PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (185)
Raspunsuri - Pagina 13
atb spune:
Moni, felicitari!!!
Refacere rapida si laptic mult! Iar lui bebe Matei ii urez bun venit pe lume, sa fii sanatos, papacios si necolicios!
Sunule, felicitari!!! Nici nu ma indoiesc ca n-ai fi prima dintre toti! Sa ai o vacanta minunata, sa faci multe-multe poze, stii ca eu sunt o impatimita a pozelor de peste tot! Si iti urez si eu de pe-acum LA MULTI ANI!!!, sa va umple Dumnezeu de binecuvantari, tot ceea ce iti doresti sa duci la bun sfarsit si sa ajungi acolo unde iti doresti!
Iti urez de pe-acum fiindca s-ar putea sa nu mai intru o vreme ca tre sa ma apuc de invatat pt sesiune.
Adriana mamy de
Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
flo1980 spune:
La multi ani fericiti tuturor ce poarta numele Sf. Constantin si Elena!

_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
Caprioara spune:
Helau,
Am intrat sa fac urarile pe ziua de azi.
La multi ani cu sanatate
celor ce se serbeaza de Sf. Constantin si Elena!
Sa ne traiti cu numele! 
Irlandezo, sper din tot sufletul sa fiu in Bucuresti pe 9 iulie, sa va vad si eu la ochi
. Pupam spiridusele si pe mami zurlia.
Xena, spor la facut bb2
! Ma bucur ca te-ai hotarat
. O sa vezi, ca o sa-i iubesti la fel de mult pe amandoi copiii, chiar daca poate in alt fel. Dar dragostea va creste, nu o vei imparti pe cea pe care o ai acum
.
Mona si Bujo, va tin pumnii sa luati examenul asta data viitoare.
Eu sunt tufa la condus, desi am carnet din facultate. In timp am constatat ca nu-s capabila sa conduc, asa ca am renuntat de mult sa mai incerc, gandindu-ma ca-i mai bine asa decat sa fac vreun accident si sa se intample vreo nenorocire. Poate pare ciudat, dar m-am impacat cu ideea ca e un lucru pe care eu nu pot sa il fac, si gata.
Fug la invatat (desi nu am chef deloc). Am peste 1000 de pagini in engleza
, si pana pe 14 iunie nu mai e asa mult.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
dana81 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE SFINTILOR CONSTANTIN SI ELENA!!!!SA VA DEA DUMNEZEU NUMAI BUCURII SI IMPLINIRI!!!
Madair poate ne vedem si noi daca ajungi la Braila ai fi la o aruncatura de bat de noi.
Pica si eu zic ca si Bujo, fiecare copil are felul lui, al tau e mai bun si mai ascultator, asta nu inseamna ca asa va fi tot timpul, nu te panica prea devreme.Si Clara e un copil ascultator numai ca o zi da o zi nu, sau numai cu mine ca la taicasu e de nerecunoscut
Si eu o las in camera "de tortura" pana cand se linisteste si apoi ii spun sa vina sa ne impacam si ne iubim.De cele mai multe ori in drum spre camera imi zice "gata, pacam".Dar mai nou am alta problema ...cand nu i convine ceva pe strada, acasa, se aseaza pe vine sau chiar in fund, asa a vazut ea la o fetitza si aplica.O ignor de cele mai multe ori..ce as putea sa-i mai fac?pe strada de exemplu?
34+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI CELOR CE AU NUMELE DE CONSTANTIN SI ELENA!! O ZI FRUMOASA SA AVETI!!
Capri spor la invatat!
Dana si MIruna aplica asezatul pe jos cand nu-i convine ceva, ea mai nou se intinde pe burta cu mana sub cap...
Da' nu plange sau ceva, doar sta acolo asa, intinsa...
Fugim la plimbarica pana nu vine iar ploaia
...la noi a plouat toata saptamana, asa m-am saturat!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
Tecky spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE SF.CONSTANTIN SI ELENA!
Nu uitati sa ne votati:http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1143.html
MissJJ spune:
Buna fetele!
Super pe fuga, ca is pe ultima suta de metri cu treaba, maine vin musafirii si casa e efectiv cu fundun sus.
Mada enjoy your trip. Pupam gagicile, sa faceti poze multe.
Atb, Caprioara spor la invatat si bafta la examene.
Sorry ca nu nominalizez pe toata lumea am citit asa pe fuga.
Noi ok busy as usual, de aici incolo aveti poze cu noua camera, ignorati diversele chestii puse pe acolo ca momentan asa o sa stea pana luam mobila sa le putem pune pe toate unde trebuie, am scris sub poze unde o sa vina ce si cum si o sa pun poze dupa ce instalam toate unde le e locul, mai trebuie sa punem plinta ca am avut niste hickups cu peretii si cuiele si etc si a trebuit sa amanam.
Eu am fost aseara prima oara la colegiu
, sunt oficial studenta
, a fost fain am aflat ce si cum ne-a dat cardul de student si id-ul si workbook-ul si am facut o evaluare de skills, joia viitoare e f imp pt mine ca vin cei de la cursul urm de access sa ne evalueze si avem trei examene mate, engleza si science, asa ca tre sa ma pun pe recapitulat mai ales la science si sper sa mearga bine ca in fct de rezultatele de la astea trei plus un interviu la finalul cursului asta la care sunt acuma, adik la sf lui iunie aflu daca pot merge mai departe sau ce trebuie sa fac ca sa pot merge mai departe. Is asa excited finallyyyy fac ceva si pt mine.
Fac toate urarile de azi ca maine sunt mega busy sa pregatesc toate sa fac ultimele cumparaturi si papa pt musafiri si duminica o sa mergem creca prin Londra sa vizitam ca la noi cica sapt asta o sa fie f cald deja de azi e fierbinte de dim afara, se simte finally ca vine vara.
La Multi Ani!
celor ce poarta numele de Constatin si Elena!
La Multi Ani!
sorelixu' meu iubit distractie placuta in mini vacanta si felicitari pt examene, sigur esti intre cei trei.

La Multi Ani!
Ancuta sa fii cat mai fericita alaturi de printesa si sa ai o zi minunata.
La Multi Ani!
pt cei DOI anisori
Codrin si Antonia
sa cresteti mari,
sa fiti fericiti si sanatosi
alaturi de familie

gata tre sa fug va uram wknd cat mai placut si plin de bucurii si de petreceri frumoase pt cei sarbatoriti.

revin eu zilele astea cand apuc putin timp la calc.
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy
x 2 
Violeta_m_tm spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor Constantin si Elena.
Mada felicitari pt statutul de studenta, super, sigur o sa te descurci la examene. Arata bine casa cum ati amenajat-o, o sa arate super cand o sa puneti si mobila.