PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (185)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Moni, sa-ti traiasca feciorii si cat esti de fericita acum, sa fii toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Felicitari Moni!!!!

Matei bine ai venit
,
sa cresti mare frumos si sanatos
alaturi de fratiorul dulce,
mami si tati si
cutachele simpatic.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Moni sa-ti traiasca, multa sanatate si sa ajungeti cu bine acasa.

Turtu felicitari, stateam si asteptam sa scrii sa ma conving ca e pe bune. Sarcina usoara.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Apropo de vigantol noua nea spus doc sa nu ii mai dam in lunile mai, iunie, iulie, august si sa incepem sa ii dam iar in lunile cu "r": semtembrie, octombrie, noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie, martie si aprilie.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Bun venit pe lume Matei!!!
Moni, refacere rapida ! Sa-ti traiasca feciorii!

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

bine ai venit bebe MATEI, sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii toata viata lor. MONI sa te refaci repede si va asteptam cu bine acasa.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Bun venit pe lume bebe Matei!!!!!!!!! Felicitari Moni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fete,

Va avertizez ca asta e pagina mea, da???

In primul rand, Bun venit bebe Matei!!! Sa fii sanatos si norocos si fericit alaturi de minunata ta familie si fratiorul superb! Moni, felicitari din suflet! Si multam pt urari!

Turtu ma bucur ca e totul bine. Veti merge si in vacanta, lucrurile nu sunt chiar asa negre precum le creioneaza media!

Multumim din suflet mamicilor pt cuvintele frumoase adresate plodisorului! Na, creste inima pt orice cuvintel, cred ca e normal!

Si va multumesc din inima pentru pumnii stransi, s-a simtit asta si v-am simtit alaturi!!!, mai ales ca a fost sustinere orala si ....(imi aduceam aminte cum visa Cuscri ca face secs cu Dr house si cum imi zicea Ankul ca ma asteapta la nenea cu esarfa si cum ne povestea Ana(xena) de secsul cu burta in jos, uitand de Maria si de notoriile conferinte de pe mess in care vorbeam despre secs si pozitii, de ar fi facut lung metraje aia de la yahoo daca ne urmareau si de tatele Profei si cate si mai cate...si am intrat fooooarte vesela:), desi eram umflata de plans...dar va pove eu si toata patania)

Din ce-am vazut in ultimele pagini, pt ca in rest nu am citit: vigantol nu mai primeste de prin toamna si nici altceva, supliment sau orice. Dna dr a zis ca mai vedem, momentan sa raman asa nesimporc, ca e de bine

Cu fructele nu stiu ce sfat sa dau, ca io-s convinsa ca T ar manca si frunze de nuc, asa e de halicioasa. Daaaar, cred eu ca solutia ar fi sa le aiba mereu la indemana, intr-un castronel undeva langa locul in care se joaca; sau, poate, sa manance parintii si ei/lui sa nu-i dea...poate pe principiul fructului oprit...Io-i mai fac si salata de fructe, cand le am prea multe si prea coapte; le tai bucatale, le pun scortisoara, putina fructoza (la ea inca n-am folosit zahar, stiti voi piticul meu), putina zeama de lamaie/portocala sau sirop de soc, ii mai pun si o lingura de smantana uneori, in loc de frisca...dar nu e mare fan asa, ea le vrea fara; sau pe o farfurie, poate sa "desenati" ceva ce le place, o fetita cu ochi din cirese si gura dintr-o capsuna si ochisorii din stafide si etc etc, inventati voi. Nu stiu, acum vorbeste habarnistul din mine, dar sper sa reusiti!

Dara muuuulta sanatate tatalui iar voua putere si optimism, se vor aseza lucrurile cumva, si veti reusi s-o duceti pe printesica si la mare!

Mona, Cuscri, tin pumnii stransi pt urmatoarea examinare, sa fie cu noroc!

Ana inteleg ca vrei sa-i faci fratior Mariei? Ar fi minunat, ai o fetita superbaaaaa si tu esti tanara si puternica! Asa ca eu tin pumnii stransi si zic Doamne Ajuta!

