Ghiocei de martie-aprilie 2009***207***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

'Neata!
Citind ce-ati scris, m-am linistit si eu, ca nici a
Andrei nu mai mananca cum manca!Am aruncat un ochi pe topicul ala indicat de Ina si m-au luat consternarile, ca mie cat manca baiatul ala mi se parea enorm fata de cat mananca Andrei! In plus, faza cu musacale si ciulamale si alte de-alea la micul dejun pe mine m-a depasit.Si maica-sa spunea ca doar asa ceva ii trebuie...pai, cine l-a invatat?! Ca ma gandesc ca nu s-a apucat copilul de gatitCand am vazut ca una ii spunea mamei respective ca ei i se pare ca nu mananca baiatul destul, am lasat-o balta...
Cred si eu ca a cam sosit vremea afirmarii independentei pentru copiii nostri: si Andrei la mancare trebuie sa se implice si el neaparat, asa ca sfarseste cu juma' de castron in cap si cu o mizerie de nedescris in bucatarie, dar nu vreau sa-l ingradesc, ca doar asa evolueaza si el...peste vreun an, doi o sa mance singurAcum plimba o bucata de branza prin casa, realizand ceva picturi rupestre...da'i dragut de numa!!!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Referitor la scutece: si eu am renuntat la Pampers, il gaseam ud dimineata si m-am infuriat!Pana acum am incercat Happy- nu pot sa zic ca mi-au placut in mod deosebit; Wiggies( sau asa ceva)- mi-au placut mult, dar nu mai gasesc( plus ca erau ieftine: pachet de 52-29 ron); si Smile de la Aris care iarasi mi-au placut mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Mai, Fetelor excursioniste, pe mine ma cam sperie vremea asta. M-am uitat la tv si am vazut protestul mamicilor de la Sibiu si bebeii erau imbracati in geci de iarna. Pai noi nu prea mai stam bine la capitolul haine groase, mai ales caciulite ca ne-au ramas mici toate. Am cautat acu sa-i cumpar ceva dar nu mai gasesc decat palariute. La fel e si la capitolul hanorace sau pulovarase. Imi piere de tot cheful de plimbare, mai ales ca nu suntem cu tati. Sa va mai spun ca atunci cand am aflat de locul asta ma gandeam numai la cum o sa calaresc eu, ca au centru de hipism iar eu sunt fan si din pacate in Buc nu prea am timp sa merg, dar cu Gaza si fara tati iar o sa admir calutii de la distanta.Hai ca incep sa o iau pe aratura, nu stiu de ce v-am povestit asta da m-a apucat asa melancolia.

Biancaca ma tot gandeam, voi care sunteti plimbareti de ce nu veniti cu noi la Sighi?

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Lasa ca avem noi grija de Gaza mica si poti sa calaresti in voie! Cat poti sa calaresti?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Am vazut-o pe Eva: superba s-a facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

E o frumusete Eva!!!
Parul si ochii o fac deosebita!

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

anamaria e scumpa raaaaaauuuuu; cu ochisorii aia mari si migdalati (si mai sunt si albastri rauuuuu).... n-ai cum sa-i rezisti

fetelor eu cred ca sunt normale crizele de personalitate acum; si mutzu face, important pentru ei e sa fim constante in decizii; adica uite, mutzu e disperat sa stea calare pe geam, sus pe pervaz si de vreo 2 saptamani i-am interzis, ca e clar un lucru pe care nu o sa aiba voie sa-l faca nici mai tarziu (etaj 7 totusi...); ieri era marait de la amsea si i s-a pus pata sa-l duc la geam; evident ca nu l-am dus, m-a tot tras spre geam si mi l-a aratat cu degetelul... nu m-am lasat; a inceput sa urle din ce in ce mai tare... la un moment dat chiar ma gandeam ca abandonez si-l duc; dar l-am lasat, am incercat sa-l distrag cu altceva... nimic nu a functionat; a durat vreo 10 minute sa-l calmez... dar nu l-am dus si pace; important e sa nu cedam deloc atunci cand sunt lucruri pe care nu le are voie.... si sa avem muulta rabdare; si face crize si afara daca i se pune vreo pata pe jucariile altora (asa a facut cu mingiuta lui calin al ginei).... asta e, e varsta, si trebuie sa rezistam eroic la "depasirea limitelor"

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ce frumoasa este Eva!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Multumesc pentru aprecieri! Eu am observat la Eva ca se sperie daca sunt ferma cu ea. De ex, daca o surprind la vreun sertar periculos, normal ca reactionez rapid si spun pe un ton mai ridicat ca nu are voie. Ei, atunci tresare si o vad ca i se schimba expresia fetei, mai mai sa planga. Si am o intrebare: a cam scapat la dulciuri. Adica mai fura cate-o gurita de pasca cu ciocolata, sau ciocolatica milky. E grav? Sau pot sa ii dau tinand cont ca e fata mare de-acuma? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La scutece: mie alea din DM mi se par cam tari, Happy idem, din alea de la Pampers numai cele albe, Baby care, is OK, ca-s moi si absorb bine. N-am patit pana acum rusinica cu gelul. Insa si alea de la Aris is misto, absorb bine si sunt subtiri. Singura chestie care nu ma incanta e banda cu care se lipesc, ca nu e cu arici si fiu-meu a reusit sa o dezlipeasca in somn dar cred ca accidente sunt la toate scutecele. Asa ca, pt cine se gandeste la pampersi mai ieftini, aia de la Aris chiar is de luat in calcul. A, si nu au parfum, ca Pampersul clasic.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Anaan, esti mai bine cu viroza?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput