Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

RATUSCA MICA, CRIS MARIO, MAMIDEPUIUTI, CRISTIES, multumim frumos de aprecieri.

Fetele cu diversificarea, va dau si eu un sfat: am vazut intr=un mesaj, nu mai stiu cine l=a postat ca pana la un an sa nu se dea copilului zahar si sare. Pe mine m=a invatat Culcer sa ii pun sare in mancarica, mi-a spus ca nu ii face niciun rau , asa am facut si Paul s-a dezvoltat f bine, sanatos, n=am avut probleme. Parerea mea e sa puneti un pic de sare in supite, pireuri, nu pateste nik copilul, dar fireste, cum considerati voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

buna fetele,
incep prin a ma lauda, am primit banii - indemnizatia si alocatia pe 2 luni! - promisiunea initiala a fost intre 10 si 25 mai daca nu, sa-i asteptam pana in iunie, dar n-a fost cazul, au venit pe 17, deci au fost operativi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Merci de voturi! I-am schimbat poza cu una care sper sa-l distreze pe Raducu.

Ioana, spor la cumparaturi!

Cris.mario, ai terminat treaba? Offff... vreau si eu!

Mariucasara, din ce am citit despre diversificare idealul introducerii cerealelor e pentru copiii care nu iau bine in greutate, pentru ceilalti crescand riscul de obezitate ca ai gasit solutia!

Decenuela, stafidele nu prea sunt bune. Stai sa caut in carte si-ti dau tabelul exact sa nu aberez eu cifre cu neuronul obosit...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

buna fetele,
incep prin a ma lauda, am primit banii - indemnizatia si alocatia pe 2 luni! - promisiunea initiala a fost intre 10 si 25 mai daca nu, sa-i asteptam pana in iunie, dar n-a fost cazul, au venit pe 17, deci au fost operativi.

Felicitari! Spor la cheltuit!

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza fetele!

Cristies era sa scap copilul de pe picioare de ras cand am vazut noua poza a gargaritului.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Decenuela, n-am putut sa aduc tabelul (era evident ca htmlul nu suporta tabele, dar eu tuta cum ma stii...) e la pagina 12 in carte. O sa vezi ca stafidele au continutul cel mai mic de fibre dintre toate cele de pe acolo si indicele glicemic asemnator cu al bananelor... adica doar ingrasa.

Uite un link sa bagi toate cumparaturile in el si sa vezi care cat este de monti: www.montignac.com/en/ig_recherche.php" target="_blank">lista indici glicemici.

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza si de la noi,

Merci prima cuscra pt cafea

Mamidepuiuti, pai ce sa fac daca si-a facut baiatul buletin sa nu-i mai dau tzitzi? Crezi ca-i face rau?

Nikole, sa va fie de bine botezul si micutei domnisoare. Te rog eu nu mai face comparatii intre fete, din moment ce e sanatoasa, poate creste mai incet.

Ayanna,

Cristies
, votat gargaritul.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza fetele!

Cristies era sa scap copilul de pe picioare de ras cand am vazut noua poza a gargaritului.

Mirela fericita de Mara Ioana

Bunicul meu are poza asta pusa in rama. O tine pe masuta lui din bucatarie si cand da noroc cu cineva zice "Hai noroc ma nepoate si tie, si data viitoare cand mai vii sa aduci sticla aia incoace ca vad ca nu stii s-o desfaci .

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cristies, pot sa-ti traduc eu niste retete monti din franceza daca vrei.

Onitza, sunteti nistefrumosi si imi pare rau ca nu a trecut ciuperca.

Haircut, merci

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Cealut!

Vad ca sunteti bine, vorbarete, ca mereu subiectul nostru e primul la tema 365...

Eu sunt pe lg voi dar nu prea am mai scris ca bobitza e cam mofturoasa in ultima vreme si banuiesc ca e din cauza sanului meu care nu mai produce lapte...ca daca-i dau LP papa cate 80-100 iar la san trage de cateva ori si se enerveaza...

am citit tot din urma dar nu ma tine farama de energie sa ma duc inapoi sa vad ce si cui as fi vrut sa-i raspund..poate imi amintesc asa cat de cat..

casa nu uit:

Evyme, tu cat ceai din ala bei de storci 400 ml????..era sa cad jos cand am citit, ...aproape juma de kil...sunt invidioasa

Alexutza, poate ai notat pe undeva...cat LP papa Yannis la 2 luni jumate pe zi? Ai inceput diversificarea sau ii dai doar LP?

Maine e protest la Iasi...in fata l aprefectura..daca evremea buna ma duc si eu cu bobitza, desi nu-s prea afectata ca mai mult oricum nu luam...dar ma duc sa solidarizez cu mamele afectate.

ia sa ma gandesc ce vroiam sa mai spun...

Evyme, emotionant filmuletul de la botez, cred ca amuncit ceva nenea ala de ti l-a facut cu atatea patratele...m-a amuzat ca scria vizionare placuta la sfarsitul filmului

ayanna, da ce vorbareatza-mi esti in ultima vreme
m-am gandit azi la tine si la papusa ta...bobitza mea se schimba la figura pe zi ce trece...si parca nush,...da parca nu-mi mai place asa de mult sau nush cum sa spun...parca nu mai seamana cu nimeni sau nu vad sau nu-mi dau seama...oricum, cat mi-ar fi de draga, recunosc ca daria ta e mult mai scumpica, are asa o fatzuca de papusica, parca e desenata!

am vazut pozele de la intalnire...vai nikole, esti belea...te ascunzi ca vedetele...am si eu o prietena care are aceleasi reactii la aparatul foto , vreau si eu o poza cu ea sa am si nu ma lasa niciodata sa-i fac.Trebuia sa scrii acolo la comentarii: miki, miremia si nikole camuflata!

trimit asta si ma mai gandesc sa-mi amintesc din cap trecut..

Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

Yannis la 2 luni jumate manca 5-6 mese pe zi si papa intre 100 si 170 per masa, f rare insa mesele peste 140ml. Acum exclusiv LP fara diversificare si nici nu ii dau nimic inainte de 4 luni jumate orice mi-ar zice oricine ptr ca e lungan si grasan si daca ia inca bine in greutate e ok zic eu

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput