PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (185)
Raspunsuri - Pagina 16
estrella80 spune:
La multi ani Codrin!!Sa ai parte de multa sanatate, fericire si impliniri!
La multi ani si tie SUN!!!
Tot ce iti doresti tu sa ti se implineasca si sa te bucuri de aceste impliniri alaturi de cei dragi tie! 
La multi ani Ankuta!!
Multa sanatate, noroc in toate si multe bucurii!
Va multumim de urarile de LA MULTI ANI si ne cerem scuze ca am lipsit o perioada de timp din peisaj, de fapt vom lipsi si in continuare ceva vreme dar, promit ca voi recupera!
pe toti si va doresc numai bine!!!
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI SUN!! SA-TI DEA DOMNUL NUMAI FERICIRE, SANATATE SI IMPLINIRI ALATURI DE FAMILIA TA MINUNATA!! 
LA MULTI ANI CODRIN! sA AI O COPILARIE MINUNATA, SA FII SANATOS SI VESEL SI SA ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!!
LA MULTI ANI ANKUTA!! SA AI PARTE DE ZILE SENINE SI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!! 
Sibylle te imbratisez strans si iti doresc multa putere si curaj! Sper din suflet ca vestile sa fie bune! 
Anaxena spor la bebe 2!
Mada
felicitari pt. studentie! Foarte faina camera, bravo!
Noi azi am fost la gradina, unii la lucru, altii
la tavalit in iarba uda si in noroi, ca doar iar a plouat!
A venit Mirunica uda fleasca acasa, iar pe drum a mai si "luat" toate baltile iesite in cale...
Va
pe toate, un weekend placut in continuare!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
anaco spune:
SUN...La multi ani! sa fii iubita si sa iti indeplinesti toate dorintele! numai bucurii alaturi de familia ta minunata!!!

ANKUTA, La multi ani, la asa o zi speciala! Multa sanatate si tot ce iti mai doresti sa se implineasca!

UN SPECIAL LA MULTI ANI PENTRU PRIMUL PEPENAS SARBATORIT CU CEI 2 ANISORI, CODRIN...sa cresti mare si frumos, sanatos si iubitor! sa-ti bucuri parintii tot restul vietii!!!
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...
maitreyi spune:
Codrin, sa ai o copilarie minunata alaturi de familia ta, sanatosi si voiosi sa fiti cu totii! La multi ani!
la multi ani, Laura si Ankuta, cu sanatate si iubire!
Sib multa sanatate sa va dea Domnul! cei care mai sar cu o formula as, etc, cred ca o fac ca sa te ajute, macar cu un sfat. nici noi nu stim ce sa spunem sau sa facem dar asta nu inseamna ca nu ne gandim cu drag la voi. Dumnezeu sa va binecuvinteze! 
-----
Mami de
roza +
21 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
truli-luli spune:
LA MULTI ANI CODRIN!
LA MULTI ANI SUN!
LA MULTI ANI ANKUTA!
O imbratisare calda pentru fiecare. Cu totii sunteti speciali! o fi ceva cu ziua asta, nu stiu, zau
poze Ana si Victor
varsta Anei
bujo spune:
Cuscri La multi multi ani, sa fii sanatoasa si fericita cu draga ta familie.

La multi ani Ankuta, multe bucurii si impliniri.
La multi ani dragi pepenasi Codrin si Antonia. Sa cresteti mari si sanatosi. 

bujo mami de Filip
monalac spune:
va multumesc din suflet tuturor pt urari!sunteti minunate,ca intotdeauna!
urez si eu LA MULTI ANI,PT ZAMBET DE SOARE,O MAMICA SPECIALA,PLINA DE IUBIRE,DE SPERANTA SI DE OPTIMISM!LA MULTI ANI,SUN!SA FII SANATOASA SI LA FEL DE FERICITA CA ACUM!
LA MULTI ANI ANKUTA,SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII!
AZI AM REMEMORAT CLIPELE DE ACUM 2 ANI,CLIPE FERICITE,DAR SI PLINE DE DURERE FIZICA!AZI L AM ALBIT PE CODRIN DE PUPATURI,PANA MI A spus ''mami,asa ma[lasa ma''].el a fost plin de verva ,ca intotdeauna,a facut zeci de giumbuslucuri si pe seara mi a dat multi pupici.e puiul meu scump!
monalac spune:
SYB,sunt alaturi de tine.sa dea dumnezeu ca testele genetice sa iasa bine si sa nu fie vorba de boala aceea genetica rara.
monalac spune:
LA MULTI ANI,DRAGA SURIOARA DE CRUCE A LUI CODRIN!SA AI O COPILARIE MINUNATA SI SA FII SANATOASA SI FERICITA INTREAGA TA VIATA!
LA MULTI ANI,ANTONIA!!!!

RIANA
CLARA 06.08.08