Ghiocei de martie-aprilie 2009***207***
Raspunsuri - Pagina 12
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonapro Fetele, am si eu o intrebare pentru copilasii care mananca papica la borcanele, cat echivaleaza cu o masa:1-2 buc., ca nu i-am dat niciodata si vroiam si eu sa i-au acum la mine in excursie. Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
David mananca aproape de fiecare data tot borcanasul de 220 g.
Olga, mamica lui David iepurasul

simonapro spune:
Multumesc Novus, macar imi fac o idee, Lucian era tare mancacios, dar de la o vreme mananca pe jumatate din cat manca si depinde de cei dai.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
novus spune:
Eu fug la
!
Noapte buna
!!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Pisik06 spune:
Simonapro, multumesc de sfaturi
. Unde m-ai vazut? Ca eu nu m-am vazut
. Eu nu merg la Lord of the dance, mi-ar fi placut, dar nu am apucat sa ma ocup.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
iuca spune:
Eu am observat ca ai mei in deplasare, mananca mai putin decat acasa.
Referitor la indemnizatie mie imi ia 5 mil.
iuca spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Floric![]() ![]() A MERS RARES SINGUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRR ![]() ![]() ![]() ![]() Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
BRAVOOOOOOOOO RARU

simonapro spune:
Pisik: la B1 v-am vazut in jur de ora 17, calcam si ma uitam si la tv, ca de altfel nu prea ma uit.
Si eu fug la
, noapte buna!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Pisik06 spune:
Aditapop, tie trebuia sa iti multumesc legat de sfaturile cu olita
Mai am multe nelamuriri, dar sunt prea obosita. Trec printr-o perioada grea cu Ana, sau asa mi se pare mie.
Problema mare e ca nu mai mananca. Ia 2 lingurite, apoi incepe sa imi dea peste maini, sa scuipe din gura si sa tipe. Nu e chestie de calitate a mancarii. Am incercat cu orice: borcanele, mancare sarata, dulce, feluri care ei ii placeau mult, iaurturi, orice. La toate reactioneaza identic. Si oriunde ne-am afla, indiferent daca suntem in scaunul de masa, cu fundul pe masa, la tv, pe jos, in magazin, la restaurant, etc. Reactia e aceeasi: dupa 2- maxim 3 lingurite incepe circul si s-a terminat. Situatia tine cam de 2 saptamani.
Mai e problema asta cu tipatul. Cand nu ii convine ceva tipa. Daca eu vreau sa o iau intr-o directie si ea in alta se tranteste pe jos si tipa. Daca vreau sa nu ma auda tot magazinul sau locul in care suntem trebuie sa ii dau suzeta ca altfel urla de ma stie toata lumea. Vrea mereu numai la mine si f des in brate; refuza sa o spal pe dinti, sa o imbrac, refuza aproape orice; in masina numai sta cuminte, e f agitata mereu si f refractara.
Nu stiu daca sunt coerenta si reusesc sa redau ceea ce simt, ideea e ca sunt speriata. Simt ca imi scapa situatia de sub control, nu stiu cum sa fac fata manifestarilor astea. Norocul ei (si al meu, ca altfel as lua-o razna
) e ca e dulce rau si baga cate un gangurit, o privire galesa sau niste fete de ale ei sagalnice ca uit supararea. Doar ca teama ramane: oare asta este rasfat, de ce am ajuns aici, am gresit eu cu ceva? Hai ca poate exagerez, ca e si ora tarzie si sunt f obosita. Astazi insa am avut o zi grea: dimineata miting, ploaie, frig, dupa amiaza luat pe mami de la autogara Militari, deci infruntat trafic groaznic, apoi o tura de cumparaturi si toate cu copilul iriscibil si tipator
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Monnvas spune:
Stai ca n-am dat si io cu parerea:
Anca pe mine m-a deranjat la bona ta pretentia de a-i face ea educatia lui bb3. Banuiesc ca poti totusi regla socotelile cu ea, adica ii poti explica frumos ca tu esti mama si ca tu decizi cand incepe olita si cat il rasfeti. Si, la o adica, daca bb vrea in brate, sa-l ia, ca-i platesti tu Diclofenacul. ![]()
Dyana mi-am amintit de o faza. Si io, ca mai toate fetele de aici, nu prea mai suport sa aud plansete de copil. Saptamana trecuta eram in parc si un copil de vreo 3-4 ani a cazut de pe bicicleta si plangea de se scutura camasa. Bunica-sa incerca sa-l linisteasca, da' el ii dadea inainte (cazuse rau). M-am dus la el si am scos biscuitii si i-am zis ca ii dau un biscuite ca sa nu mai planga. El, de colo, ca nu vrea biscuiti. I-am zis ca n-are decat sa-l manance mai tarziu si i l-am dat bunica-sii. Dar mi-a zis NU fara sa planga, asa ca scopul a fost atins.![]()
Ce ma enerveaza pe mine persoanele alea care se baga pest sufletul tau cand esti in parc cu copilul si uite ca am devenit si eu una...
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
A, si daca am vazut ca voi sunteti - multe - asa avansate cu olita l-am pus si eu pe oala. A stat fix 3 secunde, dupa care s-a ridicat si a inceput s-o plimbe prin casa 

Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)