Mamici ian-feb 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Misa si buli - v-as trimite bucuroasa tabelul insa nu am adresele de email. Cum mi le trimiteti le forwardez, da ?

Altfel, nu este nici o doritoare ptr MALL care sta in Drumul Taberei ? Eu mai stau la birou pana la 17.00, asa ca pana atunci imi puteti scrie si se rezolva. Acasa INCA nu am Internet dar cum spuneam si in mesajele anterioare, poate se rezolva

Pupicim la burtici ,

Andra cu burtica de 24 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Andruska, cu drag as veni si tu tine, toate-mi sunteti drage...am discutat insa cu Lia si am intzeles ca oricum tu vii cu sotiorul si cu baietzelul...Eu mai lipsesc din ecuatie!

Buli, haine de mamici la preturi rezonabile(1,2 - 1,5 mil) gasesti in complezul SIR de la pasajul Lujerului, in Militari.
Vezi ca s-a deschis un subiect pe tema asta (aici, la interzis barbatilor) si mai sunt date cateva adrese de magazine.

Diana, imi pare rau ca nu poti veni...poate totusi...mai ales ca mai sunt locuri libere in masinile Liei si Andruskai...

Ioana, stai cumintica in spital dc. trebuie, vor mai fi si alte okazii, important e ca tu si Arturicii sa fiti bine!

Fabi, multumim frumos, inca n-am verificat dar o voi face-o!

Misa, cand vorbeai de scorpiorii-prieteni te gandeai oare si la scorpionii-soacre???

Pupicei, nu stiu dc. mai am timp saintru pe forum, sper sa ne vedem cu bine duminica!

Ra (sapt. 27!, de maine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boubba spune:

ARAMONA esti in urma mea cu o saptamana,!!!poate vom naste in aceasi zi...hm ce zici?+_2*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Andruska merci inca o data ptr tabel inca ma incadrez sper sa nu depasesc 73,5kg.
Lidia -La Multi ani si tot ce iti doresti sa fi iubita si fericita
Fetelor va invidiez ca aveti parte de ploi, aici e asa de cald mam saturat vreau si eu macar o picatura de ploaie.Nici nu va imaginati ce dor imi e de o ploaie.......

Ce bine de voi ca va puteti intalni DISTRACTIE PLACUTA duminica si asteptam poze!!!!!!!

anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Salut fetele,

Sunt si eu pe aici...cu raceala stau mai bine..adica se pare ca trece, sper sa nu ma intorca ca nu am mai luat nimic de doau zile! V-am urmarit in fiecare zi dar nu am mai scris ... apropo daca poti, Andruska imi trimiti si mie tabelul pe adresa: savutp@teleson.ro!

Altfel..sper ca sunt bine..atat ca toata lumea zice ca am burta prea mare...parca ma ingrijorez! si ma tot intreaba cat mai am pana nasc si cand spun ca cel putin 3 luni jum... se uita lung si spun... ,, sigur nu ai gemeni?'' Am burta mare e adevarat - am 107 cm dar am si bazinul lat si sarcina este mai jos...jos este mare burta...de vreo cateva saptamani a inceput sa creasca si mai sus... Eu merg mai mult in salopeta ca mi-a ajuns cu raceala ..mai bine ,,pinguin'' decat sa imi fie frig!

In fine...cred ca mai mult de aia cam am emotoii ... mine merg iar la eco! Sper ca este bine, oricum ma simt destul de bine..parca mai bine ca acum o luna cand am iesit din spital si siteam burta ca plesnea si nu puteam sta deloc pe scaun...acum ,,ma descurc'' dar am probleme mari cu durerea de picior...dar mi s-a zis ca este de la spina bifida oculta pe care o am! Se mai amelioreaza usor cu diclofenac supozitor!

Tineti-mi pumni maine la eco! Va scriu cum ma intorc! Sper ca e bine si imi va confirma ca am fetita si in plus am o lista intreaga de subiecte ptr. discutia cu dr...de data asta am notat ca iar plec de acolo si uit de una sau alta!

