PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (185)
Raspunsuri - Pagina 17
kamelya spune:
cu intarziere urez si eu
Laura si Ankuta 
Sa aveti parte numai de impliniri alaturi de cei dragi!
Codrin si Antonia 
Sa aveti parte de o copilarie frumoasa!
ariadnabr spune:
La multi ani pentru cei doi anisori Codrin!!!
La multi ani pentru frumosii 2 anisori Antonia!!
Sa va fie copilaria plina de vise frumoase si raze de soare
ariadnabr spune:
Ashea...am mai pus si noi neste pozici pe picasa ![]()
Am fost ieri la un waterpark aici si vreau sa zic ca matza mica e de coma. Initial s-a speriat de toate tasnitoarele de pe acolo, ca dupa 5 minute sa isi vare burta in ele si sa rada de numa'
Am stat in apa cam 2 ore si jumate, timp in care matza mica s-a aruncat singurica pe topogane cu apa (mici de cupii)
, ciudat ca nu are frica de nika (inaltime, apa...etc), dar cand vede vreo zburatoare fuge tipand la mine in brate ![]()
Anyway vroiam sa zic...cateodata prinsa in obligatiunile mele cotidiene, uit cat e de frumos si fermacat sa fii copil.
Noroc ca am doo fete cucuiete care stiu sa-mi arate ca ele sunt cel mai frumose si mai importante fiinte din viata mea. Asa ca...pentru a mia oara pe zi, ii multumesc Domnului pentru ele
. Nu pot sa imi inchipui, fericire si multumire mai mare!!
Un weekend placut 
Pupi 
dana81 spune:
LA MULTI ANI ANTONIA!!!SA CRESTI MARE PUI, SANATOASA SI FRUMOASA!!!!
34+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
Gini75 spune:
La multi ani, Antonia, sa fii sanatoasa si norocoasa!
Discutati de concedii, eu as vrea sa plec in iunie, probabil intr-o insula greceasca, nu sunt inca hotarata. Turturica, tu mergi tot in Zakynthos? Marina, tu ziceai anul trecut ca e frumos in Santorini, dar nu e pentru copii. De ce? Am gasit niste oferte in zona Kamari, unde e plaja de pietricele si ma tenteaza. Irinei am vazut ca-i plac plajele cu pietricele dar nu stiu ce dezavantaje ar fi. Imi poti spune tu mai multe?
AnnaBaby spune:
Buna fetele!
Noi suntem tare amarate, Ioana e bolnava, are faringo-amigdalita, febra mare, 39cu 3, vomita una doua, abia a papat niste supa de pui, acum doarme. A vazut-o azi dr, l-am chemat acasa, ia antibiotic, si tre sa stam in casa zilele urmatoare. Uf, tocmai cand a venit si soarele...
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
www.cordcenter.ro/gallery/image/1056.html" target="_blank">un vot va rugam
dara_d spune:
LA MULTI ANI ANTONIA! SA CRESTI MARE, SANATOASA, FRUMOASA SI SA LE ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII.PUPICI DE LA NOI
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
dara_d spune:
Am pus cateva poze din parc si din bulgaria.
Ma duc sa pregatesc pranzul.
Pupici si o zi frumoasa.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI ANTONIA! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI VESELA ALATURI DE FAMILIA TA!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008)