Mamici ian-feb 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
Misa spune:
Buna gravidutelor,
va povestesc din amintiri... Cind era Stef mic, aveam mereu la indemina ceai de musetzel si vata, pentru "toalitzu" de dimineata, pe ochisori, pe sub subtiori, pe la gitut, popnet(pe acea vreme servetelele umede Pampers nu existau), si bb-i transpira...Apoi il ungeam cu ulei de masline, pentru a-i usura gimnastica de dimineata-indoit piciorusele, minutele. Nu spun ca produsele Johnson(mai ales samponul "fara lacrimi") nu sunt f.f. bune, dar nu le foloseam decit la baita de seara, ca bb sa miroase ca o floricica. Talcul pentru fundulet iti ajunge cel putin un an, si in rodin oricum primesti eventual cite doua exemplare din acelasi produs. Dar, la iritatii mai profunde, foloseam produse pe baza de zinc, si mai tirzior, cred, Cutaden.Obligatoriu betele de urechi trebuie sa aiba opritori, caci pentru mine stersul urechiuselor parea " piatra de incercare". Pina si unghiutele le taiam mai usor cu forfecuta...
Daca memoria mea de gravidutza isi mai aminteste ceva pina miine, va mai povestesc...
Va pup si va doresc o dupa-amiaza cit mai placuta,
Ioana77 spune:
Ce harnicute sunteti la scris...
Imi propusesem sa ma mai conectez diseara dar . . .n-am rezistat!
Langa salonul meu este o tanti care a nascut vineri prin cezariana.
M-a impresionat asa de tare cu cata constiinciozitate mergea la bb o data la 2 ore inca de a doua zi dupa nastere. Nu mai avem mult si vom fi si noi asa...de-abia astept!!
Nu sunteti curioase sa vedeti cum arata bbii vostri? Ca eu tare curioasa sunt.
Ioana si "Arturicii - sapt 25"
Tin@ spune:
Buna fetelor! Desi nu am mai scris de vreo 2 luni pe forum, va citesc aproape zilnic. Lenea bat-o vina! Ati deschis subiectul despre vaccinare. Doctorita mea mi-a recomandat occilococcinum un medicament homeopat, special pt. starile gripale, o cutie care contine 6 doze ce se iau pe cale orala.
Numai bine va doresc!
Valentina 29sapt. si BB Andrei
layla spune:
Buna seara fetelor,
Andruska te rog trimite-mi si mie tabelul la:carmeniordache@hotmail.com.
Revin si eu cu o intrebare pe care a mai pus-o cineva: ce parere aveti cu BB-ul in camera noastra sau de la inceput singurel in camera lui? eu nu m-am hotarat inca si mi-ar prinde bine si alte pareri.
Confirm participarea la intilnirea de duminica, suntem 8 in total?
Layla-27 saptamini
Diana_b spune:
Andra, sinteti toti f. draguti si Andrei este o dulceata. Poate va recunosc cind o sa trec pe linga parculet, daca sinteti afara. Poti sa-mi trimiti si mie tabelul ? La bogdanb@fx.ro. Desi cred ca am iesit de mult din datele problemei. Multumesc.
Adriana, felicitari.
Eu nu stiu daca pot sa ajung la Mall, in primul rind pt. ca am reusit sa racesc si eu si in al doilea rind eu inca sint cu santierul in floare, muncitorii vin si duminica si trebuie sa stau sa-i hranesc.
Tocmai am mincat conopida cu maioneza si usturoi. Mmm ...
In legatura cu partea pe care dormim: in unele carti scrie ca mai bine dormi pe partea stinga ga se iriga placenta mai bine, in altele scrie ca mai bine dormi pe dreapta, pt. ca pe stinga apasa bb pe inima si nu se mai iriga bine. Eu dorm mai bine pe dreapta, pe stinga simt ca respir mai greu, in schimb bb parca e mai linistit cind dorm pe stinga. Asa ca facem un compromis: dorm pe dreapta pina se oftica el, apoi dorm pe stinga pina ma oftic eu. Si uite asa ma invirt ca o clatita toata noaptea.
