PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (185)
Raspunsuri - Pagina 19
ankalaura spune:
MADA / SYB - super misto, dar ce, numai asa putine poze???
DIDI - si noi avem probleme serioase, aici avem nisip la locurile de joaca si Er nu sta nici desculta, dar nici fara ciorapi!!! deci iti dai seama, e singurul copil camuflat! astia stau si in sosete in nisip, si in picioarele goale in sandale, si in picioarele goale pur si simplu, dar NICIUNUL, absolut NICIUNUL nu are SI sosete, SI papucei, doar a mea 
Si daca totusi o pot descalta (nu de alta, dar detest sa spal soseste!!!), tipa la fiecare fir de nisip, si trebuie sa ii curat talpile, si oricat ma straduiesc, ea tot zice ca mai are, si asa deci mai bine stau acasa sau mergem pe iarba! 
Noi suntem super prinsi, nu am citit nimic, maine am examen teoretic pentru permis, n-am apucat sa citesc mai nimic, e de-a dreptul stupid ca o sa ma duc pregatita insuficient, daca daca il aman iar, tot nu o sa citesc ca nu am timp
Cred ca bag diseara o cafea tare si citesc la noapte (e foarte diferita legislatia aici fata de romania)
am fugit
ankalaura spune:
AM UITAT sa va spun ca am scapat definitiv de suzeta! De 4 zile! A fost mai simplu decat m-as fi asteptat vreodata!
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura AM UITAT sa va spun ca am scapat definitiv de suzeta! De 4 zile! A fost mai simplu decat m-as fi asteptat vreodata! |
felicitari
si intr-adevar a fost ultra usor 
-----
Mami de
roza +
22 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
atb spune:
La multi ani cu intarziere tuturor sarbatoritilor din ultimele zile!!! Sun, Ankuta, Codrin si Antonia!
Annababy, sanatate multa Ioanei!
Dia, Miruna ta m-a dat pe spate ce ochisori frumosi are ea! N-am mai vazut-o demult si e asa de schimbata! Si tu arati tare bine!
Syb, nu pot sa-mi imaginez ce poate sa fie in sufletul tau, mamica incercata...
o imbratisare calda...
Mada, dar voi v-ati intalnit intamplator sau stiai ca Syb va veni la Londra? Pup cucuietele!
Capri, spor si tie la invatat!
Anka, bafta la examenul pt permis! Tin pumnii! Vazut pozele ce mi le-ai trimis pe mess, doar ca n-am apucat sa comentez la ele. Sunteti tare frumosi toti 4 si... impliniti! Am vazut ca-ti place sa fotografiezi case.
Lui Nicholas i-au placut pozele cu delfinii.![]()
Adriana mamy de
Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Didi81 spune:
Noi de la a folosii suzeta doar pt adormit la pranz am ajuns sa o folsim si seara pentru a adormii singura, adica singura in camera, fara nici o asistenta din partea naostra, doar ii dam suzeta si o trimitem la culcare. Mi s-a parut ca punand in balanta merita
, pana la urma o sa renunte ea la suzeta, dar e un lucru bun ca s-a obisnuit sa adoarma si singura.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
maitreyi spune:
fetele de unde pot cumpara pupuci de ocazie pt baby? vreau ceva fin cu bareta pe glezna sau nu, ceva care sa nu aiba "sticlici", pompoane , etc. cer prea mult?
poate stiti vreun site sau magazin in bucharest ca in iasi nu stiu daca e ceva ce sa nu fi vazut si oferta e ataaaaaat de limitata...
-----
Mami de
roza +
22 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Tecky spune:
Salutare!
maytreyi,ankalaura felicitari ca au renuntat fetele la suzete!
ankalaura bafta multa la examen!
mada,syb ce intalnire misto!
