Mamici ian-feb 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Ioana, stai calma si gandeste-te ca daca ai pleca acasa, nu ar fi bine ptr Arturici, dar daca stai acolo la spital, ptr ei, totul este bine si se pot dezvolta in liniste. Inarmeaza-te cu rabdare, cu ziare si reviste multe si astupa-ti urechile la grozaviile pe care le-ai putea auzi pe acolo si ai sa vezi ca te vei insenina.

Crisnemes- nu ma, nici la mine nu curge pur si simplu, ci doar daca apas un pic pe sfarcuri sau pe langa ele. O singura data mi-a curs o picatura fara sa fac nimic.

Eu sper totusi sa pot veni duminica. Pe sot nu-l pot lasa cu femeia care curata fiindca el este la serviciu atunci.

Pupici,

Andra- sapt 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Andra, multumesc mult pt. tabel. Din pacate am iesit din datele problemei, pt. ca de la inceputul sarcinii am fost , dar dupa ce bb se va naste bine merci si termin cu alaptatul, ma apuc de slabit.

Lidia, .

Ramona, e adevarat ca stau in Dr. Taberei dar din pacate nu cred ca pot veni pt. ca am racit si eu, acum e pe trecute, dar parca nu as iesi afara in frig. Si in afara de asta am santier acasa, instalator, zugravi ... care vin si duminica si trebuia sa fiu sef.

Cris, la mine apare cite o picatura daca string de sin, am avut o pic. alb-galbuie acum o saptamina, dar de atunci doar pic. incolore. Dar mai este timp.

Pt. cine naste la Giulesti, aveti idee, lasa sotul in sala de nasteri ? Si trebuie sa aduc hainute pt. bb ? Oricum o sa-l intreb si pe dr. pe 30 oct. cind merg la el, dar ma gindeam ca poate stiti si voi.

Pupicei
Diana si bb Mircea (28 saptamini)

Diana si bebelushul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misa spune:

Cred ca va lipsea PS. meu
Ioana,iti colorez epistola sa nu mai vezi totul in gri. Nu mai fi trista, stiu ca nu-i vreo placere, sa stai pe acolo, dar MERITA sa faci absolut orice pentru Arturicii tai. Cind eram cu Stef am stat internata pentru iminenta de avort. Eram in luna mare. M-a scos al meu sot pe semnatura, dupa trei zile, ca ma stresam mai rau, promitindu-i dr-lui ca ma leaga de pat acasa... Si Stef a venit pe lume cu o luna mai devreme(ceea ce nu doresc nici dusmanilor mei)... caci scorpionii sunt si incapatinati...OHO!!!!Apropo, eu si Catalin-sotul meu avem o relatie speciala, zic eu, si desi suntem la rubrica Interzis barbatilor, ii povestesc despre voi. Si tare s-a mai amuzat cind i-am povestit de "arturici", asa ca stiu ca-mi va da dreptate ca TREBUIE sa stai cumintica...si mai ai si laptop-ul, nu? Aceeasi, poate primesc si eu o steluta, ca m-am saturat de statutul "nou venit"

Mergi la inceput

Vilma VREAU SI EU O STELUTA!! ca sunt harnicuta...Andra trimite-mi si mie tabelul cu pricina ca ma simt cu musca pe caciula!De la faza de pinguin, ma simt nitel foca...
Ra, apropo de santier, zugravi, etc. nu te stresa cu statul in picioare in fata aragazului, ca nu cred ca ti-ai comandat o statuie in mijlocul sufrageriei ce infatiseaza un maestru bucatar si pe care scrie...Ra. Mai un salamior, o rosioara, cu piinita multa, fara bauturi alcoolice...ca s-a dus in picla treaba, ca-i obisnuiesti cu papa bun si tot isi doresc sa mai stea ... is patita.
Misuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mi-am inchipuit eu ca e vorba de mall-ul din Bucuresti. distractie placuta! poate puneti niste poze la indemina sa va vedem :)
eu nu-mi dau seama daca m-am ingrasat mult: 8 kg la 26 de saptamini.
nu m-am schimbat prea mult, doar burta e marisoara bine, cred ca si bebe va semana cu tatal lui si va fi marisor la nastere. deja mi-a zis doctorul ca e mai mare decit standardul.
parca spunea cineva ca are un tabel cu greutatea. oare as putea sa-l capat si eu? va rog!
dresuri ... eu am rugat o prietena care a fost in italia saptamina trecuta si mi-a cumparat de acolo. aici n-am gasit. sint cam scumpi, e drept dar sint tare faini: fac masaj pentru celulita si ma simt faorte bine cu ei. eu zic ca merita banii.
apropos, in Bucuresti unde sint haine pentru femei cu burta mare. o sa ajung peste vreo trei saptamini si daca stiu exact unde sa merg mi-ar fi mai usor sa caut ceva.
toate bune
pe curind

Mergi la inceput

Sunt doar curioasa.... Steluta o primesti la 50 de mesaje?intregului

Mergi la inceput

Merci Vilma, ma simt premiata, ca oricum de voi.
Misuca
PS.Gata plec!Un weekend cit mai placut posibil!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ha-ha-ha!
bestiale cintecelele! m-am distrat copios.
nu mai stiu cine a dat adresa, dar
daca mai stiti si altele, spuneti-ne si noua care nu le stim.
anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabi spune:

salutare burticutze!
Noi suntem bine , ne-a mai trecut raceala si suntem ok!
DAca doriti sa stiti cum va incadrati cu masuratorile de la ecograf a bebeilor, am primit un programel de la o prietena si e f interesant , trebuie sa completezi date cu debutul sarcinii si vezi cat are bebicul tau plus biometria la tot! Completati datele cu cele de pe eco-ul tau si le compari cu cele de pe programel!
daca doriti va puteti telecharger-a (Download-da :)) de aici http://ciginfo.free.fr/memobs/memobs.html
FAbi , Octavia si bebita 24 de spat si doua zile

Mergi la inceput

Merci Vilma, ma simt premiata, ca oricum de voi.
Misuca
PS.Gata plec!Un weekend cit mai placut posibil!!!

Mergi la inceput