PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (185)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna ziua

LA MULTI ANI ! TUTUROR SARBATORITILOR ZILEI- CELOR CARE POARTA NUMELE DE CONSTANTIN SI ELENA-

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

BUN VENIT BEBE MATEI,SA CRESTI MARE SI FRUMOS!FELICITARI MONI,RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIC!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SF CONSTANTIN SI ELENA!

si cu intarziere impreuna cu scuzele de rigoare:LA MULTI ANI ANA_A,SA FII FERICITA SI IUBITA ALATURI DE MINUNATA TA FAMILIE

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

mada super a iesit casa,totul e ales cu bun gust.Ma bucur ca esti studenta,felicitari!

NE PUTETI VOTA :http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1143.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tecky

mada super a iesit casa,totul e ales cu bun gust.Ma bucur ca esti studenta,felicitari!

NE PUTETI VOTA :http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1143.html

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008)

Votat printesa 353 si 354!eu nu prea reusesc sa intru pe forum zilele astea,baga id de mess vio_dreams2005@yahoo.com si trimite zilnic link chiar daca sunt ofline, si votez

O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CODRIN, SA CRESTI MARE SI VANJOS SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR!

LA MULTI ANI SUNSMILE,MAMICA BINECUVANTATA,SA FII FERICITA SI IUBITA ALATURI DE MINUNATA TA FAMILIE!

LA MULTI ANI ANKUTA,SA FII FERICITA SI IUBITA,TOT CE ITI DORESTI SA SE IMPLINEASCA!

O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

Nu puteam rata o astfel de zi minunata pentru odiseea noastra, in ciuda vremii de afara!..

Deci,

Codrin, La Multi Ani, primul nostru pepenas scumpic !!!! Sa fii sanatos , cuminte, sa aduci multe bucurii parintilor si viata sa iti ofere tot ce e mai bun si frumos!!!

Cristina,mami de Mihaita si Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sun, La multi Ani!! Sa fii sanatoasa , fericita si toate dorintele sa ti se indeplineasca!!

Am primit SMS-ul de la tine... insa abia dimineata in drum spre spital l-am vazut!!!Multumesc mult..

Ankuta, La Multi Ani!! Multa sanatate, realizari, fericire , impliniri, realizari !!!

Cristina,mami de Mihaita si Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ah, cate restante am!!

Cred ca o sa ma limitez la urari, ca altfel as avea de scris prea mult.

In primul rand bine ai venit bebe Matei in lumea noastra. Felicitari, Moni!!

Ana(xena), spor la bebe doi, sa fie cum va doriti!!

Sun, felicitari pt examen ( cred ca e minunat sa ai copil iubit si sa ai grija si de cariera ta, imi pare rau ca eu nu am avut puterea asta si sper sa ma pot mobiliza candva sa fac ceva interesant in viata asta). LA MULTI ANI!

Codrin, LA MULTI ANI, sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa.

Cristina, nu-mi amintesc daca te-am felicitat pt bebe Matei, asa ca e mai sigur sa te felicit acum si sa va urez multa sanatate la toti 4.

Anka, spor la organizat viata in Canada!!

Turtu, sa fie intr-un ceas bun!!!

Despre noi ... Anna e nazdravana ca toti pepenasii. O chestie haioasa: a avut o saptamana in care punea S sau SH la sfarsitul tuturor cuvintelor : ANNAS, MAMANS, PAPISH, TOMBÉSH (asta cu tombésh era cea mai tare), VLADIS, PAPAS etc.

Din pacate viata ne-a lovit caci Vladi e suspectat de o boala genetica rara ( are 90 la suta din simptome) si asteptam inca 2 saptamani grele rezultatul analizelor genetice. Daca el e bolnav si Anna e purtatoare

Mie o saptamana o sa-mi treaca mai usor ca aveam in program ceva de mult si nu mai puteam anula dupa ce am fost la medic. Despre viata de dupa nu vreau sa ma gandesc ... si va rog sa nu-mi scrieti despre "asa a vrut Dzeu" etc. cea mai tare chestie a venit de la o prietena care mi-a spus imediat ca imi cauta un tratament in Formula As , iar alta mi-a spus sa merg la un clarvazator. Iar alta persoana mi-a spus ca "n-ar putea".

Ma duc la trebi ca azi am o zi luuuunga si tare aglomerata si plimbatoare! Toate cele bune tuturor!

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI DRAGA SUN!!!Sa ai parte de tot ce e mai frumos si bun in viata!
LA MULTI ANI CODRIN!!!
La multi ani ANKUTA!!!!

Ultima saptamana in care puteti vota poza Ralucai:http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1143.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Matei de Moni, bine ai venit ! Moni, felicitari pt puiut, sa fiti cu totii sanatosi si fericiti mereu !

Cristina , Felicitari pt Mateias, sa fie sanatos si alaturi de Mihaita sa va lumineze mereu viata !

Codrin, La Multi Ani fericiti si sanatate si noroc !

Sun, La Multi Ani cu multe impliniri si multa sanatate, sa va bucurati de minunea voastra toata viata !

Sibylle, Doamne, nu stiu ce pot sa spun decit multa putere, incredere si speranta ! Despre ce fel de boala genetica ar fi vorba si ce fel de tratamente exista? Anna poate sa fie doar purtatoare adica doar sa o dea mai departe sau sa o si faca, boala? Multa multa sanatate lui Vladi si Annei!

Mergi la inceput