Ard de nerabdare sa fac cumparaturi pt. bb, dar astept sa termin cu balamucul din casa ca sa am unde sa le mai pun. Pina atunci stau si visez la ce sa-i cumpar.
A, i-am zis sotului meu sa-i puna pe muncitori sa zugraveasca si camera lui bb (desi noi am mai zugravit odata acum 3 ani cind ne-am mutat), dar el a zis ca camera lui bb o zugraveste cu mina lui, ca sa-i aranjeze el cuibusorul. Nu-i dragut ?
Eu vreau sa-l las pe bb sa doarma singur in camera lui, dar o sa-i iau un monitor. Desi pt. orice eventualitate im pun si o canapea acolo.
Va pupicesc pe toate,
Diana si bb Mircea (28 saptamini)
Diana si bebelushul.
Ven spune:
Fetelor, ma "bag" si eu in seama la voi, cu o intrebare:
Oare nu aici la voi am citit ca cineva si-a cumparat patut Roxi de la o firma care are situl www.babycomfort.ro??? Daca da, cine??? Eu as vrea sa comand (sunt din Bistrita), daca transportul nu ma va costa foarte mult. Intrebarea mea e: CUM E PATUTUL, e solid, credeti ca va rezista "intemperiilor"??? :) Si saltea de care ati luat???
Mersi mult.O sa mai intru la voi sa vad daca mi-a raspuns cineva. Acum ma duc "acasa" :) , la "Mamici de nov.-dec." :)
Va multumesc si va pup!
Ven si de 30 sapt. si 1 zi
ane2 spune:
Buna seara burticutzelor
Mai da ce harnicute sunteti
Andruska vreau si eu tabelu te rooooooog!!peanitacocu@hotmail.com(desi sigur sigur nu o sa ma incadreaz in el)
A mea bebelusa e tare zbenguita nar sta o clipa,apropo de cosmetice eu una habar nu am ce sa cumpar mai veniti si voi cu idei ca tare bine imi prind.
Ioana77 tu ce faci? cum te simti?
Nume de baieti:Erik
Nume de fete: Anelis Maria,Vanessa,Francesca,Adelina,Erika,Alexia,numai astea imi vin acum in mintea mea de gravidutza,a era sa uit numele pe care il voi pune fetitzei mele Rachella Alexia
anita
georgy spune:
Buna seara,`
Noi, am fost putin plecati de acasa...Am stat in spital de sambata, din cauza unor contractii dureroase!!! A fost cumplit in primele 3 zile, deoarece am dormit si am stat numai in pat din cauza unei "minunate" perfuzii cu Gynipral si glucoza! Am facut si scobutil, aluat si diazepam si papaverina, etc...A fost greu...Acum luam Gynipral pastile care ne dau palpitatii cateodata! Nu stiu de ce!
S-ar putea sa ajungem si noi duminica, dar noi nu prea avem voie sa stam pe scaun sau in picioare! Recomandare: repaus la pat! Sunt admisi si sotii, sau este o intal nire intre fete?
Va tot aud vorbind de un tabel, despre ce este vorba?
Pupici,
Georgy (28 saptamani)
Andra28 spune:
Dragi burticute,
Ce faceti voi si bebe-ii in dimineata asta asa de mohorata din cauza ploii?
Bebe-ul meu e cam lenes, imi da cate un ghiont daca nu-i place pozitia, cred ca il trage si pe el ploaia la somn.
Ramona, Adriana, voi cam cat de dese aveti sau ati avut contractiile. l-a mine nu sunt deloc dureroase, dar aseara am vut cateva si m-am speriat. Luni ma duc la dr si ii voi spune, dar as vrea sa stiu cate ceva de la voi.
Va pupicesc si astept vesti,
Andra-in sapt 26
anabordea spune:
Buna dimineata fetele.Sper ca toate (cu burtici cu tot) sunteti bine.Eu ma simt bine deocamdata. Sa va spun ce am facut de mincare ultima data? Tochitura din organe de porc cu mamaliguta si a fost super..Voi ce mai gatiti? Ca nu mai am idei deloc...Va pupic si pe mai tirziu..
Ana