Licurici de ianuarie - februarie 2009 (105)
Raspunsuri - Pagina 16
Leditia spune:
Neatza
Doamne Anuc,nu am zis ca nu intru din cauza ta sau a cuiva anume ci a mea.
,ca daca-mi citesc mesajele din urma ma ia groaza,ma "despreseaza" si pe mine zau.:)
Spuneam ca m-au intristat mesajele nu pt ca mi-am adus aminte de boala sau ceva de genul asta,caci eu sunt constienta de boala lui David 24 din 24,ci pur si simplu ca am citit si de Irina,si de Miere si apoi de tine,prin cate ati trecut si treceti si ma doare sufletul.Eu prefer sa vin sa incurajez,ca despre noi nu stiu ce sa ma zic ca toate-s la fel zi de zi.
Eu zic sa-i faci testul sa scapi de stres ca daca o mai tii asa o sa
innebunesti incet,incet,dar sigur.
Uite,fratele meu e acum la Tm si ii face analize copilului si testul sudorii doar sa scape de un stres si nu ca are copilul ceva anume ci pur si simplu,exista cazul meu si vor sa elimine aceasta posibilitate din start.
Dark,ce pacat ca nu vii la mare.Chiar nu vine nimeni la mare anul asta?:)))
Miere,ma bucur ca Aidan si-a dat drumul la vorbit,David nu este chiar mut,dar nici nu spune foarte multe cuvinte,iar pe cele spuse le cam ciunteste daca pot spune asa .:))Si vorbeste mai mult pe limba lui.
Totusi,cand ii vine sa faca kk,vine si ma anunta,iar asta e un lucru bun ca as putea incepe cu olita,daca nu ar fi asa terifiat de ea,bineinteles:))Asa ca mai asteptam pana s-o imprieteni cu ea:))
Bebelusi imi pare rau ca ti-e greata,dar sarcina isi spune cuvantul..o sa fie bine,vor trece si greturile astea.
La noi sunt alte probleme,iar David are nevoie de o casa impecabila,pe care sincer eu nu i-o pot oferii,ca nu am cum sa fac curatenie drastica zi de zi.Iar cu mopul dau des,ca el se mai joaca si pe jos,pune manutele pe jos,apoi le baga in gura..ca orice copil.In fine,curatenia serioasa e f necesara in cazul lui,numai ca este peste puterile mele sa fac lucrul asta zi de zi,chit ca nu am cine stie ce ap mare sau multa mobila de sters.:)
Anuc,mult succes la dr.Vei vedea ca nu are FC copilul si te vei destinde si tu si va fi bine.
Nu sunt o super mamica,sunt o mamica la fel ca oricare alta,la fel ca voi.Sunt ferm convinsa ca orice mamica in locul meu ar fi facut la fel,ar fi luptat pt puiul ei si ar fi facut tot ce-i sta in putere ca puiul ei sa fie ok.Mi-as dori totusi ca David sa ma vada cea mai buna mamica,cu toate "certurile" dintre noi:)))Mai nou are o manie sa ma traga de par si i se pare tare amuzant.Si are si o problema cu prizele si cam cu tot ce e interzis pt el.Si cand aude "nu e voie"el rade..i se pare tare amuzant:))
Miere,revin la tine,am vazut filmuletul,este delicios Aidan.
Eu i-am tuns carliontii lui David acum 10 zile cred,la insistentele lui ta-su,ca transpira f tare la capsor si mereu avea parutul ud.Initial am zis k doar peste cadavrul meu se va atinge cineva de carliontii lui si uite ca tot eu l-am tuns:)))Si l-am tuns si frumos,culmea!Habar nu am cum am reusit,ca el a plans intr-una,de parca il durea :))),dar cert e ca am reusit sa-l tund frumos.:)))Insa,acum chiar are fata de baietel,caci pana de curand mi se spunea in parc ca am o fetita tare frumoasa,indiferent de culoarea hainelor.![]()
Va dorim o zi frumoasa si calda.
David inca doarme ca azi dim la ora 4,dupa ce l-am schimbat de kk si s-a potolit din urlat,l-a apucat joaca,in timp ce mie imi picau ochii in gura de somn...
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Leditia spune:
Flo,nici nu stiu ce as putea sa intreb,ca si daca as intreba si as afla ca acolo se face si altceva in plus, iar aici nu pot aplica mai rau mi-as face.Mi-ar placea insa sa vad ce fac ei,care este strategia lor in aceasta boala,ce analize fac frecvent,ce medicamentatie recomanda,ce stil de viata-in general sa vad managementul lor vizavi de aceasta boala.
De ex,drita noastra a zis ca are o fetita care e dusa constant in Italia,pt analize si evaluare si urmeaza indicatiile drilor de acolo..chestia diferita fata de ce facem noi e ca folosesc antibioterapia si ia antibiotice constant.Lucru cu care personal nu sunt de acord,ca se invata corpul cu atatea antibiotice si cand e ceva serios nu stiu cat mai raspunde la tratament.Plus ca stomacelul ala sufera..
Asa,ca am uitat sa va zic..deci cum spuneam,fratele meu e la Tm,la dr Liviu Pop,la care vom merge si noi,daca va fi odata si David bine sa pot pleca cu el.Si i s-au dat analize,dar nu si proba digestiei,despre care a spus ca nu este concludenta..Ei,uitati ce diferenta de opinii,ca la noi de la asta a si plecat totul.
Asa,au o lista intreaga de analize de facut,iar apoi vor face si testul sudorii,insa el a zis ca doar in urma unei simptomatologii specifice recomanda testul sudorii..nu pe baza unei probe de digestie sau mai stiu eu.
Tipul e super de treaba,au vorbit si de noi,au spus ca acolo nu au fost probleme niciodata cu medicamentele..No,mai ca-mi vine sa-mi iau bocceluta si sa ma mut la Tm..
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
crisspy spune:
'Neata
Multa sanatate tuturor licuricilor bolnaviori
.
Irina, doctoresa mea preferata, fruntea sus mami ca o sa vina si vremuri bune
...sanatate multa papacelului si tie
.
Anuc o imbratisae calda si tie
...si eu zic la fel ca celelalte fete sa faci testul ca sa scapi de indoieli...altfel de cate ori se va imbolnavi Filip vei avea mereu stresul asta...bafta si asteptam vesti bune.
Miere ma bucur ca Aidan este bine, iar de FC nu cred sa fie vorba. Anyway ca sa stai linistita poate reusesti sa obtii recomandarea de a face testul. M-am bucurat sa vad ca Aidan a inceput sa vorbeasca
. Si Razvi e mutulica, nu zice nimik, doar tipete, aaaaa, ba-ba, ta-ta aia fara nici o adresa
si incepusem sa-mi fac griji. Dar m-ai incurajat afland ca si Aidan a inceput sa vb.
Ledi, scumpa mea, aici suntem cu toatele la bine si la greu
si suntem alaturi de voi chiar daca cateodata numai cu gandul, din pacate. Sper sa treceti cu bine de perioada asta ca sa puteti merge si voi la Tm. Bafta fratelui tau si nepotelului sa iasa testele bine
.
Dark, Lachlan e un scump tunsulica 
...oau mai e putin si o sa stai toata ziulica cu Mister, super 
Bebelusi asteptam pozici de la nunta...sper sa fie numai de la oboseala greturile. L-ai "recuperat" pe Vladutz de la bunici?
Bee sanatate Alexiei si tie bafta la teste, sa ne auzim cu vesti bune
. Imi pare rau sa aud de Alexia si sper ca interventia sa nu fie dureroasa si sa se rezolve repede. La ce doctor mergeti?
Eram pe punctul de a scrie ca suntem bine, dar nu suntem din pacate 
. Am avut un week-end prelungit (ieri liber) si l-am luat pe Razvi la Buc. A fost bine sambata, insa duminica maraici toata ziua. Ieri l-am dus inapoi la Rosiori si spre seara a inceput cu scaune diareice. De la 5 pana seara a facut de 5 ori. Noaptea temperatura 39 si plansete si transpiratii. De dimineata a mai "prestat" inca de 3 ori cu mucus cu tot 
. Am sunat dr de aici si mi-a zis sa-i dau ercefuryl si regim, lapte fara lactoza si tinut sub observatie cu temperatura. Ma enerveaza ca mami are asa un fix cu gentamicina 
, orice temperatura mai ridicata ea fuge repede la genta. I-am interzis clar sa-i dea copilului antibiotic deocamdata pana nu vedem cum evolueaza. Mor ca sunt aici si el acolo fara mine 

.
