PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (185)
Raspunsuri - Pagina 8
dana81 spune:
MESAJ DE LA MONI
Azi la 11.15 s-a nascut bebe Matei, fratior deLuca, 3400g,50cm,suntem bine amandoi,eu sunt tare tare fericita si mandra de puiutii mei"
34+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
ariadnabr spune:
FELICITARI Moni!!!!!! 

Bine ai venit bebe Matei!!! Sa le traiesti parintilor si fratiorului si sa le aduci numai bucurii!!Sa cresti mare si frumos la fel ca Luca 
dana81 spune:
BINE AI VENIT PE LUME MATEI ALEXANDRU PUIUT DRAG, SA FII SANATOS SI NECOLICIOS, SA-TI BUCURI PARINTII SI SA DEVII CEL MAI BUN FRATIOR!!!!

34+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
Gini75 spune:
Bun venit pe lume Matei, sa fii sanatoasa mami fericita!
Sun-ule, mi-au amortit degetele. Sa ne zici ce-ai facut!
dia_filipas spune:
Iupiiii!!
BUN VENIT PE LUME BEBE MATEI!! SA FII SANATOS, SA AI O VIATA MINUNATA ALATURI DE FAMILIA TA! MONI, FELICITARI, REFACERE RAPIDA SI MUUULT LAPTIC LA BEBIC!!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
dara_d spune:
BUN VENIT PE LUME MATEI!

MONI REFACERE RAPIDA ! SA ITI TRAIASCA MINUNILE!
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
anaco spune:
Bun venit , bebe Matei!!!! sa cresti mare, sanatos si norocos alaturi de parintii tai carora le-ai adus azi bucurie!!!!

un vot pentru Mara la http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1144.html ...multumim!!
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...
Gabriela82 spune:
felicitari Moni!
bine-ai venit pe lume Matei! sa fii sanatos pui mic si sa aduci multe bucurii parintilor si fratiorului!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didi81 Nu stiu cum o sa o conving pe Aida sa se atinga de fructele varatice, chiar ma tot gandesc cum sa abordez problema, ca de capsuni nici nu a vrut sa se atinga. Cred ca o sa ma infiintez cu niste zmeura sau cirese prin preajma ei si ma prefac ca ea nu are voie, sau sa vada la cineva strain intai, poate asa o sa o tenteze, ca altfel... de cate ori ii ofer ceva nou e cah, dar daca vede intai la altii e cu totul si cu totul altceva ![]() Didi de Aida Maria (03.07.2008) |
am patit si noi la fel cu capsunile, eu i-am pus intr-un castronel si i le-am lasat la indemana apoi am plecat la treburile mele. cand m-am intors rodea la ele de zor.
vigantol nu i-am mai dat si chiar ma gandeam zilele astea daca nu cumva ar fi cazul sa-i mai dau.
Turturica felicitari!
sa ai parte de o sarcina usoara!
de printesa
MATEI!