Licurici de ianuarie - februarie 2009 (105)
Raspunsuri - Pagina 17
crisspy spune:
'Neata,

IRA 

Carmen sanatate multa
...sper sa treaca repede indispozitia ....acus' las-o si tu mai moale cu micii
, stiu pofta
e mare dar poate lui bebe nu-i priesc.
Noi suntem un pic mai bine...nu a mai facut temperatura de ieri dar inca continuam cu regim alimentar. Se poate oare sa fie o reactie de la ROR pe care l-am facut pe 13 mai? In schimb s-a iritat foarte tare la funduletz de la scaune, ii este frica mititelului cand se apropie mami de pampers
.
In schimb am o veste buna: testul ADN HPV pe care l-a facut mami a iesit negativ 

. Asteptam acum rezultatele la un alt test Papilloma virus E6/E7 mARN, care sper sa fie OK. Ramane insa cu un PAPS nasol si o colposcopie la fel de nasoala si presupun ca urmatorul pas este un chiuretaj biopsic ca sa vedem ce se ascunde acolo.
Ledi eu incerc sa ajung la mare la sfarsitul lui august, inca sunt in cautari, dar daca ajung vreau sa ne vedem neaparat
. Cum mai e David?
gascha si sa auzim numai de bine
Crisspy,
fericita de
Razvi
Naty spune:
Hello!
Intru repede sa va zic ca suntem bine. Eu am insa ENORM de mult de lucru, de asta nici nu am mai intrat si nici nu am citi nimic.
Nadia si-a revenit, e OK, Ioana nu a luat si ea boala, din fericire.
Pup toate fetele
Daca mai pot intru sa citesc un pic
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
sdcristian spune:
hello fetelor
sa se faca bine toti licuricii bolnaviori
noi am fost 4 zile la munte la cabana, langa miercurea ciuc, evident manzul meu s-a simtit tare bine, l-am adus cu obrajii rosii ca gogosarii...
o sa pun si poze cat de curand
aresa spune:
Ziua buna fetelor
...nu am mai scris de mult ..de muuult,dar v-am citit de cate ori am avut sansa!!..in plus v-am mai urmarit pe facebook(problema mea e ca asociez mai greu numele cu nick-urile ,iar bebeii si bebelele au crescut atat de mult incat cu greu ii mai recunosc)
Felicitari noilor burtici....fetelor da`stiu ca sunteti grozave!!! va gelozesc pentru curajul vostru
Sunt atatea pe care as vrea sa vi le spun...de doua zile citesc non-stop din urma incercand sa-mi fac temele
.
Noi suntem bine...crocodilul tot crocodil papa tot ce prinde -inclusiv chestii necomestibile ,spre disperarea si frustrarea noastra!Lingura si alte ustensile asemanatoare sunt folosite numai pentru hranitul animalelor din dotare..pentru el si gura lui tot mana e sfanta.De dormit doarme beton ,dar bag seama ca tre` sa-l trimit o tura pe la fetele astea din Americi ca se pare ca e pe fus orar cu ele...ne culcam la 1 in noapte,iar a doua zi la trezirea se face la 11-12...am incercat orice ..inclusiv privarea de somnul de dupa amiaza ...rezultatul a fost un croco dormind frumos in patul lui (numa' acolo dormim de cand aveam 2 luni) la ora 9pm...parinti fericiti bucurandu-se de "minunatale programe TV turcesti",caini si pisici dormind relaxate cu cracii in sus pe canapea...iar la ora 11 surpriza emisiunii croco era in picioare fresh ca deh!el isi facuse somnul de dupa-amiaza

