Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *146*
Raspunsuri - Pagina 16
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Buna dimineata si de la noi. Iar am o zi proasta, mai nu imi place deloc ca tot timpul ma plamg aici, dar sincer nu am unde in alta parte. Pe mine copilul asta ma va aduce la disperare din cauza mancatului de lapte. Cum e posibil ca aseara sa pape 130 la ora 21 si sa doarma pana la ora 9 si atunci sa ii dau eu cu forta 120...spuneti si voi daca eu nu am dreptate si nu este exagerat de putin pentru un copil de varsta ei...si pentru 12 ore de nemancare.Sincer am ajuns la capatul rabdarilor, stiu ca trebuie sa o las sa pape cat vrea, nici nu am mai fortat-o pentru ca exista riscul sa vomite si ce a mancat, dar ma dispera efectiv refuzul asta categoric al ei....in conditiile in care acum va dati seama cat de obsedata sunt de deshidratare, mai ales ca am oroare de medici si de spitale....macar daca as reusi sa ii dau si altceva sa bea de-alungul zile....probabil voi incerca sa ii dau cu lingurita. Va rog sa nu ma bagati in seama, dar daca nu scriu despre asta expodez, si asa ma apuca bocetul si nu ma pot opri. X_ggg nu sti cum se cheama carutul dar am vazut sigur la Miniblu, insa are si un pret pe masura. V-am pupat. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Macar ai cui sa te plangi, stai linistita, nu-ti mai face atatea probleme...eu mi-as dori sa doarma fii-mea atata , dar daca se culca pe la 9 jumate seara, la 2, 3 incepe frecusul si eu ii dau lapticul in somn ca sa nu se trezeasca; cand nu mai vrea, da singura biberonul afara. Acum vreo trei seri a mancat 270ml lapte cu o cupa de orez in bibe si la 4 dimineata a mai mancat 150ml...am o prietena al carei baietel nu mai vroia decat putin lapte de pe la 6 luni, adica vreo 300ml/zi, dar ea a compensat cu mancarica, vreau sa spun ca manca baiatul aproape orice - a luat bine in greutate si are 8 dintisori la 11 luni.
Hidrasec ai incercat sa ii dai, sau mai era ceva de la Humana electrolitic parca? Pentru hidratare, ii pui in laptic si ca sa fii sigura ca il papa, faci 30ml cu Hidrasec si dupa ii faci restul de lapte.
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Am uitat sa va spun ca am incarcat pozici noi la semnatura daca va era dor de Dl Dragosescu pentru ca... de vineri.. avem aparat I s-a facut lu tati mila de mine ca plangeam zilnic pe acest motiv si m-a lasat sa folosesc din banii de "criza" L-am pacalit Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Ce haios e mozolit tot Are primul dintos pana la urma?
Ioanna81 spune:
va pupa fata, mama posesoare a unui baietel neprietenos in prima parte a zilei.
ce vroiam sa zic eu?
da... monica noi luam pastrav de la pastravaria de la Azuga. mergem cam o data pe luna si luam mai mult. coasta cam 20 de lei kg (nu stiu exact) si ti-l alegi tu din bazin.
cred ca este stokke caruciorul ukai, x_ggg
vroiam neaparat s-o felicit pe mami de andrei pentru realiyarile puiului!
mai citesc
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> UN VOT, VA RUGAM
Sa-l ajutam pe Vladut
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui alex25 Mimika imi aduc acum aminteca tu mi-ai mai zis ca nici ai tai nu se omoara cu laptele, a mea nu vrea sub nici o forma cereale, iar daca ii pun in fructe nu le mai mananca nici pe alea...de aici problema mea mare. Plus ca noi nu putem mancar branza si iaurt pentru ca nu le tolereaza, altfel as fi pus problema atunci, ca avea aportul de la ele, dar asa...offff... Apa nu vrea sub nici o forma, ii pun in canuta cu cioc si se mai joaca cu ea, inghite ceva, dar nu mai mult de cativa ml pe zi. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Am uitat sa spun ca laptele fara lactoza era mai subtire decat cel normal si fii-mea se inneca din cauza asta. Eu il faceam in apa de orez ca sa il ingros olecuta, plus ca ajuta la diaree(3 sau 5 linguri de orez se lasa in apa rece vreo 12 ore - eu nu il lasam, il fierbeam direct - le pui intr-un l de apa si fierbi vreo ora, pe urma completezi cu apa fiarta).
Ioanna81 spune:
alex te imbratisez cu mult drag
mai hepilica sa ma prabusesc de ras, nu alta. asta dupa ce m-am abtinut cu greu dupa ce am citit postul techilei
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> UN VOT, VA RUGAM
Sa-l ajutam pe Vladut
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui mamideandrei FETELOR, ANDREI S-A RIDICAT PE PATUT! POZE TOT ANDREI DAR PE PICASA |
Fragutza spune:
Neatza,
Ioanna ai un pm
Hepi, mai, dar esti culmea, zau! Pai trebuia sa te bagi la casa, sa treci tu produsele si se juca duamna cu Maia..Offf, toate alea trebuie sa ti le explic!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
alex25 spune:
Mai fetelor, in legatura cu peste, aveau astia pe la hipermarketuri intr-un timp un bazin cu peste si iti dadea de acolo pe care il vroiai tu...nu stiu ce peste si cum, dar sigur vazuse...mai proaspat de atat nu cred ca se poate. Si cica si la Metro ar fi de inceredere, nu stiu cat de adevarat este, mie imi spusese dr ca ea numai de acolo cumpara si a fost intotdeauna ok.
Sper sa va fie de folos.
Hepi vreau sa te intreb la ce ora are Maia mesele peste zi? Astazi vreau sa ii dau si eu 4 mese poate mananca mai bine, si sunt in ceata. Laptele l-a baut la 9. Sar'mana mult.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
hepilica spune:
citat din mesajul lui Fragutza Neatza, Ioanna ai un pm Hepi, mai, dar esti culmea, zau! Pai trebuia sa te bagi la casa, sa treci tu produsele si se juca duamna cu Maia..Offf, toate alea trebuie sa ti le explic! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
hai ma, de acum in orice situatie sunt, te sun .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
suede spune:
Clar ne vedem Monica,mai sunt 3 luni pana atunci .
Cu shadiriii-ul,atat ii trebuie sa invete ceva,ca dupa numai aia clantane o zi intreaga ...
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi