PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (185)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Sun multumesc din suflet pentru urari.Stii tu ca si eu te umbesc rau
Clara zice "omu" nu nene, nu tanti
Madair vii numai tu cu fetili?Oauuu, abia asteptam impresii de pe pamantul natal?Cat ai de cand nu ai mai fost?

34+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Sun nici nu ma gandeam la alt final,stiu ca esti in primii 3..asha ca te felicit in avans

vigantol:eu am fost o mama care a uitat de vigantol drept urmare nu=mi dau cu parerea

in 15min plec spre Buc sa scot THE STERILET

mada de irlanda ramane 9 iulie dimineata sa facem IESHEALA???

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Fetele, da in principiu 9 iulie pana la pranz suntem in Bucuresti si mi-ar face mare placere sa va vad . Nu stiu inca unde vom sta. E posibil sa stam cu niste amici vechi sau hotel. Urmeaza sa hotaram si va spun cum aflu si eu Probabil pe 9 iulie dupa masa ne vom indrepta spre Braila sau Bulgaria nici asta nu stiu inca iegzact.

Dana daca inca mai e ciorbita de vacuta cu smantana pe acasa o sa fiu happy (pt cateva zile ). N-am mai fost acasa de 4 ani si-s way over due!!

Anko nu stiu bre cand ne intoarcem prin Americi, da' te anunt cand venim

Flo nu, vom fi in Bucuresti, nu intentionez sa stau in aeroport , oricum va trebui probabil sa ajungem la gara de nord. Mama va oferi sa vina cu o masina, da' io fara scaune de masina pt fete nici taiata nu urc in masina asa ca prefer trenul.

Sun I agree. Nimic nu se poate compara cu minunile astea mici daruite de Dumnezeu. Sper ca rezultatul tau e cel sperat.

Vio ma bucur ca intarcarea a fost usoara!

Bujo si Mona imi pare rau sa aud ca ati picat. Data viitoare sigur luati! Zice io

Gata, ma duc la treabaaaaaa ca am de nu-mi vad capu'

V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Multam mult de urari!!!!! Sun esti o scumpa ca de obicei, " tizo" La Multi Ani si tie pt 22!! Multam Flo ca de obicei nu ma uitiesti o scumpa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Moni,felicitari pt bebe,sa fie sanatos si cuminte si tu sa te refaci repede sa poti avea grija de cele 2 comori!

Sun,multumesc pt urarile de la multi ani si sa dea Domnul sa-ti fie aurita gura si sa se adevereasca cuvintele tale legate de micul nostru baschetbalist.Te imbratisez si pt reusita la examen!Pe mine postarile tale ma linistesc intr-un fel de nedescris,ai un har aparte de a scrie gandurile si sentimentele si iti multumesc pt asta.

Am vazut si pozicile de pe picassa cu cei mai dragalasi pepenasi.

Flori si urari de bine pt ziua de maine,pt Elena si Constantin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Moni felicitari pentru Matei sa fie sanatos si sa ai parte de clipe placute si linistte alaturi de el si de toatat familia.

Eu sint in pauza de somn a lui Seb si am 2 clipe de ragaz, dar cu mintea in alte parti nu am retinut mare scofala din ce ati scris.

BUJO si MONA sa stiti ca nu e un capat de tara si cu traseul asta. Pina la urma o sa il luti voi.

VIGANTOL ii dau din cind in cind la aduceri aminte, dar de o perioada buna nu a mai primit.

IRLANDEZIA sper sa fiu pe acasa cind aterizezi si poate ne vedem. Mi-ar face mare placere.

Cu tanti/nenea doamna/domnul ... eu prefer sa vorbesc cu doamna/domnul, dar cum zicea si Irina parca la unii nu iti vine sa le spui asa. Oricum sunt destul de putine persoane necunoscute cu care intra in contact Seb si vad ca nici nu are tragere sa vorbeasca mult prea curand. In mare are un bagaj destul de mic de cuvinte gen Boby (vecinul de alaturi cu care se joaca) este Opa, iar Davide (celalalt vecin) - Dado.

