PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (185)
Raspunsuri - Pagina 11
maitreyi spune:
ina di undi ai dvdu' cu Doina si Ion Aldea Teodorovici? vreau si eu!
-----
Mami de
roza +
21 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
maitreyi spune:
madalino tari as veni sa iti vad si eu spiridusele da' tari diparti mai vii. mi cam greu sa ma deplasesc
da ma multumesc si cu pozi ![]()
-----
Mami de
roza +
21 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
mcoca spune:
Matei, bine ai venit! NUmai noroc si bucurii si o viatza lunga si fericita. Moni, refacere rapida!
Ana, la multi ani, cu intarziere
.
Turtu sarcina usoara si bebe sanatos! Te intzeleg ca ai spus tarziu ... ma bucur ca suntetzi bine.
Sun, felicitari! M-am gandit la tine si la hopurile tale.
Mona
.
CAm atata am retzinut
. De citit citesc tot, dar nu apuc sa scriu. De la lucru nu pot, si acasa nu am timp. De citit va citresc cand o cult pe MAya, pe tel.
Anaco, tu parca vrei sa mergi la Toulon. Daca nu-s indiscreta, ai vre-un motiv anume sa mergi acolo? Daca da ok, daca nu ... eu zic sa va mai ganditzi un pic.
Vicky si Printzesone
ankalaura spune:
Bre IRLANDEZO apai acuma te-ai gasit si tu sa te duci la Bucuresti??? Parca erati in Americi!!
La noi cand vii???
anaco spune:
Buna dimineata la toate...
Sun..ce experienta cu examenul! Ma bucur ca a fost bine!![]()
Vicky, da...cam avem motive bine intemeiate de am ales, stim zona...
dar ia zine si tu ce si cum...ca ne e binevenit....macar sa vada si fetele ce si cum...tu stii f bine
mercic...
mona imi pare tare rau de traseu... lasa ca nu-i capat de tara, dar te cred ca ti-e ciuda pe asa o situatie...
cu nenea si tanti...mara le mai zice asa necunoscutilor, eu nu o incurajes sa le zica nicicum, ci cum considera ea....in rest pe toti cei cunoscuti ii stie pe nume, plus bunicii cu Bia, Biu, Bica, Tataia etc. Avem si o "Bia Gheta" - adica bunica greta![]()
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...
iriss27 spune:
Eu le zic cu domnul si doamna, ma mai scap si cu nenea, dar la unii oameni parca nu iti vine sa le zici nici tu domni ![]()
Mami de Julia si Sonia, unde o sa stati in Buc? Poate apucam sa va vedem la ochi.
Violeta_m_tm spune:
Felicitari Moni, Bine ai venit pe lume bebe Matei, sa fi sanatos, mancacius si sa-i aduci lui mami multe bucurii.
Felicitari Sun pentru examen, sigur o sa fii intre primii 3, am vazut poze cu Teti este superba si voi radiati de fericire cand sunteti in preajma ei.
Mona, Bujo imi pare rau ca ati picat traseul, si eu trebuie sa fac scoala si ma gandesc cu groaza la examen.
Turturica sarcina usoara, sa ajungi cu bine la termen, in cate saptamani esti?
Miruna spune nenea la orice barbat necunoscut, mergeam odata cu taxi si ii vorbeam de taximetrist cu nenea, si de atunci i-a ramas in minte nenea. Eu ma bucur de orice cuvant pe care il rosteste, pt ca vorbeste foarte putin, mai tarziu cand o sa vorbeasca mai mult o sa o corectez.
I-am scos de vreo 2 saptamani tzitza, a fost mult mai usor decat m-am asteptat, m-am dat cu pasta de tomate pe piept si i-am spus ca mama are buba si nici nu a vrut sa se apropie, a mai cerut cateva zile dar ii aminteam ca am buba si acum nu mai cere deloc, sper sa fie la fel de usor si cu suzeta pe care vreau sa i-o scot pana la doi ani.
flo1980 spune:
Hello
Bun venit bebelusului Alex Matei!
Moni recuperare rapida! 
Sun stiam ca ai sa reusesti, cu siguranta ai sa fii si printre primii 3!
Felicitari, distractie placuta si La multi ani!
PS. In ce domeniu ai sustinut examenul? Sorry poate ai zis si n-am retinut ![]()
Cand am citit despre intrebarea cu cea mai mare realizare a voastra, mi-am dat seama ca ai sa spui ca este T! Ai o dragoste asa de maarree pentru ea si numai tu poti sa emotionezi prin cuvinte orice om, mai ales cand este vorba de ea
!
Vio tm felicitari pentru intarcat! 
Pe cate griji iti faceai cu intarcatul... se pare ca a fost "floare la ureche".
Mona bafta data viitoare!
Idem si lui Bujo!
Mada irl presupun ca stati in aeroport putinul timp, asa e?
Ankuta_82 la multi ani cu sanatate!
... si eu v-oi lipsi de acasa zilele astea...
La multi ani si o copilarie frumoasa primilor pepenasi: Codrin si Antonia!
We placut si insorit va doresc!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
Tecky spune:
Salutare!
ariadna ce ma bucur ca veniti in tara.Vin si eu la intalnire.
dia Ralu zice nenea si tanti.![]()
Vigantol ii dau in fiecare dimineata cate 2 picaturi.
Puteti vota poza Ralucai daca va face placere:http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1143.html