Ghiocei de martie-aprilie 2009***207***
Raspunsuri - Pagina 13
Gaza22 spune:
Hellou! sunt rupta de oboseala. Ieri am intrat repede sa va salut desi abia imi tineam ochii deschisi mi-am facut curaj sa si raspund la cateva dintre voi, daaar cand sa dau send mi s-a blocat calculatorul
. Mi-a venit sa innebunesc de nervi. Asa ca incerc sa scriu azi ce imi mai aduc aminte:
Chatonel nu stiu daca mai intri dar vreau sa laud si eu pozele din excursie, super si se vede ca v-ati distrat chiar daca vremea nu a tinut cu voi. Dragoana e dulcica foc si mi-a placut mult si povestea numelui.
Anca nici mie nu prea mi-a placut atitudinea bonei, mai als la faza cu apa ("La mine nu-i merge daca vrea apa bine daca nu, nu"). ar trebui sa te gandesti mai profund la modul ei de-al educa pe BB3.
Bianca eu o sa stau cu Gazii mica pana face 2 ani dar la cat de frumos te joci tu cu Vladimir as aduce-o in vizita la tine din cand in cand, poate o faci sa rada asa in hohote ca si pe puiul tau. Ce zici ne primesti asa doar part-time?![]()

Ina am inceput si eu sa citesc link-ul at de tine dar m-am oprit repede ca m-a speriat ce cantitati papa bebeii aia de acolo. Pai pe langa ei Gaza mea e o vrabiuta. Mai rau ma stresez.
Kea ma bucur ca ai revenit. Mai da si tu un semn de viata sa stim de voi chiar daca nu ai slabit cele 4 kg.
Nu mai stiu cui vroiam sa raspund cam asta era, acu ma duc sa vad ce ati mai scris azi si revin.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonapro Fetele, am si eu o intrebare pentru copilasii care mananca papica la borcanele, cat echivaleaza cu o masa:1-2 buc., ca nu i-am dat niciodata si vroiam si eu sa i-au acum la mine in excursie. Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
simona ai mare grija sa nu iei la nimereala... ca s-ar putea sa ai o mare surpriza si sa nu vrea sa le vada; incearca-le inainte; mutzu nu mananca decat vreo 4 tipuri de borcanele ..... si crede-ma ca le-am incercat pe toate de pe piatza..... am aruncat cu zecile

