PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (185)
Raspunsuri - Pagina 18
Caprioara spune:
Helou,
Eu am dus fata sus la ai mei vreo 2 ore ca sa pot invata. Tati e azi plecat sa faca poze la un botez si vine tarziu (nunti nu prea avem, dar botezuri par sa tot vina
- si lui imi pare ca-i plac mai mult botezurile
), asa ca trebuie sa ma gospodaresc singura cu timpul. Nu am rabdat insa sa nu intru un pic prin bostana ca sa urez cu mult drag prima pepenasa care face 2 anisori
.
La multi ani Antonia !
Sa cresti mare, sanatoasa si fericita!

AnnaBaby, sanatate Ioanei
.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
violeta29 spune:
LA MULTI ANI ANTONIA ,SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR!
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
violeta29 spune:
Anababy, insanatosire grabnica Ioanei!

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
maitreyi spune:
la multi ani, Antonia! sa cresti mare si sanatoasa alaturi de familia ta
!
-----
Mami de
roza +
22 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Tecky spune:
LA MULTI ANI ANTONIA!
Annababy sanatate Ioanei!
Ultima saptamana in care puteti vota poza Ralucai:http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1143.html
MissJJ spune:
Lume, lume
Soro lume
A lovit criza si-n Franta...
Azi am fost la shopping si sa vedeti ce mi-a iesit in cale. Pe un trotuar, la un coltz de drum, la o gura de laptic de la tzitzi lui mamic, statea micutza Bonjour.![]()
Cine stie cunoaste!![]()
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy
x 2 
iriss27 spune:
Cand aveti timp, dati-ne si noua un vot, va rog frumos:
http://www.ceimici.ro/voteaza/MjE5MXwxNzR8MTEwODky
Violeta_m_tm spune:
Scuze pentru intarziere:
La nulti ani Laura! Multa sanatate, impliniri si sa primesti la fel de multa iubire pe cat daruiesti.
La multi ani Codrin si Antonia! sa aveti parte de o copilarie frumoasa plina de iubire, Dumnezeu sa vegheze mereu asupra voastra.
La multi ani Ankuta!
Didi81 spune:
Cun intarziere si de la mine:
La multi ani Codrin!
La multi ani Antonia!
La multi ani Sun!
La multi ani Ankuta!
Ne-am intors de la Constanta. A fost frumos, soare, ne-am plimbat pe plaja, ne-am jucat cu pisicile, cu bunica si cu strabunica. Un singur bai am: nu am putut sa o conving pe Aida sa stea desculta pe plaja!. Era foarte stresata nu cumva sa se atinga vre-un fir de nisip de picioarele ei
. V-am mai zis eu ca am un copil obsedat de curatenia personala... Sa vedem cum oi convinge-o la vara, poate daca vede mai multa lume si daca o fi cald o sa se obisnuiasca si ea.
Acum cu ce mi-ati mai zis legat de fructe: nu functioneaza la Aida lasatul fructelor la indemana, le ignora cu desavarsire. Iar aranjatul in forme haioase cu atat mai putin: adica ce, daca are ochi si nas si gura sau mai stiu eu ce aspect, atunci clar nu e comestibil! ![]()
S-au minunat maica-mea si bunica-mea ce copil cuminte si ascultator am, cum se culca ea singura-singurica (in special la pranz) si ce frumos mananca si alte de-astea 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)