Ghiocei de martie-aprilie 2009***207***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Pisik, nush ce sa zic, probabil ca asta ne asteapta si pe noi. Smecherul meu a inceput sa ceara brate, ceea ce m-ar bucura teribil daca, odata luat in brate, n-ar incepe sa arate diverse chestii care nu se pot taman atunci: usa si tricicleta, sa iesim afara (pe furtuna ), camera de filmat, tigaia cu ulei incins... Si Cristi mananca mai putin, nush cate lingurite, ca nu folosim, dar am remarcat ca daca mananca in parc e mai bine, acasa ii musai sa haleasca singur. Azi am reusit sa mancam si dimineata si la pranz toti 3 si vreau sa-ti spun ca m-am speriat cat a intrat in burtica aia. Poate o masa in familie?

Cred ca de la "autoalimentatie" ni se trage si noua. Adik, ce manca Adela putin pana acum (ca tot se vorbea de borcanele, noi nu prea folosim, dar cand am mai facut-o, a mancat intre 1/3 si 1/2...), dar acum nu mai vrea decat ce poate ea sa manance... si cum lingurita nu prea reuseste sa o centreze pe guritza... dam mai mult pe langa. O mai fraieresc eu ca ii mai dau cu mana cand se joaca ea cu lingurita in castronel... Ne iese bine mancatul bananei, mar, biscuite... cam ce poate sa tina ea in manutza si sa roada... A! Si lapte muuult! NOAPTEA!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Holaaaaaaaa tufetecucuiete!

Gata cafeaua!
Cine mai doreste?

Sint matinala rau; deja am baut o cafea si am reusit sa ma spal pe cap

Va pup si intru pe la 12-12.30 cind doarme Pishpi.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22
Iucalegat de papa. Eu o sa-i iau si borcanele si unu-doua iaurturi si vom manca si la restaurant, probabil masa de seara, adica ceva mamaliguta cu branza sau ceva in genu.

Da... si eu ma gandeam ca de we viitor "ne facem mari" si papam la restaurant. Dar pentru orice eventualitate, o sa-mi iau totusi niste borcanele, in caz in nu reusim sa... crestem dintr-o data...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatza fetele
beau si eu o cafeluta cu voi, ca mutzu deja e la somnic de la 8.15; asta e, cand da trezirea la 6.... pica lesinat la 8 ca sa-si faca somnicul de frumusete; azinoapte l-a chinuit destul de rau o maseluta, mai are putin si-i sparge primul coltz la ea... plus ca vad ca au inceput sa-l jeneze si celelalte 2 destul de mult crescute; sunt usor zombi dupa o noapte semialba, adaugata la niste dureri criminale de spate care aseara m-au lasat lata..... dar nu ma plang la cat sunt de fericita ca stau cu el acasa; nici nu vreau sa ma mai tgandesc cat am fost de deprimata la gandul ca ma intorc la servici.... si cat sunt acum de fericita ca stau cu el.... n-are decat sa mi se rupa spatele in bucati ca nu ma plang; aaaaa, si in continuare ma lasa foarte bine sa fac treaba prin casa; a inteles mutzu ca asta e, nu mai avem pe tanti aurica sa ne ajute lunea... deci trebuie sa facem zilnic curat dupa noi; vai, apropo de tanti aurica.... aseara m-am apucat sa-mi caut rochitele si costumele pentru nunta de sambata si am gasit pantalonii mei de ocazie superbi arsi complet cu fierul de calcat; dar nu doar o gaurica, ci toata talpa fierului de calcat ...disparuse din pantaloni; si culmea nesimtirii.... erau impachetati si pititi in dulap... macar de-i arunca si m-as fi intrebat unde sunt... si aia era; dar sa-i gasesc in halul ala... mi s-au incretit nervii pe loc

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata

multumesc de cafea.

luna asta a intrat indemizatia la timp. sa vedem de acum inainte ce va mai fi. pana nu vad scrisa decizia finala, nu ma stresez. oricum, deja ma gandesc sa caut scutece mai ieftine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