Deci fetelor de peste Ocean...pregatiti-va ca eu valiza i-am facut-o!
Cat despre comportament..nu mai stiu care din voi zicea de reactii "adverse"..iaca va bag un video cand am timp sa vedeti un crocobaur cu crize de personalitate.Buni e inca sub soc ...si-mi repeta biata'ntruna cum pe mine m-a dus si la doctor sa intrebe daca nu am 'frun retard ceva de sunt asa cuminte....In vara cand plecam la buni in Olanda facem ceva interogatorii ca tare am eu impresia ca indaratnicia asta vine de undeva de pe linia paterna![]()
Cred ca erau mai multe pe care as fi vrut sa vi le spun...da` le las pe epistola 2.
..a si astea-s poze cu croco (nu mai tin minte cum faceam sa adaug link-ul frumos,dar fac eu ceva sapaturi )http://www.facebook.com/album.php?aid=60599&id=1095324028&l=2551a44acc
Mami Alex si Vic cel mic
CROCODIL MORCOVIT
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
[/url]" target="_blank">CROCODILU`
bebelusi spune:
Aresa bine ai revenit, ce crocodil inelat frumos ai?!?!!Nu imi pot lua ochii de la el
Naty ma bucur ca sunteti bine si spor la treaba
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 5+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
aresa spune:
..haha!!pai ,Bebelusi,multumim de aprecieri,dar inelele alea sunt facute de "ciufulelile" scurte in urma boroboatelor.Felicitari pentru burtica..sa ai o sarcina usoara!..Cand iti vin poftele nu zice p-aici prea multe ca inca te mai socot vinovata de cateva din kg mele extra (vezi capitolul "ecler"
)
Mami Alex si Vic cel mic
CROCODIL MORCOVIT
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
[/url]" target="_blank">CROCODILU`
Naty spune:
Am reusit sa trec in revista cateva pagini.
bebelusi eu stau la 2 minute de biserica respectiva
Dar sambata cred ca mergem la Snagov. Daca nu mergem vin sa te vad!
miere ce am ras la faza cu 911!
Si Nadia da telefoane intr-una.
O data a vorbit cu tata care era in cealalta camera. A sunat acasa pe fix, tata a raspuns si striga "nu stiu cine e, se aude voce de copil!"
selene stiu cum e
Greu, greu de tot. Eu am doua astfel de exemplare. Nadia avea inainte de boala 8,300 g, acum cred ca a mai slabit. Si nu mananca. Nu vrea decat biscuiti si cascaval. Atat. Cateodata si banana, cam jumate de banana.
Ea refuza categoric orice incerc sa ii dau eu. Ce mananca, cand binevoieste sa manance ceva, papa singura.
Ai incercat sa o lasi sa manance singura? Fa-i bucatele de diverse si lasa-le pe tavita.
Apropos de mancat, am ras (cam amar) duminica trecuta ca stateam toti la masa la pranz, eu intre fete, ca de obicei. Nadia manca singura (cateva bucatele de carne), iar Ioanei ii dadeam eu in gura ![]()
Of course, ma milogeam incontinuu cand de una cand de alta "hai mami, te rog, deschide gura" (catre Ioana) si "hai mami, te rog, mai baga o bucatica in gura" (catre Nadi).
Vad ca ati fost la concert la AC/DC. Mie nu-mi plac, dar a fost barbatu-miu si a venit foarte, foarte incantat.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
RalucaAlexa spune:
Neata!
acu cat mai doarme motanu sa vaz daca apuc sa scriu ca ma chinui de cateva zile!
Anuc, miere - nici eu nu cred ca-i cazul sa va ganditi la un asemenea diagnostic!
Ledi - te pupam mamico! Mereu ai un cuvant bun pt toata lumea! Pupam si Davidutu tuns si mumos!
Irina -
sa treaca repede toate!
Crisspy - ma bucur tare ca mamei tale i-au iesit bine analizele! Poate da Domnu si o sa fie bine pana la capat!
si Razvi bolnavior!
Aresa - si-al meu e pe acelasi fus orar. Sa-nteleg ca trebe trimes peste ocean?? Nu pot pleca si eu cu el ca m-am saturat de tara lu papura voda! Foarte frumos Victoras! ptiu ptiu sa nu fie de deochi!
Alinuk????? Nu stie nimeni unde fujii fata?
Bee - sa se rezolve repede cu Alexia!! Greu cu astia mitite cand au problemute! Ti se rupe sufletul nu alta...
Na ca nu mai stiu ce vroiam sa scriu....
aaa: Miere - ai vazut ca nu-si baga furculita-n ochi??? Cum subestimai tu copilu! Of of
Cristi - unde langa Miercurea-Ciuc??? Eu de-acolo sunt :D
Va pupam pe toatele si toti!
Naty spune:
bee exact tricicleta din asta vrem sa ii luam si noi. 300 RON zici? Eu am vazut-o la 500. La ce Miniblu ai fost?
Noi ziceam ca nu ii luam de loc, dar se duce in parc la toate tricicletele si se suie pe ele si mi-e mila de ea sa nu ii iau.
NOI