Licurici de ianuarie - februarie 2009 (105)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ahhh, dar nu v-am spus ce era mai important, copilul meu mut ca un peste, pt ca da, era mut, el nu zicea nimic, nici macar mama, nici nu stiam cum ii suna vocea in mod normal, fara sa tipe, ei bine, parca am apasat un buton si de vreo saptamana si in special in ultimile doua zile nu ii mai tace gurita! Mi-e un drag sa ii aud vocea. spune tata, mama, alo, dog si face ham, ham cand vede unul, cat, apa, si multe altele, nu stiu ce s-a intamplat si cum s-a intamplat dar bodoganeste intr-una de dimineata pana seara, ne cearta, ne alinta, ce mai, o minune s-a intamplat!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor am revenit, IMI E O GREATA DE MOOOOOORRRRRR si ma simt ametita rau, sper ca e doar datporita oboselii cumulate amestecate cu sarcina, si sper ca nu imi va fi asa in continuare

La nunta a fist superb, o sa va pun poze imediat ce voi intra in posesia lor.

Ledi sa stii ca eu nu sunt exagerata cu curatenia, poate ar trebui dar nu sunt. Nu dau cu mopul zilnic, ci saptamanal sau de 2 ori pe saptamana pentru ca NU AM TIMP, mai sterg pe unde vad eu ca e murdar, dar local, nu general in fiecare zi.

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 5+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irinac multa sanatate lui andrei ... am plans cand am citit prin cate ai trecut .... si te rog fa ceva si impartases-te-l ... plsssssssssssssss ... cheamqa acasa ca vine un parinte si se va pune pe picioare .... plssssssss da nu ca data trecuta
ma gandesc la voi mereuuuuuu

darkkkkkkkk plsssss si eu vreau sa ne vedemmmmmmmmmm vara astaa
ma bucur ca v-ati distratttttttt

anuccccc te puppppppppppp ... si eu iti dau acelasi sfat ... NU MAI STA ...MERGI LA MEDIC SI FA TESTUL LA IRINAC .... e spre binele bebelusului si al psihicului tauuuuuuuuuuuuu

si eu va imbratisez pe toateeeeeeeeeeee
si scrieti mereu conteaza sa fim unite
doamne ajutaaaaaaaaaaaa sa fie licuricii nostrii sanatosi

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ledi, sper ca citesti! Esti cea mai tare mamica pe care am intalnit-o eu, macar si virtual! Eu nu sunt cred nici pe jumatate cat esti tu de tare iar David are norocul asta, sa te aiba pe tine. Repet, te admir foarte mult si-mi pare tare rau ca te-am intristat! Si eu intru tot mai rar tot pentru ca nu am cu ce sa ma laud, doar ma plang...te inteleg perfect cu oboseala, grijile...si nu vreau sa nu mai intri din cauza mea...
Stiu ca e bine sa aflu cat mai repede daca are boala sau nu...
Irina, multumesc si tie, maine sper sa ajung la Gomoiu, daca e doctora mea si daca ajung la timp de la Budimex (ca mergem la ORL sa vedem daca ne-a trecut otita)...oricum trebuie sa-l vada doctora ptr ca i-au iesit niste pete cu brobonele pe burtica, iar buricul tocmai am observat ca e rosu inauntru :(...si ii spun ca vreau sa fac testul ala nenorocit! Ziua mai e cum mai e, dar noaptea cand il aud cum tuseste, nu mai pot dormi si ma gandesc numai la nenorociri...

Va imbratisez cu drag pe toate si sper sa auzim numai de bine de la toata lumea!

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Uufff Cami nici anul asta nu o sa reusim sa ajungem pe litoral, din pacate - stam doar 2 saptamani si nu vom putea calatori tare mult - probabil nu mai departe de Brasov. Dar om veni noi si la mare pana la urma...

Miere, deci si-a dat drumul la povestit Aidan vorbaretul! El in ce limba si-a dat drumul? Mister e figura mare... eu ii spun in romaneste sa-mi aduca mingica si el de acolo "uuuz' the ball" ( ma rog.. where's the ball) sau il intreb "cine vine?" (asta cand il vedem pe tati ca parcheaza masina) iar musiu "it's tata". In rest... kitty, socks, shoes, birdie, ta (adica "thank you"), bye... dar si tata, mama, bebe, papa, tzitzi, ham

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Anuc te rog sa ma suni maine cand/ dc ajungi acolo.Te rog mult.O sa fie bine vei vedea!

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Dark numai sa fie A sanatos!in rest nimic nu ne opreste...

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Am reusit sa pun pozici cu Mister Cheekychops tunsulici

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Dark, Lachlan este absolut delicios, atat tuns cat si netuns, nu il mai vazusem de multa vreme, ce schimbat imi pare, baietel in toata regula!
A stat sa il tundeti? ma gandeam sa il tund si eu pe A. pt ca arata ca o oaie electrocutata uneori, i se zbarleste parul..

Si acum din ciclul How to Improve Your Table Manners , Aidan mananca cu furculita de om mare pt prima oara, si ii reuseste cat de cat.
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/4637349216/

Sa va mai spun un of, nu vrea sa mai manance carne, cred ca dc il pacalesc o data pe saptamana sa ia o inghititura de carnita e mare lucru. Mananca ou, tofu, branza...dar sa nu vada carne.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata dragele mele,

Anuc, Miere, sunt sigura ca nu se pune problema FC la copilasii vostri. Stiu ca sunteti angoasate, e normal, si ma rog ca puii sa se faca repede bine si sa nu mai aiba nici o problema de sanatate.

Ledi, sa stii ca ma gandesc la voi f des iar sotul meu ma intreaba de multe ori ce mai faceti. Cand aveti nevoie de ceva, nu ezita sa ma contactezi. Luna viiotare probabil voi merge in Belgia la Hopital Saint Luc, un mare centru universitar, care are si o clinica de FC. Daca vrei ceva info de la ei, spune-mi. Eu deocamdata astept sa ma contacteze cineva de la ei pt a-mi spune care e procedura si preturile analizelor pe care vreau sa le fac, plus programarea.

Selene, ce mai face fetita?

Alexia e bolnavioara, are viroza cu rosu in gat, febra, muci si tot tacamul. Face febra de 48 ore, nu mare, putin peste 38, cat sa anunte ca e ceva in neregula. Azi ii duc si o urocultura la sugestia dr, sa vedem sa nu fie si ceva infectie.

Partea aiurea e ca are coalescenta de labii (ceva asemanator fimozei la baieti) si peste 2 saptamani mergem la chirurg sa o rezolve. E mica dar progreseaza si e bine sa fie facuta acum interventia cand nu necesita decat aplicarea unei creme pe pielicica aceea si tras de dr.

Va pup pe toate.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput