PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (185)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

sun se vede ca ti-ai luat de-o grija cu examenul ca parca ma vad pe mine dupa unul naspa si greu si mult si lung cand sunt asa de surescitata de nu imi ajung degetele sa tastez

felicitari pt examen, pt beuta de dimineata , pt surpriza husbandului go relax si have some fun

la multi ani in avans, cu sanatate si iubire pt voi toti!

multumim tuturor pt aprecierile legate de poze sunt minunati copii astia, clar!

-----

Mami de roza + 21 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

MONI,FELICITARI!!!!SA DEA DUMNEZEU SA FITI SANATOSI SI SA FITI FERICITI!!!!

TURTU,MA BUCUR MULT PT TINE!SARCINA USOARA IN CONTINUARE!

SUN,ITI TIN PUMNII SA FII IN PRIMII TREI!multumesc pt mesajul in avans,esti o dulce!

eu azi am picat a treia oara traseul....m am ofticat tare de tot pt ca am condus bine,doar ca m a pus sa fac o parcare cu spatele intr o parcare goala,fara puncte de reper si tb sa nu depasesc marcajul[era parcare din aia cu locuri marcate]..m am pierdut,i am zis ca la scoala n am facut decat parcare avand pct de reper si m a picat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

SUN felicitari!!!!!Distractie placuta!!!!
monalac imi pare rau.Sper ca data viitoare sa nu mai ai ghinion.
Puteti vota poza Ralucai aici:http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1143.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

BUN VENIT BEBE MATEI!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Sun mamaa prin ce-ai trecut! Parca ma lua si pe mine disperarea in timp ce citeam, ce bine ca e cu happy end! Felicitari!! Odihna placuta, si cat mai multa relaxare! Tin pumnii sa fii intre primii trei, sa ajungi acolo unde iti doresti!

Mona imi pare rau...Mult noroc data viitoare, pana atunci poate daca mai iei ore, sa faci si parcari fara repere, sa nu mai ai surprize.

Intrebare: voi cum le vorbiti despre oameni: cu nenea si tanti sau domnul si doamna? Noi folosim prima varianta, mai ales ca unii oameni isi zic ei asa, da' parca nu e prea civilizat si de bun simt, nu?

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

SUN m-a amuzat mesajul tau. Sa de-a domnul sa fii in primii trei.

MONA imi pare raau ca ai picat traseul, platesti ceva de fiecare daat cand il dai?

VIGANTOL ii dau in fiecare seaara pana la 2 ani.

Fetelor a caror copilasi nu papa capsuni, aduceti pepenasii la Xenia sa-i invete. Papa capsunici la greu...

TURTU sarcina usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

dia a mea singura a inceput sa strige nanea prin casa, mai exact "nanea poc,poc" asa ca nenea la noi e frate-miu si nu prea stiu de unde i-a venit sa ii spuna asa. aaa...iar poc, poc e trambulina pe care a sarit cu "nanea" acum de fiecare data cand il vede il ia de mana sa o duca la "poc,poc"

-----

Mami de roza + 21 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Moni, sa fiti sanatosi si fericiti!

Sun, 1000 de !

Ina, mami de doi baieti minunati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

La capitolul "nenea" noi stam foarte bine:

"ninea" ii numeste pe toti roboteii, "ninea" aratind spre calculator inseamna "Fara zahar", spre casetofon inseamna colinde cu Fuego si spre dvd Doina si Ion Aldea-Teodorovici.
Intr-o vreme ii spunea ninea si lui frate-sau.

Ina, mami de doi baieti minunati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Lume, lumeeeeeeeeeeee

Vine nebuna acasa insotita de doo matze Aterizam pe 8 iulie fff tarziu, ceea ce inseamna ca pi 9 iulie tot in Bucuresti suntem dar nu garantez pana la ce ora. Dimineata suntem in mod sigur.

Mergi la inceput