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
Monnvas spune:
Pisik, nush ce sa zic, probabil ca asta ne asteapta si pe noi. Smecherul meu a inceput sa ceara brate, ceea ce m-ar bucura teribil daca, odata luat in brate, n-ar incepe sa arate diverse chestii care nu se pot taman atunci: usa si tricicleta, sa iesim afara (pe furtuna
), camera de filmat, tigaia cu ulei incins... Si Cristi mananca mai putin, nush cate lingurite, ca nu folosim, dar am remarcat ca daca mananca in parc e mai bine, acasa ii musai sa haleasca singur. Azi am reusit sa mancam si dimineata si la pranz toti 3 si vreau sa-ti spun ca m-am speriat cat a intrat in burtica aia. Poate o masa in familie?
Cat despre crizele de personalitate... Nu ziceai tu de cand ai nascut-o ca ea e micuta cu personalitate??
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Ma bucur ca am vazut-o pe Monica pe aici
Sanatate puilor tai. Si succes la gradi.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Tufete, mie nu mi-a intrat indemnizatia pe luna asta. Voua?
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Inca una si ma duc:
Pt Ilinca:
http://life.hotnews.ro/stiri-prin_oras-7282317-video-iron-maiden-canta-din-nou-romania.htm
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Gaza22 spune:
Asaa... insfarsit am terminat de recuperat, printre pauze de linistit Gazii mica.
Iucalegat de papa. Eu o sa-i iau si borcanele si unu-doua iaurturi si vom manca si la restaurant, probabil masa de seara, adica ceva mamaliguta cu branza sau ceva in genu.
Simonaproca tot vorbeam de borcanele. Gaa mea manca intr-o perioada un borcanel mare intreg si nu-i ajungea, mai completam asa peste 15 minute cu un iaurtel sau fructe sau budinca de la Humana. Acum in ultimul timp mananca mai putin adica aprox 3/4 dintr-un borcanel. In plus din experientele noastre plimbarete, in excursii am observat ca mananca mai putin pt ca atractiile inconjuratoare sunt mai mari si nu mai are rabdare sa stea la masa. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Ela noi avem olita de la OKBABY, in genul www.okbaby.it/en/prodotto.php?item=spidy&p=1&img=01" target="_blank">acesta, am luat-o de la Baby expo, dar am vazut ca au si la magazinul Piciul. E buna pt ca nu e perfect rotunda, e mai mult ovala si funduletul sta mai bine, in plus bebe are ocupatie sa invarta de bila respectiva si nici nu se grabeste sa se ridice si sa plece. Noi acum nu mai folosim partea din fata (adica capul ratei) care e detasabila, folosim doar olita simpla.
Pisik eu cred ca faza cu olita intra alaturi de toate refuzurile ei si e doar o etapa. Desi nu ma pricep eu zic sa o lasi in pace o perioada, eventual sa incerci sa o pui doar cand vezi ca vrea sa faca ceva, in timp ii va reveni cheful. Cu mancarea te inteleg perfect pt ca si noi trecem exact prin aceeasi perioada si eu m-am stresat ingrozitor ca au fost zile in care nu a mancat aproape nimic, am facut si cate trei feluri de mancare, poate, poate o conving. Cel mai rau ma doare ca vad ca ii e foame pt ca roade toate prostiile dar la masa.... Totusi incerc sa prind curaj si sa nu disper pt ca imi aduc aminte ca am citit undeva ca va fi o perioada ca aceasta in care copilul isi manifesta personalitatea si e Gica Contra, o perioada in care face crize de personalitate si de afectiune, o perioada in care vrea sa-si manifeste independenta. Deci desi e foarte greu incearca sa te imbarbatezi ca va trece si asta, si nu te stresa nu e vina ta, e doar o alta etapa in cresterea lor. Solutii si sfaturi nu prea stiu sa-ti dau pt ca incer si eu sa ma adaptez din mers. Ce am observat ca merge la masa e sa-i dau ei o lingurita sa manance singura (dar singura fara sa-i arat eu) si chiar daca face zob totul in jur inclusiv pe ea, asa ma lasa sa-i dau si eu de mancare...aaa dar sa nu uit cel mai important e sa nu sar eu din prima cu lingurita mea ca ma refuza din start, o las sa ia ea o lingurita doua si apoi ma bag si eu pe langa. Cam atat sper sa-ti fi fost de ajutor dar mai mult chiar nici eu nu stiu. Daca afli vre-o solutie magica sa-mi zici si mie. Pup
Primul Anisor 
Gaza22 spune:
Mai, Fetelor excursioniste, pe mine ma cam sperie vremea asta. M-am uitat la tv si am vazut protestul mamicilor de la Sibiu si bebeii erau imbracati in geci de iarna. Pai noi nu prea mai stam bine la capitolul haine groase, mai ales caciulite ca ne-au ramas mici toate. Am cautat acu sa-i cumpar ceva dar nu mai gasesc decat palariute. La fel e si la capitolul hanorace sau pulovarase. Imi piere de tot cheful de plimbare, mai ales ca nu suntem cu tati

. Sa va mai spun ca atunci cand am aflat de locul asta ma gandeam numai la cum o sa calaresc eu, ca au centru de hipism iar eu sunt fan si din pacate in Buc nu prea am timp sa merg, dar cu Gaza si fara tati iar o sa admir calutii de la distanta.Hai ca incep sa o iau pe aratura, nu stiu de ce v-am povestit asta da m-a apucat asa melancolia.
Biancaca ma tot gandeam, voi care sunteti plimbareti de ce nu veniti cu noi la Sighi?
Primul Anisor 
Gaza22 spune:
Aaa si vestea mare, nu stiu daca v-am spus dar tati e plecat intr-o delegatie la Varsovia. Azi ne-am luat bilete si luna viitoare mergem sa ne plimbam si noi fetele. Sper sa prindem vreme buna si sa nu ne incurce treburile vulcanul din islanda ca ma supar rau de tot pe el. Va fi primul zbor al Gazei mici. Abia astept am niste emotii. Da va mai povestesc eu cand va veni mamentul.
Gata iar am ramas ultima si imi bat gura singura. Sting lumina si va urez noapte buna.
Primul Anisor 
Gaza22 spune:
Mooooaaaamaa ce de greseli am mai facut, da ma scuzati voi ca sunt obosita tare si nu mai stau sa corectez. Pup
Primul Anisor 

Sebastian(05.08.2003)