Capriiii ce ma bucur sa te vad aici! Cand ai examenul? Iti tin pumnii si-ti urez bafta! Ce bine ca s-a acomodat Ilincuta la gradi, bravo!

Am vazut si pozicile noi si iar am ramas cu ochiiiiiii maaaaaari! Doamne ce fete, doamne ce zulufi si ce expresiva e Maria, ce codite si ce cumintica e Alexandra, ce zambet dulceeeee si ce ochisori ca marea si ce pretioasa e Irinuca, ce ochi, ce buze rosii si ce fatzuca sugubata are Mirunica, ce privire inteleapta si ce figura inteligenta are scumpa Mara, ce ochisori jucausi si ce zambet ametitor are Xenia cea curtata de cavaleri, ce frumoase si minunate si talentate si zulufate sunt nepoatele mele!!! si ce mamiiiici slabe si radioase si frumoase! Doamne, fetelor, ce copii avem! Sa ne traiasca 100 de ani!

Sorelixu mi-e dor de tine ...de fapt, de tine nu musai dar de fete mi se usuca sufletu'........Din iunie incolo, cand vin din pribegie, am ceva mai multa vreme sa te stresez, ca din iulie iar incep sa invat si sa merg la scoala:) Iti doresc ca maine sa reprezinte inceputul drumului tau, drumul la finalul caruia sa simti ca esti ceea ce-ti place si ca faci ceea ce-ti place! Tine sor'ta pumnii incrucisati, sa stii! Si nashu striga ca asteapta o bere...cica asa, de chestie:)

Si de Flaviuselu' meu mi-e doooooor, abia asteapta nana sa ajunga la el sa-l smotoceasca!

Revin cu un alt mesaj...v-am zis ca asta-i pagina mea, daaaa? Macar puteti sa treceti peste ea usor:) (sunt pe laptopul lui D, pt ca al meu e in service iar cel de-l am sa-mi scriu proiectele e atat de prost incat....si D mai are si niste dude la birou, asa ca ma lasa cu taraita)

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Asa...asta e mesajul de urari in avans:

Pt vineri, Sa ne traiti cu numele, tuturor Elenelor si Constantinilor! Un brat de flori pt toti sarbatoritii!

Primului pepenas, Codi: scumpete, iti doresc sa fii sanatos, sa fii puternic si increzator, sa ai alaturi oameni adevarati, sa fii ocrotit si rasfatat de viata, sa ai dramul de noroc necesar si sa fii (asta pt ca asa te-am perceput eu mereu) un baietel luptator si indarjit! La multi ani!

Pt prima pepenasa, Tonina: puiuta frumoasa, iti doresc din inima sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa! Sa ii ai alaturi mereu pe cei mai buni, sa-ti fie viata un drum luminos si toti ingerii cerului sa-ti vegheze pasii! Te pup cu dor! La multi ani!

La multi ani, tiza de aniversare, Ankuta! Sa ai parte de tot ce e mai bun si frumos, alaturi de printesa ta finuta si de toti cei dragi! O imbratisare maaare pt tine!

La multi ani Bogdanel! Sa fii sanatos si puternic si sa iti urmezi intotdeauna visurile! Abia astept sa ma dau mare ca-l cunosc (de mic) pe cel mai apreciat baschetbalist din Romania! Mina, sa va traiasca minunatul!

La multi ani Danuta! Tu esti o minunata si eu te iubesc tare de tot! Ce-mi doresc mie, iti doresc si tie! Abia astept sa va vad cu 2 superbitati in brate! Te pup tare tare tare, fata frumoasa!

La muuuuulti multi ani impreuna, finutilor mei engleziti! Sa ramaneti mereu asa frumosi si zapaciti si truliliti cum va stim noi si cum va iubim! Va stresam c-un sunat pe 24, nu scapati!

La multi ani si pt Ali si Fiquelle!

Si pt ca porcii au nickname-ul Sunsmile, multumesc in avans pt ca pe 22, un gand al vostru va zbura si catre mine!

