PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (185)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

MESAJ DE LA MONI
Azi la 11.15 s-a nascut bebe Matei, fratior deLuca, 3400g,50cm,suntem bine amandoi,eu sunt tare tare fericita si mandra de puiutii mei"

34+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

FELICITARI Moni!!!!!! Bine ai venit bebe Matei!!! Sa le traiesti parintilor si fratiorului si sa le aduci numai bucurii!!Sa cresti mare si frumos la fel ca Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

BINE AI VENIT PE LUME MATEI ALEXANDRU PUIUT DRAG, SA FII SANATOS SI NECOLICIOS, SA-TI BUCURI PARINTII SI SA DEVII CEL MAI BUN FRATIOR!!!!

34+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Bun venit pe lume Matei, sa fii sanatoasa mami fericita!

Sun-ule, mi-au amortit degetele. Sa ne zici ce-ai facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Iupiiii!! BUN VENIT PE LUME BEBE MATEI!! SA FII SANATOS, SA AI O VIATA MINUNATA ALATURI DE FAMILIA TA! MONI, FELICITARI, REFACERE RAPIDA SI MUUULT LAPTIC LA BEBIC!!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

FELICITARI,MONI!
BUN VENIT PE LUME,MATEI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

BUN VENIT PE LUME MATEI!MONI REFACERE RAPIDA ! SA ITI TRAIASCA MINUNILE!

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Bun venit , bebe Matei!!!! sa cresti mare, sanatos si norocos alaturi de parintii tai carora le-ai adus azi bucurie!!!!

un vot pentru Mara la http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1144.html ...multumim!!

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

felicitari Moni!
bine-ai venit pe lume Matei! sa fii sanatos pui mic si sa aduci multe bucurii parintilor si fratiorului!

Citat:
citat din mesajul lui Didi81

Nu stiu cum o sa o conving pe Aida sa se atinga de fructele varatice, chiar ma tot gandesc cum sa abordez problema, ca de capsuni nici nu a vrut sa se atinga. Cred ca o sa ma infiintez cu niste zmeura sau cirese prin preajma ei si ma prefac ca ea nu are voie, sau sa vada la cineva strain intai, poate asa o sa o tenteze, ca altfel... de cate ori ii ofer ceva nou e cah, dar daca vede intai la altii e cu totul si cu totul altceva

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

am patit si noi la fel cu capsunile, eu i-am pus intr-un castronel si i le-am lasat la indemana apoi am plecat la treburile mele. cand m-am intors rodea la ele de zor.

vigantol nu i-am mai dat si chiar ma gandeam zilele astea daca nu cumva ar fi cazul sa-i mai dau.

Turturica felicitari! sa ai parte de o sarcina usoara!

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

BINE AI VENIT MATEI!!! MONI SA-TI TRAIASCA PUIUTII!

Mergi la inceput