GAZA, MONNVAS, multu mult de sfaturi. Nu prea merge nici cu mancatul in familie, nici cu lingurita. Asta cu lingurita o sa o mai incerc, dar ea nu vrea sa pape singura cu lingurita, ea isi baga mana cu tot cu lingurita in castron pana se face de mancare pana la incheietura mainii si apoi se sterge pe haine, pe par, etc. Nu prinde nicio imbucatura din initiativa proprie, o sa incerc totusi sa tin treaba asta pe post de momeala sa ii distrag atentia. Nu mai stiu efectiv ce sa fac, cand ma gandesc ca vine ora mesei imi vine sa plang. Cred ca ne-ati deochiat voi ca mananca Ana

Iar cu crizele de personalitate, eu incerc sa o iau cu binisorul, sa ii vorbesc frumos, sa ii explic, dar mi se pare ca e in zadar. Azi dimineata am dus amandoua pampersul la gunoi si cand sa inchidem usa la masca de la chiuveta ea nu si nu, o deschidea si vroia sa caute in gunoi. Am blocat usa si am incercat sa o iau cu binisorul. M-a stiu pana in strada. Pana la urma am lasat-o acolo tipand si facand circ si i-am zis ca eu ma duc sa ma spal pe dinti si o astept si pe ea. Cand am ajuns in usa bucatariei s-a oprit si a venit dupa mine. Astea sunt insa cazuri rare. Deobicei se soldeaza prost, adica cu crize mari de urlete. Asta este, o sa perseverez. Ideea e ca simt ca fac eu ceva gresit si nu stiu ce. Probabil nimic, dar na, stiti cum e

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Neata fetelor,

Va multumesc mult ptr raspunsuri

Noi o sa stam de joi pana duminica. Mai vine cineva de joi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Mie mi-a intrat indemnizatia ieri.

MONIQUE, cred ca astia cu scutecele l-au auzit pe Base, ca sunt reduceri mari la Pampersi. Premium care, de care nu te puteai atinge au ajuns mai ieftine ca celelalte. Am luat eu din real cu 47 de lei un bax de numarul 4 cu 54 de scutece.

Referitor la papa la Sighi, noi luam ceva borcanele (am luat Organix prima oara, sper sa nu avem surprize), dar mai mult ma bazez pe mancarea de la restaurant sincer. Borcanele le-am luat mai mult pt in masina, daca ne plimbam pe undeva, etc.
Ana abia daca papa 1/2 dintr-un borcan, nici atat. Asta acum, ca inainte....

Si mie mi-e groaza de frig si ploaie, oare cum se anunta vremea?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

A, si daca am vazut ca voi sunteti - multe - asa avansate cu olita l-am pus si eu pe oala. A stat fix 3 secunde, dupa care s-a ridicat si a inceput s-o plimbe prin casa

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Da, si la noi la fel. de multe ori e pe post de antemergator. Mai mult de 2-3 secunde nu sta pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Mai, Fetelor excursioniste, pe mine ma cam sperie vremea asta. M-am uitat la tv si am vazut protestul mamicilor de la Sibiu si bebeii erau imbracati in geci de iarna. Pai noi nu prea mai stam bine la capitolul haine groase, mai ales caciulite ca ne-au ramas mici toate. Am cautat acu sa-i cumpar ceva dar nu mai gasesc decat palariute. La fel e si la capitolul hanorace sau pulovarase. Imi piere de tot cheful de plimbare, mai ales ca nu suntem cu tati. Sa va mai spun ca atunci cand am aflat de locul asta ma gandeam numai la cum o sa calaresc eu, ca au centru de hipism iar eu sunt fan si din pacate in Buc nu prea am timp sa merg, dar cu Gaza si fara tati iar o sa admir calutii de la distanta.Hai ca incep sa o iau pe aratura, nu stiu de ce v-am povestit asta da m-a apucat asa melancolia.

Biancaca ma tot gandeam, voi care sunteti plimbareti de ce nu veniti cu noi la Sighi?

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Gaza, ideea e ca noi nu putem sa stam intr-un loc. Noi nu putem sa mergem in concediu 10 zile si stam in acelasi complex. POate venim o tura de weekend ca ar trebui sa verificam un traseu de offroad si dam o tura si pe la Dracul.

Te primesc part-time!

Mergi la inceput