Licurici de ianuarie - februarie 2009 (105)
Raspunsuri - Pagina 18
Anuc spune:
Fetelor, am facut azi testul. A iesit negativ. Ieri nu am mai intrat deloc pe net, pentru ca eram ca un condamnat care avea programata executia pentru azi. Ledi, d-aia zic ca esti puternica...eu sunt vraiste. Saptamana viitoare mergem la alergologie si sa veem ce facem si acolo. Ca un facut Filip a tusit mai rau ieri si azi-noapte. Ma gandesc ca am stat mai mult in parc, s-a facut cald afara si alergiile sunt in floare. Alta explicatie nu am.
Miere, am ras cu lacrimi acum cateva zile cand am citit intamplarea cu 911...ma bucur ca si-a dat drumul la vorba Aidan..sunt asa haiosi cand vorbesc chiar si stricat.
Dark, Mister e chiar vorbaret. Noi inca nu stim decat 3 cuvinte. Al meu are o logoree si vorbeste pe limba lui mai ales cand e nervos. Parca atunci incearca mai tare sa zica cate ceva.
Bee, imi pare rau ca sunteti si voi bolnavioare...sanatate multa!
Bebelusi, bucura-te de toate senzatiile pe care le ai in sarcina, mai ales daca nu vei mai face al treilea copil. Eu ma gandesc cu nostalgie la burtica.
Si noi trebuie sa luam tricicleta...acum ca a scapat ma-sa de piticul de pe creier poate ii face si copilului o bucurie.
Va multumesc mult pentru incurajari, fetelor! 
Mami de Ioana&Filip
sdcristian spune:
anuc, bine ca ai facut testul, ca ai scapat de un pitic pe creier, si ma bucur tare mult ca a iesit negativ. si da, ia-i copilului o tricicleta.
dar sunt si unele mai ieftine, nu toate sunt de 300 de lei.
crisspy spune:
Anuc
ma bucur ca rezultatul a fost negativ
Am editat ca sunt cu nervii prastie ...scuuuuze
Crisspy,
fericita de
Razvi
bebelusi spune:
Naty am nasit we trecut, daca stiam ca stai asa aproape te bombardam cu telefoane sa ne vedem.
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 5+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
flowerbee spune:
Crisspy, ma bucur ca tzumpy e mai bine, dar si ca mama ta a avut parte de un rezultat bun. Poate e doar o sperietura.
Naty, tricicleta am luat-o de la Miniblu din Beller si a costat 299 ron. Cand am lut-o era oferta, insa nu cred ca au terminat promotia. Aveau si o varianta de 500 ron insa diferenta era un suport de pahar, un telefon de jucarie si o husa de scaun. 200 ron in plus era prea mult iar Alexia oricum se va plictisi de ea f repede. Eu am incercat multe triciclete in parc la copii si asta mi s-a parut ok pt ca reglabila pe inaltime, ai controlul ghidonului, rotile sunt cauciucate si o poate folosi pana la cel putin 3 ani.
Felicitari ca Nadia papa singura! Si Alexia a inceput insa manjeste tot.
Anuc, ce bine ca testul este negativ! Cred ca ti s-a luat o piatra de pe suflet!
Miere, ai timp sa ii faci toate vaccinurile, stai linistita! Iar Aidan va fi bine. Eu mai am antivaricela, ultima doza de prevenar si antihepatita A. Ce le-am mai lungit, dar de fiecare data apar muci si alte chestii si aman.
Bebelusi si Carmen, mai pove despre burtici!
Eu sunt racita cobza, Alexia la fel, macar nu are infectie urinara, deci o sa treaca speram fara antibiotic.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Naty spune:
anucce ma bucur! Eram sigura ca va iesi negativ, dar bine ca l-ati facut si ti-ai luat o piatra de pe inima!
cadia FETITA! Deja v-a spus? Ce bine! Si eu tot fetita o vroiam pe a doua.
bebelusi acum m-am prins ca ai avut deja botezul. Sunt tare aeriana ... Ce rau imi pare ca nu ne-am vazut 
De fapt tu mi-ai zis la tel ca vi in Buc dar asa am fost de pe alta lume cu boala Nadiei si apoi a mea ca am uitat.
La biserica aia am botezat eu fetele ![]()
ledi
esti o eroina. Fara nicio gluma. Ai toata admiratia mea pentru rezistenta de care dai dovada. Nu stiu cate dintre noi ar putea sa faca ce faci tu.
anna eu nu am putu sa deschid link-ul sa-l vad pe Vladut 
miere bravo pentru cuvintele noi!
bee eu ii voi face vaccinul anti-hepatita A.
crisspy ma bucur ca e OK testul mamei tale!
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Naty spune:
bee insemna ca eu am vazut varianta mai scumpa. La Miniblu Favorit unde am fost noi o aveau numai pe asta. Si mie mi s-a parut mult prea mult, mai ales ca Ioana a iesit de vreo 3 ori cu tricicleta pe care am avut-o dupa care nu a mai vrut cu ea.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
aresa spune:
..ca vorbiti de triciclete ..Buni i-a luat una de la ceva magazin de cartier si vreau sa zic ca e nemaipomenita....(un milion de reglaje..protectii...foarte usor de manevrat si de cel mai important de inghesuit in masina) ...din ce am inteles a fost in jur de 250 RON.Acum regret ca nu i-am luat-o cu noi in Turcia.Aici avem una pe care am dat o groaza de bani-un cal care se transforma (si asta fara jeratec )in diverse chestii si care e de fix nici un interes pentru Croco.
bebelusi spune:
Naty am cununat nu am botezat dar te iert ca stiu prin ce ai trecut in perioada asta cu bolile. Poate veniti voi pe la Sibiu si ne vedem
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Carmen_Marieta spune:
Cadia felicitari pt fetita!! Vreau si eu..
Bee in general nu am probleme, numai indigestia de ieri, inca mi-e rau, de abia stept sa plec de la birou.
In schimb sunt fericita ca am un bob care creste, sunt ferm convinsa ca am luat decizia corecta, si imi doresc enorm sa fie sanatos.
O sa fac analizele si echo de 12-13 sapt. il voi face pe la jumatatea lui iulie.
Ceea ce ne-a intarit decizia, este faptul ca Stefan interactioneaza foarte bine cu alti copii, se joaca frumos, inca nu se ia la bataie...
A venit matusa mea cu baietlul ei de 4 ani, si nu pot sa va spun ce a fost in casa, fetele cu 2 copii stiu..![]()
Fetele care stiti pe cineva care inchiriaza garsoniera/apartament la mare, convenabil, dati-mi si mie detalii pe PM
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...