Revin...

Mamica unui MIRACOL

Mergi la inceput

Si-acum mesajul despre examen si pre-examen:

Ieri pe la pranz am inceput sa ragusesc (eu am un polip pe laringe, care imi omoara incet si sigur vocea...trebe scos urgent)...ei, incep eu sa ma doftoricesc dar nimic, pana seara eram complet fara voce. Disperare, plans in baie sa nu ma vada T, disperare, medicamente, plans....D si mama nu mai stiau ce sa-mi faca si ce sa-mi spuna. Mi se parea incredibil....aveam cel mai important examen de pana acum, oral, si eu eram muta.

N-am dormit deloc, chiar daca nu mai aveam de invatat, ce stiam-stiam...dar muream de ciuda si disperare. Cred c-am baut 3 litri de ceai cu 2 kg de miere, am mancat o punga de lamai date prin miere, am mancat ou crud, am tinut cartofi cruzi pe gat, am pus sare calda, otet, spirt...da' ce n-am facut...

Dimineata isi daduse putin drumul vocea dar nu suficient, nici macar pt vorbit la microfon. Si atunci am primit telefonul salvator....care m-a facut sa incalc niste reguli, totusi. Tata...era 6.20 si a sunat la D sa-i spuna sa-mi fiarba o cescuta cu palinca (desi aia nu se fierbe) si sa-mi puna in parti egale cimbru si sirop de muguri de brad, si-a adus el aminte din batrani asta. (ca toata familia mea a facut noapte alba, disperati pt disperarea mea).

Si am zis, aia e, ma duc bauta la examen dar incerc...si a meeeeeeers! Intr-o ora si-a dat drumul vocea mea, nu era normala dar avea volum si era liniara, cu foarte putine sincope!

Am intrat penultima ca deh, asa mi-e numele de familie. Am picat pe, probabil, cel mai imputit dar cel mai iubit subiect (cel mare, ca erau 1 principal + 2 mici) pt mine...terorismul...mi-am cerut scuze pt vocea mea si pt eventualele momente de pauza dar am stiiiiut, am stiut tot si am luat 10!!!!!!! Imi venea sa sar in 2 degete de fericire.

Dupa ce ne-au examinat, ne-au poftim in sala pe toti si unul dintre profi a tras din urna intrebarea "ad-hoc". Intrebarea a fost: care e cea mai mare realizare a voastra? (fara sa mentioneze daca in general, daca profesional, daca legat de curs, etc). Eu am raspuns cu adevarul, chiar daca mi-a fost teama, colegii mei raspunzand foarte profi asa. Eu am zis: my child! Proful din Finlanda s-a ridicat in picioare si m-a aplaudat...hehehe, a fost ciudat si dragut.

La final m-au terminat, profesori si colegi, mi-au oferit toti flori si bomboane, am doua brate de tot soiul de floricele; mi-au facut o imensa surpriza!

Rezultatele finale sunt gata maine seara; atunci aflu daca sunt in primii 3; eu as zice ca da dar am multi colegi foarte buni!

In drum spre casa am avut accident cu taxi-ul, unul minor dar mi-am spart ecranul telefonului....

Acestea fiind spuse, capul vostru fiind facut mare , ma retrag la facut bagaje. In cateva ore trebuie sa fie gata si nu stiu de unde s-o apuc si unde s-o termin. Il iubesc eu de lesin pe barbatul asta al meu pt surprizele lui dar cand sunt asa din scurt, ma ia cu atacuri de panica!

Cica m-am porcit si sa inchei, ca are nevoie de laptop:). Asa ca inchei, gata, ati scapat o vreme.

Va pup pe toate, va imbratisez cu drag, va doresc zile cu soare, copilasi sanatosi si petreceri reusite!

p.s. imi cer scuze pt greseli, banuiesc ca sunt, am scris in mega viteza si fragmentat si am gandurile oricum in 10 parti! ma iertati voi!

Mamica unui MIRACOL

Mergi la inceput