Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *146*
Raspunsuri - Pagina 17
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Hepi vreau sa te intreb la ce ora are Maia mesele peste zi? Astazi vreau sa ii dau si eu 4 mese poate mananca mai bine, si sunt in ceata. Laptele l-a baut la 9. Sar'mana mult. |
Papa asa:
8: lapte cu cereale
13-13.30 : legume + lapte
17-17.30 : fructe cu branzica / cereale
21: lapte cu cereale
Bine, Zeina n-are de unde stii ca tu vrei sa-i dai 4 mese, asa ca nu te astepta sa manance dublu. Maia stie ca papa 4 mese si tot in ritmul ei papa, atat cat ii e necesar, si niciodata "ca la carte" .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
moni_iulia spune:
Salutare si de la noi!
Am intrat sa va cinstim cu o aluna, colica la discretie,mici,bere,vin si o felie de tort de inghetata sau pepene ca asta avem in meniu azi(pe langa brocoli,ardei,ou...).
Suntem si noi alaturi de Katteryna si Trandafirasul scump si speram sa le si vizitam saptamana asta.
N-am mai intrat pt ca Tudor nu doarme decat afara (motiv pt care de vineri ne mutam la tara la bunici la 45km de B)asa ca majoritatea timpului il petrecem intre blocuri(gri) si intram doar sa mancam.Sapatamana trecuta ma reusit sa ajung in IOR si ne-a udat ciuciulete de a trebuit sa bag carutul la uscat si a trebuit sa-l scot afara in brate si sa doarma chinuit.
A inceput sa zica si el mama dar, doar cand e suparat iar cand e vvesel zice tata.N-are dinti,e mancacios,vesel,f activ si slabanog(7.6kg) dar, partea buna e ca in ultima luna a luat 300g.De sambata(cand l-am gasit agatat de caloriferul langa care era pus patutul) se ridica si el in picioare dar, mai greu ca avem patut gen tarc.Ma nemultumeste faptul ca a inceput sa se trezeasca noaptea dar, cred ca din cauza gingiilor umflate ca daca-l dau cu gel se linisteste pentru vreo 2 minute iar daca aprind becul si-l trezesc bine nu mai plange dar, nici nu ai doarme.
Si vestea cea mai mare e ca de ieri suntem "barbati".La baita de duminica nu mi-a placut cum se simtea "bobocul" si ieri am fost la decalotat.Am fost inspirata ca am facut asta ca avea acolo f multa secretie care nu avea pe unde sa iasa.L-a rezolvat cu o penseta si n-a fost nevoie de anestezie.De urlat a urlat f mult cand a facut pipi prima data si a mai plans si a doua oara apoi s-a linistit.
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct)
Romania- The land of choice
alex25 spune:
Intrebare de nota 20 : Merge cineva la Medlife la dr. Bidiga Raluca?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_iulia Salutare si de la noi! Am intrat sa va cinstim cu o aluna, colica la discretie,mici,bere,vin si o felie de tort de inghetata sau pepene ca asta avem in meniu azi(pe langa brocoli,ardei,ou...). Suntem si noi alaturi de Katteryna si Trandafirasul scump si speram sa le si vizitam saptamana asta. N-am mai intrat pt ca Tudor nu doarme decat afara (motiv pt care de vineri ne mutam la tara la bunici la 45km de B)asa ca majoritatea timpului il petrecem intre blocuri(gri) si intram doar sa mancam.Sapatamana trecuta ma reusit sa ajung in IOR si ne-a udat ciuciulete de a trebuit sa bag carutul la uscat si a trebuit sa-l scot afara in brate si sa doarma chinuit. A inceput sa zica si el mama dar, doar cand e suparat iar cand e vvesel zice tata.N-are dinti,e mancacios,vesel,f activ si slabanog(7.6kg) dar, partea buna e ca in ultima luna a luat 300g.De sambata(cand l-am gasit agatat de caloriferul langa care era pus patutul) se ridica si el in picioare dar, mai greu ca avem patut gen tarc.Ma nemultumeste faptul ca a inceput sa se trezeasca noaptea dar, cred ca din cauza gingiilor umflate ca daca-l dau cu gel se linisteste pentru vreo 2 minute iar daca aprind becul si-l trezesc bine nu mai plange dar, nici nu ai doarme. Si vestea cea mai mare e ca de ieri suntem "barbati".La baita de duminica nu mi-a placut cum se simtea "bobocul" si ieri am fost la decalotat.Am fost inspirata ca am facut asta ca avea acolo f multa secretie care nu avea pe unde sa iasa.L-a rezolvat cu o penseta si n-a fost nevoie de anestezie.De urlat a urlat f mult cand a facut pipi prima data si a mai plans si a doua oara apoi s-a linistit. Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) Romania- The land of choice |
La multe lunite si sa iasa dintii aia odata!!! Mai, mai...
