Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *146*
Raspunsuri - Pagina 15
alex25 spune:
Techila felicitari pentru atatea progrese, ce mai, ai cu ce te lauda!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Lali_mete spune:
Buna dimineata!!! pe toata lumea.
V-a fost dor de noi?
Xggg carutul e stokke xplory ,de pret,poate sa ii spuna Uka,si sigur si marca exacta,model
Alex Paul imi papa mai mult lapte noaptea,si exact in jurul orei 2.30-3 ,ultimul laptic seara il dau pe la 10,asa ca trec destule ore ,are timp laptele sa se digere. Al meu asa a papat de la inceput,masa aia de noaptea e sfanta.Am incercat cu ceai ,sa il pacalesc,dar nici o sansa,m-a scuipat toata,si cand i-am dat bibele cu lapte a zambit si mormaia multumit cand sugea.
Si inca ceva,spune tot,nu tine nimic in tine,ar fi mai rau. Ma bucur ca ai revenit acasa cu micutza,va pup pe amandoua. Stiu ca am scris si aseara un mesaj lungut,nu stiu ce am facut cu el
Katteryna ,cuvintele nu prea imi vin acum.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!
x_ggg spune:
Hello!
Alex, ai incercat cu ciorbitza? Ia fa tu o ciorba ca la mama acasa, fara sare si in loc de delikat sa folosesti www.petitchef.ro/retete/amestec-de-legume-uscate-alternativa-pentru-vegeta-fid-264756" target="_blank"> asa ceva . Eu fac pentru noi, sare imi adaug in farfurie daca mai vreau. Sa stii ca nici al meu nu era mancacios, dar ciorbitza acrita cu bors, cu patrunjel si leustean mananca cred vreo 300 de ml (probabil vreo 100 ml ajung pe haine si pe scaunul de masa), dar tot sunt multumita. Cu apa, i-am luat o canitza de la Primii Pasi, cu cioc moale tare (de la Sensiblu, 11 lei)...ii place mult, mai suge, mai curge pe el, toata ziua ar roade la ciocul ala, plus ca il schimb de 2-3 ori pe zi numai ca se uda, pe langa hainele murdarite cu mancare..eu am credinta ca macar 50 ml pe zi de apa tot intra si in stomacel...
Si cu constipatia am rezolvat-o, sper sa nu cobesc acum...in loc de piure de fructe dimineata ii dau iaurt Muller cu fructe. Papa 150 de gr max (vreo 50 cred ca intra si la mine in burta ) si dupa 30 minute-1 ora max face kk. Sper sa ne tina.
Va pup.
PS: ieri i-am dat ficatel de pui cu cartof dulce si un strop de smantana. A mancat cam 5-6 lingurite, multumitor pentru un aliment nou introdus, cred ca am pus eu cam mult ficat ca era un pic amar. Am pus 2 ficatei la un cartof dulce mediu ca dimensiune
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
alex25 spune:
X_ggg la noi nu mesele de solide sunt problema, ci laptele, lichidele. Merci oricum de idee, dar la legume chiar nu am probleme, indiferent cum le fac.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hepilica spune:
Salutare!
Techila - ce imi place cum povestesti de puii tai. Mai, ce haios e cu linsul... si cu scosul oalelor din dulap. Foarte tare. Si Maia a inceput sa busileze repede si nu mai tremura pe picioruse . E tare dragalasa. Vezi ca am votat si ieri si azi (votul 224 de azi, ieri-nu mai stiu). Mai, ce bine mi-ar parea sa castigi bicla. Hai ca ii dau si lu' sot linkul sa te voteze.
Super info cu pestele. Eu voi merge vineri la doc si o intreb cand ii pot da Maiei. Dar, chiar asa, de unde stiu eu sigur ca vanzatorul scoate la vanzare pestele nou livrat si nu vrea mai intai sa epuizeze stocul vechi...?
Auzi, hai ca sar de la una la alta, mereu ma gandeam....cat de diferiti sunt puii tai....