Am si eu o dilema...In general eu am evitat sa folosesc cu Seb "nu-ul", adica, "Nu ai voie sa faci aia", "Nu ai voie sa te duci nu stiu unde " sau altele din aceiasi gama. Nu stiu daca am evitat sau pur si simplu asa imi este felul, dar in general i-am spus ce trebuie sa faca si nu ce nu trebuie sa faca. Stau eu si ma intreb, oare este bine ce am facut sau peste ceva vreme o sa se astepte sa fie mama in spate care sa ii spuna ce sa faca? Spun asta ca in 90% din cazuri adopta fara impotriviri solutia data de mine. Mi se pare pur si spimplu un copil mult prea ascultator pentru varsta lui. De exemplu: ii spun ca se ma da odata pe tobogan si pe urma mergem in piata, s-a mai dat o data pe tobogan si pe urma m-a luat de mina si a inceput sa zica pa, pa , i-am explicat ca florile sau plantele nu se rup, apai nu se atinge de ele, ii zic ca trebuie sa puna capul pe perna si sa faca nani- pune capul pe perna si face nani, ii zic ca ii dau de mincare numai daca se suie in scaunul lui si nu pe alt scaun si o face, ii zic sa imi dea mina cind traversam, o face si multe altele. Ma gindesc ca oricare ar fi explicatiile care insotesc aceste "cereri" nu cred ca un copil la virsta lui poate sa evalueze riscurile si pur si simplu sa cedeze constient...

Pusul la colt umilinta copiilor. Da sunt de parere ca pusul la colt in sensul de a pune copilul cu fata la perete mi se pare o umilinta si nu imi amintesc sa ma fi pus cineva vreo data sa fac lucrul asta. De a gasi un loc "de reculegere" pentru copil si de ai da time out pentru a se calma sunt de acord. Am facut-o si o sa o mai fac daca este necesar. Intrebarea mea este insa cit timp lasi copilul in locul respectiv? Cit timp stai suparat pe copil?

SUNULE bafta fata draga in cntinuare sa iti vezi visele implinite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Moni felicitari, sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos, sa te bucuri de ambele minuni!!!

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

www.cordcenter.ro/gallery/image/1056.html" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Asa bre Irlandezo, poate avem noroc si ne intalnim.

Pica nu cred ca Seb e prea cuminte pt ca ai evitat tu sa-i spui nu, cred ca asa e caracterul lui. Si eu incerc sa-l fac pe Filip sa inteleaga anumite lucruri si uneori asculta, alteori efectiv ma sfideaza. Si atunci il pedepsesc ignorandu-l sau refuzandu-i si eu ceva. Am vazut o emisiune despre educatie si spuneau ca trebuie neaparat sa-i spui cat dureaza pedeapsa ca sa stie ce-l asteapta, si nu sa-l ameninti cu pedepse imposibile gen: nu mai vorbesc niciodata cu tine sau nu te mai duc niciodata in parc. Eu ii spun ca nu mai vorbesc cu el 5-15 minute sau pana se comporta frumos (asta cand are crize de nervi) si functioneaza. Dar ma si tin de durata respectiva, tocmai ca sa fiu credibila. Si incerc sa-l pun pe el sa aleaga diverse atunci cand se poate ca sa se simta important. Cum zicea si Xena: vrei asta sau asta? sau vrei cutarica? atunci te rog sa faci aia.

Cu nenea si tanti... Filip asa zice. Si asta din cauza ca oricine se baga in seama asa se prezinta. Si Filip vorbeste cu toata lumea. Chiar ma gandeam zilele astea daca nu gresesc incurajandu-l sa socializeze. Eu am vrut sa fie un copil sociabil, nu sa se ascunda dupa mine. Si acum vorbeste cu oricine, chiar daca il vede pentru prima oara. In autobuz cand coboram face "pa" la toata lumea. Daca cineva il intreaba ceva el raspunde. Nu ca ar stii sa lege fraze dar raspunde cu da sau cu pasareasca lui.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Pica si mie mi-ar face placere sa va vad

Vis-a-vis de time out, e folosita ca metoda de indreptare a anumitor obiceiuri si e cam 1 minut pt varsta copilului. Deci un copil de 2 ani are 2 minute time out. E de preferat un loc destul de plictisitor, gen scaunel/prima treapta de la scari. Dupa 2 min, trebuie luat de acolo, explicat cum si ce a gresit si imbratisat/reasigurat de dragostea ta. Eu am aplicat la Sonia cu tantrumurile si la faze gen a dat in mine, etc. Doar atat. Si pot sa spun ca dupa prima saptamana cand am exagerat intentionat cu time-out pentru a impune ideea de time out, Sonia a inceput sa reactioneze la vorba buna. Gen "depasesti masura, o sa ajungi pe naughty step" Iar acum suntem deja la pedepse, gen "astea-s regulile" nu le respecti nu iesi afara, faci panarama ca nu te las afara, tai jocurile pe calc, TV...etc. Pe Julia am pus-o o singura data pe naughty step si se duce acum singura sa stea cu bot daca se supara pe mine adica a inteles ideea...nema asa ca mai avem de copilarit

Amu' fetili se pare ca vom sta la un hotel aproape de Arcul de Triumf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

maitrey, il am de la Jurnalul National si e doar audio.Daca il vrei incerc sa-ti fac o copie.Anunta-ma!

Ina, mami de doi baieti minunati

Mergi la inceput