Mamici ian-feb 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna fetelor!
Ioana multa sanatate tie si Arturicilor, ne-am gindit la tine.
la intilnire a fost super, eu cel putin m-am simtit execelent. am fost 4 burticute (eu, Lia, Adriana si Andruska)+ o viitoare burticuta (Alina). nu am epuizat decat o mica parte a problemelor asa ca stati linistite vor mai fi si alte intilniri.
Lia am ramas datoare! mi-am amintiti in masina. asa ca trebuie neaparat sa ne mai vedem sa ma revansez.
Pt. poze trimiteti-mi adresa de mail.
un sfarsit de weekend placut,pupici
Layla-28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Imi pare rau ca nu am reusit sa vin la intilnire, dar poate data viitoare ... Poate ne intilnim prin Dr. Taberei. Oricum, trimite-mi si mie pozele, te rog, la bogdanb@fx.ro.

Diana - 28 saptamini

Diana si bebelushul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaEma spune:

Si eu vreau sa vad poze .
emanuel@yahoo.com
si bb de 22 saptamani

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Buna seara burticutzelor
Sper ca ati avut un wekend placut noi aseara am fost in discoteca si ce neam mai dantuit, bebita mea a fost super cuminte nu ma inghiontit deloc semn ca iar fi placut.
Ioana multa sanatate tie si Arturicilor si sper sa iesiti cat mai repede din spital.
A era sa uit si eu vreau sa vad poze anitacocu@hotmail.com
Pupicei la toate burticuzele

anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Buna seara burtici!

Multumesc tuturor pentru urari!

Layla, multumesc pentru ca v-ati gandit la noi! Totusi imi pare asa de rau ca nu am putut veni... (pt poze: ioana_badea2003@yahoo.com);

Veninternet in spital am datorita lui "Zapp on-line" personal.

Anitace super ca te poti dantzui! Imi pare bine ca te-ai distrat!

Ioana si "Arturicii - sapt 26"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Buna dimineata, dragi burticute!
Ei bine, sa stiti ca ieri m-am simitit extraordinar cu voi! A fost o intalnire excelenta si vreau sa o repetam ca, ati vazut si voi, nu ne-a ajuns timpul! Poate ca data viitoare ne vedem undeva in Dr.Taberei sau in zona, ca oricum toate suntem din sect.6. Dar asteptam si membri noi in clubul nostru!
Layla, nu-i nici o problema! Sa fim noi sanatoase si voioase si bebeii la fel! Adresa mea: ioanv03@hotmail.com
Ioana77, ne-am gandit la tine cu drag si abia asteptam sa te cunoastem!
Ramona, data viitoare trebuie sa vii neaparat! A fost grozav!
Andra, te rog frumos, trebuie sa mai vorbesc cu tine in legatura cu dr. si spitalul. Mi-ai dat o noua tema de gandire. Pupici lui Andrei!
Adriana , salutare!
Alina, esti o scumpa! Cand vedem pozele?
Dragelor, va doresc o zi si o saptamana cat mai bune si haideti la taclale!!!
Pupici,
Lia 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Dragi burtici,

Sa stiti ca deja am devenit invidioasa fiindca voi v-ati intalnit, iar eu nu am reusit sa ajung. Data viitoare nu mai ratez eu ocazia!!! Acum daca tot n-am fos, fie-va mila si povestiti ce-ati facut si tot, tot, tot....
Azi de dimineata, in loc sa ma trezesc din cauza ceasului, m-am trezit din cauza lui bebe. El stia ca mami trebuie sa se duca la servici si mi-a dat trezirea cu niste ghionturi si rasuceli raspandite prin toate "colturile" burticii.Asta dupa ce ieri a fost mai linistit edecat de obicei.
In rest, am mai avut niste intarituri de burtica, dar azi sunt programata la control si voi vedea cum stau.

Astept vesti si povesti,

Andra- sapt 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna fetele, ma bucur ca ati reusit sa va vedeti si ati putut sa va impartasiti impresii.. Sper din tot sufletul sa pot veni si eu in cazul in care se face vreun meeting mai prin Dr Taberei, eu locuind in Militari la Lujerulului. As vrea sa vad si eu poze de la intilnire daca se poate.. Adresa mea este anabordea@yahoo.com. Si as vrea sa va mai intreb ceva: Cine va naste cu dr. Lemnete sau cine stie niste informatii,ceva.. Multumesc mult..Si pupici

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

neata burtici! a fost grozav ieri! mi-a placut tare mult! sunteti niste dragalase!
am o problema cu pozele: vreau sa le editez in albumul personal, iau cate una, dar imi spune ca depasesc limita de 30 de bytes. cred ca vi le trimit pe mail. asa ca dati-mi adrese. sa aveti o zi grozava! va pupic!

Mergi la inceput