PS: ce pacat ca nu pot veni si eu la intalnire..daca eram din Buc veneam indiferent cat de departe era! (bineinteles, pe cele care au avut recent probleme nu le sfatuiesc sa vina si sa faca efort, mai bine in pat la caldurica si cu alta ocazie...!

Lili numai bine si sincer nu stiu cum sa te incurajez ... ma gandesc la tine si ma rog la Dumnezeu sa iti dea putere!

Va pup,
Helen - sapt 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Seara buna burticilor!

Multzam de incurajari!
Promot ca stau cuminte in spital cat zice dr. Cred ca ma apuc sa invat o meserie noua. Nu stiu care dar astept sugestii! (nu ma pricep la crosetat )

In seara asta am facut "petrecere in pijama"! Am comandat impreuna cu inca 3 fete mancare de la chinezesc ! Si-am papat si-am povestit (sunt burtici de 20 sapt si "gigantica eu" la 25). Am uitat pt jum ora de spital.

La munte ninge ! Am auzit ca prin Predeal s-a asternut si-a aparut poleiul... Vine iarna?!

Ioana si "Arturicii - sapt 25"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Ioana, iti tin si eu pumnii atat tie cat si la ,,Arturici'' ca sa iesiti cat mai repede din spital si sa fi-ti cu totii bine, bine, bine!

Despre mine - dupa cum va spuneam aseara azi am fost la eco...bb este f. bine..tot asa un pic mai maricel! Azi nu a stat in pozitie convenabila ca sa imi confirme sau nu ca este fetita...mai vedem data viitoare...oricum eu sper ca fetita este!

Faza mai putin placuta este ca pe lista de discutii cu care am mers am abordat si subiectul care in ultimul timp mi-a cam dat de gandit..va spuneam ca ma doare tot mai rau piciorul stang si ca mi s-a spus ca este de la spina mea bifida...deci .... ma tot gandeam daca nascand normal nu ar putea exista vre-un pericol ptr. mine....asa intuitiv mai mult ma gandeam...si din nefericire cam asa este! Medicul a zis ca nu poate nici cum garanta ca o sa fiu ok dupa nastere dar ca sanse sunt si - si...dar sa va spun ce mi s-ar putea intampla...si apoi sa imi spune-ti voi daca ati mai sta pe ganduri: as putea ramane cu o nevralgie la picior, picioare sau mijloc (adica dureri), exista si riscul paraliziei sau riscul incontinentei urinare....DECI...CEZARIANA! Culmea ca totusi imi spunea ca eu o sa hotarasc dar cand l-am intrebat ce ar face el a zis clar ca cezariana!

Sunt un pic suparata ca ziceam ca o sa nasc normal ca sa ma pot reface mai repede dar daca asta este situatia...nu stiu de ce dar simt asa o usoara dezamagire desi mai demult ziceam ca eu oricum o sa nasc prin cezariana la cerere!..ce ti-e si cu subconstientul asta!

Deci cam asta...trebuie sa iau in continuare prenatale si fier: fie o inj /sapt de fier Hausman , fie 2 luni - ferogradumed - 1/zi!

Numai bine,
Helen - sapt 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Andruska,
desi nu-s rezidenta aici la voi (ci un pic mai "mare", la nov. dec. :)), te rog trimite-mi si mie tabelul. Adresa: rothgross@hotmail.com

Mersi mult!
Ven si de 30 sapt. si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Buna fetelor!

Helen
Parerea mea este sa nu mai stai ingrijorata de cezariana. Eu am vorbit aici in spital cu mamici care-au nascut prin cezariana si care s-au refacut in 3 zile (adica la stadiul de a putea merge fara probleme si fara dureri).

Ce-ati facut la intalnire fetelor? Hai, povestiti!!!
Eu sunt desigur tot in spital si ma gandesc cu parere de rau ca nu am putut sa vin sa va cunosc... Dar aveti dreptate, n-au intrat zilele-n sac...

Ioana si "Arturicii - sapt 26"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ioana , de unde ai tu Internet in spital?? Ce cool!!!

Sanatate multa tie si la Arturici!!!
:)
Ven si de 30 sapt. si 4 zile

Mergi la inceput