Mamici ian-feb 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
Crisnemes spune:
Buna dimineata dragi buurticute,
azi la Cluj desi e frig afara e soare pe cer, ceea ce ma face sa cred ca va fi o zi buna .
Adriana felicitari pentru rezultatul obtinut.
Ioana multa sanatate si ai grija de tine si Arturici si stai in spital atat cat spune medicul ca stie el ce spune.
Andruska , nu poti posta aici tabelul cu kg. care "trebuiesc" luate iun plus in timpul sarcinii.
Nume de baieti: David, Matei,Vald, George, Victor.
nume de fetite: Sara, Ana , Maria, Raluca, Diana , iar la fetite lista poate continua ca eu am gasit mai multe nume de fetite care sa-mi placa.Dar ce sa ma fac cu sotul ca lui nui place nici unul. (noi o sa avem baietel iar acolo problema este mult mai spinoasa.)
O zi minunata si multa sanatate
Cris
Andruska spune:
Adriana si Lia referitor la dormitul pe partea stanga : este partea cu inima si de aceea sangele ajunge mai repede si mai bine la placenta - asta am citit si mi se pare logic. Oricum eu tot pe spate dorm cel mai bine asa ca...
Lia- merci de reteta, maine stiu ce voi gati !!!
Apropos de cosmetice - noi i-am luat lui Andrei cand era bb mic, produse de la AMWAY, respectiv - lotiune de corp cu grau si lapte (un flacon de 250 ml parca) si sapun cu miere si glicerina (erau 3 sapunuri patrate). Pana pe la 6-7 luni l-am spalat si pe cap (si avea par nu gluma ) tot cu sapunul cu glicerina si a fost tare bine.
Dupa botez, l-am mai uns cu uleiul care l-a sfintit parintele (noi i-am dus ulei Johnson, nu ulei normal) + ca Daniel in fiecare seara dupa baitza il dadea cu Sf Mir exact in locurile unde il daduse si parintele la botez. Ne-am luat si acum un mir de la Manastirea Suzana - miroase f frumos. Vom repeta operatiunea la bb nr 2.
Ce faceti cu numele ?????
Pupici,
Andra cu burtica de 24 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
ad_risnov spune:
Andruska, vorbeai ieri de un tabel cu greutatea in sarcina. Poate il postezi pe forum sau pe PM. Eu azi am intrat in 24 de saptamani si am luat pana acum 5,5 Kg. Mi se pare cam putin in comparatie cu alte fete. Nu stiu o fi bine, o fi prea putin?
Lia, eu am vorbit cu o prietena care a re un baietel de 10 luni si care a folosit de cand l-a nascut numai SANOSAN si este foarte multumita de marca asta.
Adrianain 24 de saptamani
Andruska spune:
Apropos de tabel, eu l-am primit pe email si este in format jpeg. Nu am putut sa il pun direct pe Forum, poate nu ma pricep
Astept adresele de email si le re-directionez,
Pup,
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
Andra28 spune:
Dragi burtici,
Mamaaaa, ce harnicute ati fost in dimineata asta!!!
Adriana, FELICITARI!!!!Dar sa stii ca greul de acum incepe:examene, referate.....In ce domeniu ai devenit doctorand?
Ioana,ai grija de Arturici si de tine si nu te speria prea tare, fiindca ,din cate am auzit eu, toate sarcinile gemelare sunt mai problematice, asa ca esti in grafic.Oricum, ai grija si totul va fi bine.
Fetelor, eu am dormit ieri foarte mult- de la 18 la 20:30 si de la 22 pana la 6:00 azi dimineata. Cand m-am culcat aseara ma gandeam ca n-am sa pot dormi si ma voi scula peste noapte, dar.......am dormit bustean. Bebe este zburdalnic si cred ca s-a lungit multisor fiindca simt in acelasi timp miscari in locuri diferite si destul de indepartate unul de altul.
Zugravul meu lucreaza cu spor, problema este ca in week-end va trebui sa eliberez cea de-a doua camera si sa chem o femeie sa-mi curete in sufragerie, si in functie de cum vine ea, voi putea aparea sau nu la intalnirea de duminica. Voi incerca sa o conving sa vina sambata, dar sa vedem.... Tare as vrea sa va intalnesc!!!!
Voi v-ati masurat burticile? A mea (dimineata pe nemancate) are 91 cm.
Nume de fetita: Ilinca, Maria, Laura, Teodora, Oana
Nume de baietei: Vlad, Sebastian, Serban, Denis
Va pupacesc si astept vesti de la voi,
Andra- in 25 de saptamani
Andra28 spune:
Andruska, am uitat de tabel!!
Il vreau si eu....te rog frumos!
Adresa: nitaandreea@hotmail.com
Merci mult!
Andra-25 de saptamani
Andruska spune:
Andra, ti l-am trimis de pe adresa de la birou. Sa imi spui daca il poti citi, OK ?
Te pup,
Album Andrei:
Andra28 spune:
Andruska,
l-am primit si l-am deschis.
Multam mult!!!
Deci pot sa ma "intind" pana la 14,5 kg!!!
Andra- 25 de saptamani
Lia70 spune:
Andruska, adresa mea este: ioanv03@hotmail.com. Multumesc.
Adriana, multumesc. Auzisem si de Sanosan ca este bun. Dar ce anume ne trebuie pt. bebe in prima luna (asta pt.lista pe care o fac si o refac): ulei special pt.bebe (am auzit ca uleiul de masline ar fi cel mai bun..), crema contra eritemului fesier (crema de galbenele de la plafar sau de marca?), gel pt. corp si capsor (sau sapun solid/lichid, Johnson/Dove/Nivea?). Altceva ce mai stiti, ca sa inchei o data lista asta de cosmetice? Pupici, dragelor.
Ramona, unde esti?
ad_risnov spune:
Andra,
M-am inscris la doctorat in Stiintele educatiei si mi-am ales o tema de sociologie: Scoala ca agent de socializare(practici de socializare in scoala romaneasca). Eu am absolvit Faculatea de Psihologie si Stiintele Educatiei (cea de la Leu). Cat priveste examenele si referatele cred ca o sa aman inceputul lor dupa ce voi naste. Aveam de gand sa-mi dau deja un examen in decembrie, dar nu-mi mai sta capul decat la bb, la ce sa-i cumpar si cum sa-i amenajez camera.
Oricum, cand mi-a dat raspunsul aseara, proful mi-a zis sa stau linistita si sa am grija de cel mic .
Apropos, tu vei sta cu bebelusul tau in camera lui sau o sa-l lasi singurel de la inceput?
Adriana in 24 de saptamani