O zi usoara la toata lumea si sa auzim numai de bine.
gashca
Crisspy,
fericita de
Razvi
bebelusi spune:
Crisspy sanatate multa va doresc, te inteleg perfect, stiu cum mi-a fost mie zilele astea fara el acasa. L-am recuperat, a fost dragoste maxima cand ne-a vazut, nu stia pe cine sa ia in brate mai repede, e un scump.....ne-a simtit lipsa. L-au muscat tantarii pe fata de zici ca are pojar.....imi e asa mila de el ca am impresia ca il si mananca. In Sibiu nu sunt tantari, dar in Caracal da....si l-au terminat
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 5+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
neata si de la noi
sanatate multa bolnaviorilor
bee cand pleci in belgie?
sa ne anunti
dark ar fi bine si la brasov
ca poate facem o intalneala
la juma de drum
mi-ar placeaaaaaaaaaa
dintre celellte fete
care mai veniti la mare?
vorba lui leti
ne mai vedem si noi
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
anna-mama spune:
Offff, sanatate multa, Dumnezeu sa aiba grija de liciricii vostri Irina, Ledi, Miere, Anuc 

Anuc, tinem pumnii la analize, sper sa puteti sa le faceti si sa veniti cu vesti bune 
Bee, sanatate multa, o sa fie totul bine, ma gandesc la tine! 
Miere, felicitari pt vorbitul lui Aidan, eram sigura ca o sa-si dea drumul la vorbit ca el e baiat istet foc 
Dark, ce scump e Mister
, si ce frumos vorbeste, super!!!
Carmen, Stefanut spune "mamaie"? Tu cum te mai simti? 
Bebelusi, felicitari pt nasit! Asteptam poze! Sper sa nu ai o sarcina grea si sa fie doar de oboseala greata 
Cami, noi nu cred ca ajungem la mare, desi daca dam vreo fuga in vara asta va anunt, tare mi-as dori sa ne vedem
Nici o veste cu bb2?
e simplu, doar sa vrei!
flowerbee spune:
Cami, noi o sa venim o saptamana la mare la sfarsitul lui iulie, cu tot cu Alexiuta. Cautam sa inchiriem un apartament in Mamaia, undeva pe malul marii, eventual o casuta cu gradinita ca sa stea mama cu fata cat mai stam la plaja. Pe Alexia o sa o iau pe plaja de la 9 la 10 dar noi o sa stam mai mult. Deci, liber la intalneala.
Dr noastra zicea ca ar fi bine sa ii facem copilei si vaccinul impotriva hepatitei A, mai ales ca plecam cu ea in concediu. Voi faceti asa ceva?
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
miereamara spune:
Imi pare rau sa aud ca sunt atatia copilasi bolnaviori! Multa sanatate!
Si Aidanutz se inscrie in trend, are nasul un pic infundat si nu prea a dormit, ii ies si toti cei patru canini, asa ca e durere mare...
Bee din cate imi aduc eu aminte, fetita lui Cris30 a avut ceva asemanator Alexiei si s-a rezolvat cu crema. Multa sanatate!
Vaccinul pt hep A o sa-l faca si Aidan, dar eu stiu ca sunt 3 doze, se fac la un anume interval, Aidan mai are de facut hep a si ROR-ul, probabil ca la check up ul de 18 luni o sa le faca, ma mai gandesc. Deja am riscat cam mult lasandu-l nevaccinat, mai ales ca el e in comunitate.
Ledi si aici se practica terapia cu antibiotice preventiva pt copiii cu FC. Ideea este ca sunt doze mici, sau cel putin asa am inteles eu de la prietena mea care este medic de plamani.
La noi e a patra zi fara medicatie de astma, parca a tusit de vreo 2-3 ori, stau ca pe ghimpi, pe de o parte mi-e teama de atatia steroizi si ma inspaimanta ideea ca tb sa faca tratamentul asta poate pana la 6-7 ani sau poate toata viata, efectele secundare sunt cam nasoale, pe de alta parte mi-e teama sa nu faca vreo criza mai serioasa, sau sa i se inrautateasca starea din cauza noastra, pt ca noi am hotarat sa oprim...sper sa fi luat decizia corecta.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Carmen_Marieta spune:
Buna dimineata fetele,
eu de acasa nu am putut intra ca pana joi nu am net. Am avut 3 zile in care am stat cu Stefan, l-am dus la gradina zoologica, va povestesc mai tarziu cum a fost.
Ieri insa am fost nevoita sa stau acasa ca mi-a fost foarte rau, am varsat noaptea, am mancat niste mici cu pofta, si mi s-a facut rau de la ei, ieri de abia am mancat ceva.
Nu am luat nimic pastile, dar imi este are rau, nici acum nu ma simt prea bine dar nu mai puteam sta acasa.
citesc din urma si mai vb...
pup.
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...