PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (185)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Azi chiar e o zi speciala in bostana .

Codrin, La multi anisori, sa cresti mare si sa ai numai bucurii in viata!

Sun, iti dorim tot binele din lume! La multi ani si o imbratisare calda!Succes in ceea ce ti-ai propus!

Ankuta, La multi ani cu fericire si numai impliniri!

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Syb, iti trimit toate gandurile mele bune si o imbratisare stransa. Sa va aiba Dumnezeu in paza... Poate totusi, veti primi vesti bune .

Mada, felicitari pentru studentie ! Spor la invatat si bafta multa! Acum fug sa vad si eu cum ati aranjat casuta .

Atb, spor la invatat si bafta la examene !

pup you all,

Blogurile mele:
manute talentate

Mergi la inceput

Raportez ca am reusit sa vad toate pozele cu care eram restanta pe picasa .

Avem niste pepenasi MINUNATI! Si am admirat si fratiorii si surioarele! Din lipsa de timp si de teama sa nu uit pe cineva, nu voi nominaliza. Dar trebuie musai sa spun:
Cristina si Atb, sa va traiasca minunile mici ! M-am uitat cu nostalgie si lacrimi in ochi la cei 2 bebei...

Am fugit.

pup you all,

Blogurile mele:
manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

"La multi ani!" ,Codrin!Sa fii sanatos si implinit!

Sun, sa ai parte de multa, multa iubire!"La multi ani!"

Ankuta, "La multi ani!".

Ina, mami de doi baieti minunati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Sibylle multa putetr iti doresc sa poti depasi aceste momente grele din viata ta!

Ultima saptamana in care puteti vota poza Ralucai:http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1143.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Intr-o zi speciala, LA MULTI ANI, Codrin, sa cresti mare si sanatos!

La multi ani, SunSmile, vacanta minunata, multa bafta in ceea ce ti-ai propus! Te imbratisez cu drag!

La multi ani, Ankuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

LA multi Ani, Codrin!
Sa fii sanatos, norocos si fericit!

La multi Ani, Laura si Ankuta!
SA fiti sanatose si fericite alaturi de cei dragi!

Bun venit pe lume celor 3 fratiori de pepenasi! Felicitari Adriana, Cristina si Moni!

Succes, Anaxena la bebe 2!

Sibylle!

Multumim lui Sun si Monni pentru urarile in avans pentru ziua Antoniei!

Pupicei tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna ziua fetelor

CODRIN -LA MULTI ANI! SA AI O VIATA SENINA SI PLINA DE BUCURII ALATURI DE FRATOIR SI PARINTI. MONA SA ITI TRAIASCA BAIETEUL SI SA AUZIM NUMAI DE BINE.

SUN LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE FAMILE SI PRIETENI!UN PUPIC SI O IMBRATISARE DE LA NOI.

ANKUTA LA MULTI ANI ! SI TOATE CELE BUNE.

MADA FELICITARI PT STUDENTIE! CASA ESTE FOARTE FRUMOS RENOVATA SI DECORATA SA VA BUCURATI DE EA!

Noi suntem relativ ok, tata mai stabil asteptam marti sa -l interneze la fundeni pentru investigatii amanuntite.
Denisa e o dulce ne insenineaza viata tuturor si ne ajuta sa mergem mai departe cu alt elan sa depasim problemele ce ne apasa.
Pupici si o zi frumoasa tuturor.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Unde gasesc chizme de cauciuc masura 21 si 26? Tin minte ca vazusem si pe la mica publicitate, dar nu le mai gasesc deloc ... si parca am vazut, dar erau imblanite la Humanic (daca am drum pe acolo o sa le iau sigur). Daca ati mai vazut/luat de undeva, spuneti-mi si mie, va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

ANKUTZA LA MUUULTI ANI FERICITI!!!Sa fii fericita,iubita si sa ai o zi minunata alturi de cei dragi!!!
Codrin LA MUUULTI ANI!!!Sa cresti mare si frumos!!!Sa-ti bucuri familia minunata si sa ramai la fel de senin si zambaretz!!!
LAURA LA MUUUULTI ANI, draga mea!!!Iti doresc doar sa ramai la fel ca acum, tanara,optimista,sufletista si implinita!!!Dumnezeu are grija de "oamenii lui"
Mada ohoo,felicitari pentru noul statut si spor la invatzat.Sunt sigura ca exam vor fi floare la ureche
SYB eu doar te imbratisez virtual si iti trimit ganduri bune.As fi fericita ca in urmatorul mesaj sa ne dai vesti bune

34+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput