Licurici de ianuarie - februarie 2009 (105)
Raspunsuri - Pagina 19
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmen_Marieta Fetele care stiti pe cineva care inchiriaza garsoniera/apartament la mare, convenabil, dati-mi si mie detalii pe PM |
si mie
Crisspy,
fericita de
Razvi
Carmen_Marieta spune:
Crisspy in ce perioada vrei sa pleci? eu plec in per 18-25 iulie..
Daca aflu ceva te anunt.
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
aresa spune:
nu vrea nici una sa incerce litoralul turcesc????...mai frumos si mult mai ieftin decat la noi
!!..si aici va pot ajuta cu apartamente/garsoniere..ce vreti voi!!
crisspy spune:
io vreau prin august, de pe 21...ca la inceput de august mergem o saptamana la Vatra Dornei
Carmen daca afli ceva da de stire please
Cristi voi unde stati?
Aresa la anu' Turcia scrie pe noi
...ca asa m-am saturat de preturile astea de la noi, zici ca e mai ceva ca pe Riviera 

Crisspy,
fericita de
Razvi
crisspy spune:
| citat din mesajul lui sdcristian la hotel lido, 800 de lei 7 nopti |
super pret...deh ce naiba sa fac io vreau taman in august cand sar in aer preturile

merge si Carol cu voi?
Crisspy,
fericita de
Razvi
aresa spune:
va astept!!..eu asta fac de fapt in Turcia..In Mai am participat la Targul de Turism de la Romexpo si am fost socata sa constat ca suntem singuri cu varianta asta de vacante pentru Turcia si-n acelasi timp m-am bucurat de cate cereri au fost!!
In alta ordine de idei..ar trebui sa ma ingrijorez

...Croco umbla cu pantofii mei cu toc..isi pune palarii si poarta genti!...si face curat toata ziua!!..e drept a fost o vreme pe cand eram burtici cand speram la o motata!!
sdcristian spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crisspy
super pret...deh ce naiba sa fac io vreau taman in august cand sar in aer preturile ![]() ![]() merge si Carol cu voi? Crisspy, fericita de Razvi |
sigur ca merge, mai ales ca el avand un pic de rahitism are nevoie de soare de mare. altfel, fara el, nu cred ca mergeam nici noi
crisspy spune:
| citat din mesajul lui aresa va astept!!..eu asta fac de fapt in Turcia..In Mai am participat la Targul de Turism de la Romexpo si am fost socata sa constat ca suntem singuri cu varianta asta de vacante pentru Turcia si-n acelasi timp m-am bucurat de cate cereri au fost!! In alta ordine de idei..ar trebui sa ma ingrijorez ![]() ![]() ...Croco umbla cu pantofii mei cu toc..isi pune palarii si poarta genti!...si face curat toata ziua!!..e drept a fost o vreme pe cand eram burtici cand speram la o motata!!MAMAN DE CROCODIL www.facebook.com/album.php?aid=60599&id=1095324028&l=2551a44acc" target="_blank">UN PICI CAM MURDARICI www.facebook.com/album.php?aid=52742&id=1095324028&l=2abec26ad1" target="_blank">CU si FARA MOTZ www.facebook.com/album.php?aid=50223&id=1095324028&l=26f1ae790e" target="_blank">AM UN AN!!! [/url]" target="_blank">CROCODILU` |
Pai atunci te caut prin ianuarie la anu' pentru o oferta
Si Tzumpi al meu e mare fan matura si aspirator...inca nu am ajuns la pantofi cu toc ce-i drept, da' nu mai e mult

Crisspy,
fericita de
Razvi

[/url]" target="_blank">CROCODILU`