Ghiocei de martie-aprilie 2009***207***
Raspunsuri - Pagina 15
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique buna dimineata multumesc de cafea. luna asta a intrat indemizatia la timp. sa vedem de acum inainte ce va mai fi. pana nu vad scrisa decizia finala, nu ma stresez. oricum, deja ma gandesc sa caut scutece mai ieftine. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Daca vrei scutece ieftine gasesti la DM (Auchan MIlitari si Real Vitan) pachet cu 126 bucati la pretul de 80 de lei. Si pentru ca faci cumparaturi de peste 60 de lei ai reducere de 10%. Deci un pachet de 126 bucati costa doar 72 de lei (pachetul mare de la Pampers cu 132 este 110 lei)
m_monique spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Daca vrei scutece ieftine gasesti la DM (Auchan MIlitari si Real Vitan) pachet cu 126 bucati la pretul de 80 de lei. Si pentru ca faci cumparaturi de peste 60 de lei ai reducere de 10%. Deci un pachet de 126 bucati costa doar 72 de lei (pachetul mare de la Pampers cu 132 este 110 lei) |
merci
.sa-i spun sotului sa mergem acolo la cumparaturi.
pana acum am tot cumparat pachetul mare de la pampers. ultima data l-am luat cu 100 ron, ca era la oferta.
ma gandesc sa trec la scutece mai ieftine, ca tot aceeasi marfa se pune in ele, ca si in cele scumpe.
Bianca2503 spune:
M_MONIQUE, sa stii ca noi ne impacam mai bine cu astea de la DM. Din punct de vedere al calitatii sunt foarte bune, sunt facute in Germania si testate. La Pampers ii rmana lui Vladimir bobite de gel pe piele (parca ar avea silicagel in ele).
Floric spune:
| citat din mesajul lui pisigri Floric, desi cred ca te-am enervat de curind (si imi pare rau), iar ma bag. Daca spui ca Raru are probleme cu scaunul, iar ex coprologic si coproparazitologic au iesit ok (cel pt paraziti are un anumit protocol de repetare, nu-l mai retin), eu zic asa: regim pina se repara plus 2 zile dup-aia, Biotics baby pe termen lung, apoi reintroduse alimente treptat si avut grija totusi...na, eu n-as bea suc de grapefruit daca abia m-am terminat de cufurit If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Ei, na...M-ai suparat??? Aminteste-mi ce trebuia sama supere sa iti spun daca am receptionat...
Cat despre cacarealalui Rares...eu una, no coment...Aseara i-am dat orez cu morcov (da. ii place orezul, mananca dar nu la fiecare masa) si pana acum nu a mai facut deloc kk. Adica de ieri de cand v-am scris mesajul. El care facea si noaptea...
Ce e aia lactobacili????
Multumesc pt sfaturi si tratament. Am notat. A si inca ceva ce inseamna "pe termen lung", biotice, cam cat. Cat tine cacaceala sau pana termin cutia?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Floric spune:
| citat din mesajul lui aditapop Floric, poate ai citit si data trecuta, dar eu scriu sa fiu sigura ca a ajuns mesajul la tine POZE NAZDRAVAN |
Da, nici un efect pozitiv.
Poze Raru
Poze noi

aditapop spune:
'Neata! Hai ca de maine se face mai caldut, azi mai zgribulim putin in casa
Pisik, astia ai nostri parca sunt frati
si Razvan face crize de personalitate, ca sa nu zic isterie
, il las sa se calmeze si incerc sa nu ma enervez... cred ca e o perioada, sper.. cu mancarea idem, singura metoda care inca functioneaza este sa ii dau o mini-revista in care sa vada copilasi, sa rasfoiasca, sa bolboroseasca la ei![]()
Scutecele pampers pe mine m-au dezamagit, am renuntat la ele acum cateva luni, cand de 2 ori m-am trezit cu gelul pe jos- se sparsesera
Acum iau de la Plus
, no name, dar nemtesti, de la mama lor si sunt f multumita...nu se uda deloc noaptea si al meu are productie serioasa![]()
Va pup si va astept sa mai dati voturi, pe mailul comun!
POZE NAZDRAVAN
Floric spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Tufete, mie nu mi-a intrat indemnizatia pe luna asta. Voua? Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
A intrat la termen. Pe 13.
Poze Raru
Poze noi

Floric spune:
Mai, fetelor legat de scutece...Eu folosesc , dupa cum stiti Happy. Ori pe la noi poe la tzara exista asa zisele engrouri, depozite unde gasesti de toate pt toti *un fel de Europa). Stiti cat costa un pachet de scutece Happy in ac. complex...45 lei/70 de buc. Iar Pampers 47lei/70 buc. Si cand te gandesti ca in car4 , de ex, costa 60 poate si mai mult, ac pachet. Avantajul cumparaturilor de la magazine marginase...
Poze Raru
Poze noi
anamariame spune:
Buna dimineata!Poze cu Eva se gasesc aiciEva inca nu face crize puternice, dar are momente in zi cand nu vrea decat in brate si se agata de picioarele mele cu maraieli.Indemnizatia a intrat si la mine la timp, undeva in jur de 10 ale lunii, dar nu stiu daca-s de luat in calcul, tinand cont ca-s pe alt judet.Ce vreme nasoala, nu am chef de nimic. A dat cineva cafeaua pe ziua de azi? Ca-mi pica ochii-n gura de somn.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)