monica_dicut spune:
DEci ma declar capiata. Nu vrea sa doarma, nu vrea sa manance, urla, tipa si zbiara. Nu, nu are dinte , masa pe gheata ca nu mai pot, sa dea o data ca m-a capiat. PLange, sta numai cu limba acolo, roade tot ce prinde. I-am dat un covrig d Buzau, tare, nu va pot explica cata fericire a fost pe el si cum se scarpina la gingie si gemea de placere. Off, asa au dat la toti dovleceii dintii?? Mi=e o mila de el de numai pot.
Am vrut sa plec pt . ca in masina sau afara ne intelegem dar nu era mancarea gata si imi era mila de carnea si mazarea dezghetate sa nu le fac si sa se strice, altfel ii dadeam un borcan.
Nici nu mai stiu ce am vrut sa zic, Doamne ca zapacita si uituca mai sunt
Cred ca a adormit in sfarsit (emoticon care-si sterge naduful_
techila, sarumana pt info dar eu nu prea ajung in carrefour ca este departe de mine. Astept sa treaca prohibitia si o sa iau. Uitasem ca e prohibitie si o intrebam pe vanzatoare aseara in real de ce naiba aducem pastrav din Grecia cand avem atatea pastravarii...
Ma duc sa trag un fum sa-mi revin ca nu se mai poate
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
suede spune:
Moni la multe lunite lui Tudorita!
Are mama ,,barbatel" mare
Monica eu i-am luat lui Mihnea o periuta de dinti speciala (are capatul care se baga in gura din cauciuc) si i-o dau si se scarpina cu ea in gura,nu zic ce incantat este.Poate merge si la voi.Succes!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
diamar78 spune:
Salutare!
Monica, il dai cu ceva pe gingie?
pt Tudor Mihaita si Eva.
Ieri m-am bucurat tare mult ca am citit mesajele de la Kateryna si ca am primit "scrisoare" din Franta. Dana, Sa va mearga bine acolo unde sunteti si sa mai intri sa ne mai spui ce mai faceti, cum v-ati acomodat.
Fetele din Bucuresti care puteti, mergeti in vizita la Kateryna cand o sa se interneze pt recuperare ca s-ar bucura tare mult. Si daca mergeti sa o strangeti in brate si din partea mea. Sa o intrebati daca o putem ajuta cu ceva.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
lutoniana spune:
Va salut,
am pus poze pe mail pentru doritoare de a vedea cum arata un urlacios.
Am sa recuperez deseara ...acum ma bag sa strang dupa taifun.
Sper ca toata lumea e bine si dovleceii cuminti
Mi-e dor de voi
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
monica_dicut spune:
BUna idee, avem si noi de la NUk, am si uitat de ea. Sa o caut.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
luhtien spune:
Am inviat si eu.
A fost o perioada mai neagra (soacra s-a operat de o chestie mai grea, acum e in recuperari, si o sa urmeze tratament sa se faca bine)...asa ca eu eram mai mult un sclav pe plantatie.
Sper sa fi iesit din gaura asta neagra, caci altfel imi iau campii!.
Pup toate fetele si bb!