Moni - ma intrebai cu ce am combinat conopida. Eu m-am uitat pe wholesomebabyfood si de acolo m-am inspirat. Am combinat cu fasole verde, dovlecel si carne de pui. Maiei i-a placut. Ea nu prea se omoara cu legumele, dar asta a papat bine. Vezi ca parca scrie acolo ca poti combina si cu mazare...ca tot ziceai ca vrei sa incerci pt Dragoselu'. Eu am ales cu fasole (aveam si mazare in casa) pt ca tot pe wholesomebabyfood am citit ca conopida poate da gaze. La fel stiam si de mazare...si am zis sa aleg o combinatie mai "usoara".
Hai, sa ne zici cum ai facut. Mi-a fost dor de tine .
Alex - ma bucur ca ati revenit. Mai sa stii ca Maia are 4 mese pe zi. Dimineata si seara bea lapte cu cereale, iar noaptea ea nu se trezeste. Seara bea 180-240 ml, insa dimineata (deci dupa vreo 10-11 ore) bea 120-150-180 ml, dupa bunul plac. Bea atat cat ii trebuie. Cred ca la fel procedeaza si Zeina ta. Bine, acum e o situatie exceptionala pentru ca zici ca e deshidratata....si tu te ingrijorezi ca ar trebui sa o hidratezi....,dar chiar este deshidratata? Adica ma gandesc eu ca daca intr-adevar era asa, nu va dadea ok de plecare din spital. Eu cred ca Zeina ar cere daca ar simti nevoia, iar ea acum bea atat cat simte. Tu ce zici?
In plus, incearca sa-i dai fructe zemoase din care se poate si hidrata: mar, para, piersica..., iar la masa de legume, fa-i o supa... .
Mai, aseara am fost la Carrefour dupa niste cumparaturi ca nu mai aveam de niciunele. La casa, tipa de acolo se tot uita la Maia, radea la ea, ii facea cu mana..., mai tasta un produs, iar se uita la Maia.
La un moment dat sot o intreaba (pe tipa de la casa): "ce credeti, e fetita sau baietel?". Maia era imbracata cu o salopeta grena si incaltari bleu. Tipa raspunde: "sa stiti ca stau in dubii, dar vazand cat de bine seamana cu dumneavoastra, cred ca e fetita".
Phaiiii, m-a dat pe spate, iar lu' sot i-au sarit nasturii de la camasa. Imi venea sa-i zic "cucoana, ai un sef? ca vreau sa fac o reclamatie...".
Imi venea sa las cumparaturile acolo si sa plec, da' nu mai aveam sapun acasa .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
x_ggg spune:
Ma gandeam la supa tot ca la o solutie de a lua niste lichide, mititica.
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica La un moment dat sot o intreaba (pe tipa de la casa): "ce credeti, e fetita sau baietel?". Maia era imbracata cu o salopeta grena si incaltari bleu. Tipa raspunde: "sa stiti ca stau in dubii, dar vazand cat de bine seamana cu dumneavoastra, cred ca e fetita". Phaiiii, m-a dat pe spate, iar lu' sot i-au sarit nasturii de la camasa. Imi venea sa-i zic "cucoana, ai un sef? ca vreau sa fac o reclamatie...". Imi venea sa las cumparaturile acolo si sa plec, da' nu mai aveam sapun acasa . |
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
alex25 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet, sunteti extraordinare.
Am sa incerc si cu supa,dar asta dupa ce o sa avem voie, si cu fructele zemoase, noroc ca le papa pe astea si asa mai stau si eu linistita.
Hepilica daca ar papa si a mea macar seara inainte de doarma 12 ore, as fi mai linistita, dar ma ucide candul ca nu are mai nimic in stomac. Foarte tare faza cu sotzul, cred ca se umflase tot.
Si sa va mai zic ca doarme de rupe locul sub ea???? Deci dupa ce azi noapte a dormt 12 ore, dupa o ora si jumatate de stat treaza, a adormit din nou si doarme de o ora jumate' deja si nu da semne de trezire...pentru mine, copila asta e un mare mister.
hepilica spune:
lali - pai cum sa nu-ti simtim lipsa? eu am vazut ca ieri n-ai fost in banca si ...hai, n-ai absenta, dar data viitoare sa ai o motivatie pertinenta si sa vii cu spaga lectiile suplimentare facute daca vrei sa motivam din absente.
pupam pe paulica care nu vrea sa faca la olita .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.