Eu ma pregatesc sa plec la scoala,sunt tare curioasa daca se intra in greva de luni sau nu....
diarux voi intrati in greva?![]()
Ultimele zile in care puteti vota poza Ralucai:http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1143.html
anaxena spune:
declaram si noi o zi fara pampers!!!!minune nu gluma,adiq dc joia trecuta a facut pipi la olita pt prima data,iata ca ieri a cerut mereu la toaleta si nu a facut in pampers si fara sa ma stresez cu ceva,pur si simplu s-a trezit ea ca tre sa faca la wc...pentru ca ieri am fost plimbarete si am facut pipi si la salon si la un pub ,i-am dat pampersul jos am tzinut-o deasupra wc-ului si i-am zis sa faca si ea a facut,m-am minunat toata!!!!sa vedem cat ne tine,azi am dus-o la gradi in chilotei sper sa fie cuminte si acolo si sa ceara "cici"
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
MissJJ spune:
Buna fetele!
Multa sanatate la pisoiasii bolnavi.

Cu nisipul Ari era asa cand era mica, mereu trebuia curatata, Ami si ea daca i se pune ceva pe mana sau picior vine si tipa in gura mare yuck, yuck, sa dai jos. Dar le-am luat samb cutie de nisip de asta si doi saci de nisip si s-au jucat f frumos amandoua acolo, pana spre final cand au aruncat trei sferturi prin gradina unde abia curatasem si facusem ordine.
Nu a fost intamplator cu Syb, stiam ca vine da am zis sa va facem surpriza
si am zis ca na oferim loc de cazare.
Fetele se inteleg f bine se joaca de numa, pepenasele se pupa cand se gasesc dim, vb fiecare pe limba lor, is belea.
Syb e o fata super mega misto si Anna e o delicioasa si o dulce, i s-a pus pata pe Flo s-a tot jucat cu el aseara de numa, au fost toate f cuminti cand am mers la vizitat nu au plans nu nimic.
In rest Syb e toata ziua busy la curs eu cu ale mele tre sa invat pt examenele de joi am 220 de pagini si nu stiu cand leoi termina pe toate pana joi.
Da na mi-a trebuit scoala.![]()
Miercuri merg dupa amiaza sa iau rezultatele de la transcrierea diplomei de bac din ro in echivalentul britanic, astept deja din martie dupa ele si numai bine vin rezultatele ca imi trebuie joi ca vin cei de la crusul urm si ne evalueaza sa vada la ce nivel suntem si daca putem merge direct la cursul asta de access sau tre sa facem inca ceva mai scurt inainte, eu sper sa scap de ala mai scurt, sa pot intra direct la asta de access, o sa mai fie si un interviu la finalul lui iunie. Uff emotii emotii.
Na cam asta asa pe scurt o sa mai incarc poze pe vineri dim creca, ca acu tre sa ma pun cu burta pe carte la greu cai jale, is o baba ruginita de acu 10 ani de cand am terminat eu scoala.
Va pupam dulce de tot si partea britanica si partea francofona.
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy
x 2 
flo1980 spune:
Hello!
Vazut toate pozele noi, sunt adorabili copii nostrii 
Sib nu pot decat sa te imbratisez virtual si Dumnezeu sa aiba grija de voi!
Felicitari Mariei, fata mare ce mai
fara pampi de-acum, bravo!
Felicitari pepenaselor fara suzeta! 
Fetelor eu am o dilema, am mai vorbit noi despre asta prin sarcina....voua vi s-a modificat laba piciorului?
Am incaltat niste balerini cumparati anul trecut si ma strang
Sa fie vorba oare ca am stat mai mult acasa si am folosit in general mai mult papuci si adidasi? .... sau chiar s-a latit laba piciorului?
Culmea, ca inainte de nasterea lui David, eram cam prin luna a 7 a de sarcina, mi-am luat alti balerini, din piele si masura 36 nu 37 cat purtam de obicei, bineinteles ca nu imi mai vin nici aia, dar acestia de anul trecut sunt masura 37 si tot nu vin ![]()
Ce fain ca in alte tari ai pe langa nr. incaltamintei si litere pt. latime, la tine Mada parca e asa nu?
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!