Mamici ian-feb 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Misa spune:

Andra, aveti un puiut super!Sa va de-a Dumnezeu ca si cel de-al doilea sa fie ca "Big Brother"- (nu fac referire la emisiune)!
Adriana, felicitari!! Esti de admirat!! Noroc ca mi-am luat carnetul de conducere anul trecut, ca anu' asta nu cred ca mai eram in stare sa invat decretul...
Am ajuns sa-l imtreb pe Stefan cum o va cheme pe posibila sa surioara. Si mi-a raspuns sec - Georgiana. Sa va marturisesc: cind am ramas insarcinata am spus cu convingere ca acest copil, in modul in care a fost conceput(dupa 2 luni de intrerupere a anti-baby si ne-am pazit), dupa felul in care a decurs sarcina- sa ne ajute D-zeu tot asa, este un dar de la D-zeu. Cu Stef a fost altfel- a fost cel mai dorit copil de pe Pamint...si trebuia sa aiba un sfint in calendar si un singur nume.Acum: Tudor=dar de la D-zeu, dar Teodora mi se pare un pic cam sobru. Si trebuie sa tinem cont si de numele de familie si acesta neobisnuit: Litzcan. Pina la urma ma hotarasc im maternitate...
Misuca(25)& Stef-big brother
ps. Secretii mai mari am si eu, dar nu-mi fac griji,... dar totusi 11 kg(initial 48-50Kg; 1,62m) pina acu e cam mult, nu? Spune-ti ca NU, c-as minca un elefant in aceasta clipa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Lia, ti l-am trimis!!!

Noi i-am luat lui Andrei dupa cum urmeaza:

Crema de corp AMWAY
Ptr fundulet i-am luat crema Bepanthen (era buna si ptr sanii mei, ma dadeam cu ea pe sfarcuri cand imi facuse rana)
Ser fiziologic+comprese sterile (ii stergeam ochisorii)
Pompita nas ptr mucisori
Pudra ptr fundulet
Baneocin - ptr iritatii (Andrei facea niste bubite pe gat de la caldura si dupa ce il stergeam bine sau il spalam cu ceai de musetel, il dadeam cu Baneocin)

Cam asta este tot la ce m-am gandit dar daca imi mai aduc aminte de ceva va dau de stire...

Pupici,

Andra cu burtica de 24 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Misa- multumesc mult ptr aprecieri. Noi il iubim ca pe ochii din cap !!! Azi de dimineata l-am sunat si i-am spus ca maine stau cu el acasa si a zic ca "sigur ca vreau sa stai cu mine" Imi venea sa il mananc!!!

Poza ta cu Stefan unde este ? Conform tabelului (greutate si inaltimea) tu poti lua intre 11-14.5 kg pe toata sarcina. Acestea sunt scriptele.

Adriana, ai primit tabelul ?

Apropos de nume, mi-a sugerat cineva numele Matei Gabriel. Si mie imi place si chiar ma gandisem la el, plus de asta Sf Matei este pe 6.11 iar Sf Arhangheli pe 8.11. Poate reusim sa il induplecam pe tati, mai vedem.

Pupici,

Mai stiti ceva de Lidia ?

Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Andra, multumesc, am primit tabelul.Nu cred ca o sa iau Amway, desi am auzit ca sunt f.bune.
Adriana, eu o sa dorm cu bebele in camera. Numai noi doi, o perioada. Am tot citit, prin mai multe locuri, ca: 1.bebele nu trebuie sa doarma singur in camera, macar in primele luni; 2. nu trebuie pus sa doarma pe burtica, ci pe laterala, sprijinit la spate cu o patruica; 3. bebele nu trebuie sa suporte diferente de temperatura mari; s.a. Toate sunt cauze ale "mortii subite".
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Andruska adresa mea de mail este crisnemes@hotmail.com .

Eu am primit de la o prietena de ziua mea in sept. un sac NIVEA care contine crema pt fundulet, sampon, ulei de corp,sapun si servetele umede. Nu stiu sa spun cum sunt daca sunt bune dar vom vedea.

Pupici

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Andra esti draguta sa imi trimiti si mie tabelul......please.........
ioanacorutiu@yahoo.com, in ceea ce priveste numele :

Fetite: Daria, Antonia, Ameea, Amelia, Carla, Erin
Baietei: Lucas, Antoniu, Andrei, Victor, Mihai, Sergiu, Sebastian.

Pupici la burtici,
Ioana si bibicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Buna ziua dragi burticutze!

Numai acum am putut sa intru - sunt f. ocupata cu serviciul!!!!
Ma bucur sa vad ca sunteti bine! Si noi suntem sanatosi si zglobii azi (mai ales bb)!
Cris, eu azi nu cred ca ajung la curs (am ore cu studentii de la ora 16.00 - 18.00). Imi place asa de mult la cursuri, dar o sa fac exercitii si acasa in seara asta! Imi spui maine despre ce s-a discutat azi, ok?

va pupicesc ca trebuie sa !

Corina - 25 sapt

Mergi la inceput

V-am trimis tabelul. Sper ca l-ati primit !!!

Va pupacim ca fugim si noi la treaba !!!

Stiu ca gama NIVEA este f buna... si miroase asa de frumos!!!

Album Andrei:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Va multumesc mult pentru primirea calda. Ma bucur enorm ca exista persoane ca voi...Si acum vestea cea mare....A miscat bebe ieri seara!!! Nu stiu ce sa zic de intilnirea de duminica.. Ca e ziua finei mele si nu stiu ce vom face si la ce ora...Dar sper ca vor mai fi meetinguri. Apropos de conopida (eu nu sunt fan al ei) dar o reteta buna este asta.. Se rupe conopida in buchetele mici, care se fierb in apa si sare, cind sunt gata se face o maioneza si se amesteca cu ele si se pune ustoroi si piper dupa gust.. Si pofta mare!
Am fost la doctor acum doua saptamini si totul e in regula cu bebe, eu am colul cam scurt.. Apropos, doctorul meu este Lemnete care mi se pare un tip extraordinar..Voi stiti ceva de dinsul? Iar in ce priveste numele, bebe daca e baiat va fi Octavian Gabriel(si e aproape sigur baiat), iar Diana pentru fetita..
Va pup dulce si sa aveti grija de voi si de bb

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Andra si eu as vrea tabelul, daca se mai poate: dohmann@gmx.de
Noi sintem azi ceva mai linistite ca mami a avut ieri o zi mai stresanta. In ceea ce priveste numele(eu asa simt si tot sper ca va fi o bebelusa, la cit de rau mi-a fost la inceputul sarcinii primele 4 luni), ca doctorul nu ne-a spus inca, cu siguranta la sfirsitul lunii vom sti, asadar nume: Vivien Nadine
Daca va fi baiat nu stiu inca.

narcisa 24 saptamani & bb Patrick 1 an si 3 luni

Mergi la inceput