Mamici ian-feb 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
fabi spune:
buna dimineatza, fetelor!
Io nu prea am dormit azi noapte fiindca fetitza mea Octavia a facut febra foarte mare !!!40.1 rau mi-i s-a facut cand am vazut termometrul, i-am pus rapid comprese si cartofiori!! de cand a inceput gradinitza o tine tot intr-o raceala, niciodata nu a facut asha febra!
Bebe e bine si iau serios in greutate, ma misc ca o balena:)
Adriana felicitari pt rezultatul obtinut !!!
Andruska te rog trimite-mi si mie tabelul pe fabiuca@free.fr
Ioana ai grija de tine si respecta indicatiile medicului si multa sanatate tie si la arturici!!!!
Fabi,Octavia si bebita azi 24 saptamani
Lavv spune:
Andra, te rog , vreau si eu tabelul (desi cred ca nu intru in el :-)) pe lpaun@rodae.ro Multumesc anticipat.
Iar apropo de nume...noi ne-am hotarat la Patrick Alex(andru), desi lista mea cuprinde: Octavian, Tiberiu,Bogdan,Razvan, TUdor, Andreas, Luca, Mateo, Codrin, Cezar, Mihnea
la fetite (cine stie..daca nu o fi baietel?): Alexandra, Alessia, Sara, Lucia, Adela, Patricia, Carina, Teodora, Viviana, Alexia, Darian, Ania, Natalia (de Craciun), Melissa, Sara
Sper ca v-am dat o mana de ajutor. Si-mi pare rau caci Craiova e prea departe ca sa pot ajunge si eu la intalnirea voastra. Ce bine de voi sa va intalniti si sa va cunoasteti! Va invidiez! :-)
De listuta noastra ce mai stiti??
Lavv in sapt. 27-a
DPN 18 ian.2004 (e posibil mai devreme) baietel Craiova
Coryydo spune:
Cris, vin si eu la cursuri azi!!!! Mi-am rezolvat cu orele!!! Deci ne vedem azi!
Plec!!!!!
Va doresc o zi SUPER!!!!!
Pupici,
Corina si bb Bogdan de 25 sapt
Andruska spune:
Fetelor, v-am trimis tabelul - Lavv si Fabi.
Fabi, imi pare tare rau ca Octavia are febra Cand citesc ce scrii, ma felicit ca am mai amanat un an gradinita ptr Andrei. Am incercat sa vad o poza cu ea pe pagina ta, insa nu ai. Vroiam sa vad si eu o fetita frumoasa .
Va pupam,
Andra cu burtica de 24 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
Ioana77 spune:
Salutare tuturor!
Multumesc foarte mult pentru incurajari! mi-au prins tare bine!
Nu mi-a dat drumul nici azi. Ancar a zis ca-i mai bine burtica dar sa mai stau pana maine. Mi-a rarit la 8 ore injectiile.
Daca sunt acasa duminica vin cu siguranta la Mall.
Va recomand sa cititi o carte: "Bebelusul este o persoana" de Bernard Martino. Mie mi-a imprumutat-o o burtica aici in spital. Este foarte faina cartea, impresionanta de-a dreptul si se bazeaza pe studii efectuate dar povestite intr-un limbaj deloc stiintific.
Nume de baieti:: Matei, Rares, Albert, Filip, David, Codrin (acesta este short-list pt Arturici :) )
Pentru fete:: Andrada, Adelina, Maria, Diana,
Adevarul este ca-i destul de dificil sa te decizi la nume. Cand te gandesti ca practic hotarasti un lucru atat de important pentru bb...
Despre cosmetice eu nu am idee despre care sunt cele mai potrivite. Se pare totusi ca sunt copii care reactioneaza bine sau rau la o gama sau alta de cosmetice.
Sanatate multa multa!
Ioana si "Arturicii - sapt 25"
aramona spune:
'Neata, 'neata, 'neata!
Lia, "Prezent", am venit!
Mai burticutze dragi, pai v-am lasat de ieri singurele si pana azi v-ati facut de cap! Ati mai umplut trei pagini! Fara mine???
UUf, nu stiu de unde sa incep!
Adriana, felicitari si multumesc de informatii!
Ioana, stai cumintica si doar dc. nu e nici un pericol te lasam sa vii la Mall!
Andruska, multumesc inca o data pt. tabel...Medicul mi-a spus ca sunt f. bine, sa nu-mi fac atatea probleme!
Poate la intalnirea de la Mall vom stabili ce si cum sa ne mai intalnim, macar si pt. exercitii de respiratie. Andruska, eu as putea face gimnastica, am colul lung si inchis, cu toate contractiile pe care le-am avut! Insa dupa ce stau zi-lumina la birou, numai de gimnastica nu-mi arde...Insa n-ar strica!
Azi medicul m-a tinut (sau l-am tinut???) cca o ora pt. control si explicatii la problemele mele existentiale! Am plecat "fluturas"!!!
Are Dl. Mendez un dar de a te linisti, de n-ati vazut!
Secretii e super normal sa ai, tampoanele externe igienice sunt solutia! Micoze, la fel, super normal, preventiv, inainte de nastere, se fac tratamente locale...Nimic nou...
Gata cu Supradyn, gata cu Utrogestan, incepem Ca 2/zi cate 10 zile/luna, pana la nastere...
Am auzit azi dimineata la radio ca Min. Sanatatii a recomandat vaccinarea obligatorie a femeilor insarcinate in trim. II si III..L-am intrebat pe medic: parerea lui este ca femeia insarcinata oricum este cu imunitatea mult scazuta, prin inoculare cu virus viu, SIGUR face gripa...Daca nu se vaccineaza, mai are sanse sa scape!
Am decis sa nu-l fac! Mai intrebati si voi! Dupa mine, ce mi s-a explicat e extrem de logic...Anii anteriori, cand am facut vaccin am racit toata iarna, cand nu, NU! Darmite acum cand suntem greierasi!
Voi face cat de curand o echo pt. morfologie fetala, mie mi-a recomandat-o pe d-na dr. Chitescu (CMU), mi-a spsu ca este extrem de serioasa, si un f. bun diagnostician specializat pe probleme de obstetrica-ginecologie, chiar dc. nu este "renumita" ca Iosup!
Parca as merge pe mana medicului! Pe banii mei, binenteles!
Cine reface listutza pentru Mall? E miercuri azi, hai sa vedem cate vom fi!
Pupici, RA
P.S Eu vin!
Lia70 spune:
Buna, Ramona, bine ai venit!
Felicitari ca ai trecut cu brio de inca o consultatie! Si multumiri pentru ca ne-ai mai impartasit si noua una-alta de la dr.
Pentru intalnirea noastra, haideti sa facem listutza:
1. Ramona
2. Lia
3. Andrushka
4. ad_rasnov
5. Ioana77 (?)
6. ..........completati voi mai departe, ca eu am uitat.
Pupici.
Andruska spune:
Parca era si Diana, Layla si Andra (nu stiu cum sta cu zugravii) ???
Pupici,
Andra cu burtica de 24 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
fabi spune:
Andruska , multumesc pt tabel, si pt urarile de sanatate Octaviei.
Sa stii ca nu pot edita pagina pesonala pe site, deci nu pot sa pun poza Octaviei
pupici la burtici
Fabi, Octavia si bebita , azi 24 saptamani
ad_risnov spune:
Fetelor,
Am dormit un pic dupa-amiaza si am visat ca mananc conopida cu maioneza (era o reteta data de o buricica in paginile anterioare), dar mi-am adus aminte, evident cand m-am trezit, ca maioneza este destul de periculoasa pt. gravidutze din cauza galbenusurilor nefierte: oul poate contine salmonela, deci e voie sa mancam doar oua tari.
Va povestesc asta pt. ca am o prietena care a luat salmonela de la un restaurant si este groaznic. Azi cred ca se va interna. Are tot tubul digestiv facut varza si ii este ata de rau incat a slabit in trei zile 4 Kg!!!
Asa ca aveti grija pe unde si ce mancati.
Bine ai venit, Ramona! Chiar ma gandeam unde oi fi disparut azi. Ma bucur ca esti bine si cu moralul atat de bun. Ca de obicei !
Ioana, eu zic sa-l intrebi pe dr. tau daca ai voie sa vii la intalnirea de duminica. Imi este cam teama sa nu faci vreun exces dupa perioada cu spitalul. Ai grija de tine si de Arturici!!! Si mie imi place numele Rares, asa o sa-l cheme pe gugustiucul nostru.
Pupici si sa aveti o dupa-amiaza buna!
Adriana in 24 de saptamani