ce gasim si azi merg si la dr ginecolog la control daca tot ajung in c-ta sa vedem ce imi zice .Ma bucur ca printesa mea e bine dar sunt suparata ca am vb ieri cu sotu care trebuia in august sa vina acasa in concediu 1 luna si cica nu-i mai lasa sa vina si nu se stie nici daca de craciun ii lasa pai daca tot anul de munca va trece asa o va gasi pe alexandra ditamai d-soara iar eu dupa lunile de sarcina in care nu am avut voie nik si dupa lunile in care e plecat la munca redevin ca fiimea d-soara in toata regula.Va revin diseara cand ma intorc acasica.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Uitasem, Ayanna eu am verificat biblioteca virtuala despre bebei si nu am cartea de care zici tu.

Cred ca am mai zis dar nu m-a auzit cine trebuia, stie cineva ceva olandeza ca eu as fi tare curioasa de legenda puseelor cerebrale pe care o avem pe contul comun.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Am trimis-o pe mail acum.

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 12 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Am reusit sa votez gargaritzu merge saitul

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

votat garga

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Neata fetele!

Multam de cofee!

Noi ne pregatim de iesire, am papat suc de mar, tzatzica si a dormit un pic.

Va si va dorim o zi frumoasa!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 12 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neatza fetele!
Cristies . Ai dreptate dar ma simt vinovata ca nu am reusit sa il alaptez exclusiv asa ca imi trec tot felul de minuni prin cap.

In alta ordine de idei...Stiti pe cineva care vrea sa cumpere o masina SH. Volskwagen Polo,2006,toate dotarile,50.000 km. reali, unic proprietar, benzina, visiniu metal. 5500 euro negociabil.
Daca da, dati-mi un PM.

Eu sunt cam suparata ca Sebi nu a luat aproape nimic in greutate de la 3 luni. Cred ca incepem noi diversificarea pe la 4 luni cu ceva cereale ca nu e de bine. Poate recupereaza dar 150g in 3 saptamani...

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput