Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *146*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Da....tot asa ,dar macar aici suntem la casa,asa ca poate chiuie linistit .
Eu cred ca face antrenament pentru nunta noastra

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

selen, da e voie usturoi dar cica nu crud. Eu ii pun la spanac si il fierb putin in lapte.

laura, sper, ca m-a capiat. Mihnea ce face? Tot intr-o chiuiala si gonganitura o tine?

xggg, stiam io dar iar am un lapsus mare de tot . Ca vad mereu in parc. DAca imi amintesc, revin si iti spun.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Tre sa ne vedem ca pana atunci sa il invat sa faca si probe de microfon, sa faca dedicatii si sa cante shaidiridiridirididaaaa!!!

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si de la noi.

Iar am o zi proasta, mai nu imi place deloc ca tot timpul ma plamg aici, dar sincer nu am unde in alta parte. Pe mine copilul asta ma va aduce la disperare din cauza mancatului de lapte. Cum e posibil ca aseara sa pape 130 la ora 21 si sa doarma pana la ora 9 si atunci sa ii dau eu cu forta 120...spuneti si voi daca eu nu am dreptate si nu este exagerat de putin pentru un copil de varsta ei...si pentru 12 ore de nemancare.Sincer am ajuns la capatul rabdarilor, stiu ca trebuie sa o las sa pape cat vrea, nici nu am mai fortat-o pentru ca exista riscul sa vomite si ce a mancat, dar ma dispera efectiv refuzul asta categoric al ei....in conditiile in care acum va dati seama cat de obsedata sunt de deshidratare, mai ales ca am oroare de medici si de spitale....macar daca as reusi sa ii dau si altceva sa bea de-alungul zile....probabil voi incerca sa ii dau cu lingurita.

Va rog sa nu ma bagati in seama, dar daca nu scriu despre asta expodez, si asa ma apuca bocetul si nu ma pot opri.

X_ggg nu sti cum se cheama carutul dar am vazut sigur la Miniblu, insa are si un pret pe masura.

V-am pupat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Alex, da-i ceai. Eu am incercat toate lichidele posibile si permise la bebe. I-a placut doar sucul de portocale insa am renuntat pt ca nu va spun in ce hal era la fund si la cute. Prin urmare, am incercat apa si tot felul de ceaiuri. MI-a acceptat intr-un final HUmana ceai de fructe, e cu afine, cu un capac rosu. Vreau sa iti spun ca rupe, bea un bibe de 125 ml o data, el care nici 5 ml de apa sau alt ceai nu bea. Am mai ncercat si HUmana de ierburi dar nu l-a acceptat neam. Il mai pacaleam cu 2-3 stropi de lamaie in el si mai bea 10-20 ml. SI pe caldurile astea chiar trebuie hidratat.

CU laptele nu stiu ce sa iti spun. Eu te-as sfatui sa incerci sa ii dai putin lapte si dupa mesele de solide. CHiar e foarte putin cat bea ea. Stiu ca tre sa bea minim de 500 ml pe zi pana la un an.
HAi bafta Si nu iti mai face mustrari ca nu ne deranjezi ca te plangi ca doar d'asta suntem aici

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca am incarcat pozici noi la semnatura daca va era dor de Dl Dragosescu pentru ca... de vineri.. avem aparat
I s-a facut lu tati mila de mine ca plangeam zilnic pe acest motiv si m-a lasat sa folosesc din banii de "criza" L-am pacalit

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Caruciorul cred ca Stokke, asta daca ma mai ajuta memoria la ceva.

Monica mi s-a spus ca minim, minim sa bea macar 200 dimineata si seara....si noi suntem la jumate', de aici si marea mea disperare. Mi sa spus sa nu o mai trezesc dimineata si sa o las sa doarma cat vrea ca probabil cand o trezesc eu nu ii e foame si de aia nu papa, si sa aiba 4 mese pe zi, cu diferenta mai mare intre ele, astfel poate i se face foame. Daaaa, vezi sa nu, uite azi am lasat-o sa doarma 12 ore si tot de pomana, tot foarte putin a mancat si ala cu mare greutate. Deci nu am castigat nimic, ba chiar am pierdut, pentru ca macar ii dadeam 2 mede de fructe pe zi si mai tragea si de acolo cate ceva. O sa incerc si eu ceaiul respctiv, desi nu am vazut nicaieri, eu am ul de fructe de la Hipp dar are zahar in el si nu ii pun mai mult de un vaf de lingurita in apa. Culmea e ca azi noapte ii era sete pe la 3 si i-am dat ceiul si a baut, am oprit-o eu din cauza de frica sa nu vomite laptele baut seara, dar daca de acum se mai trezeste noaptea si vrea sa bea ceva, o sa o las, ba chiar o sa o incerc si cu niste late, poate am succes...nu mai stiu ce incerc, sincer. Am incercat sa ii dau lapte cu lingurita, dar daca o tin in fund curge totul pe laga gura,pentru ca imi impinge lingurita afara, iar daca ii dau culata pe spate vomita tot pentru ca se ineaca. Spuneti si voi ce variante as mai puea incerca ca nu mai am nici o idee. Adevarul este ca laptele asta fara lactoza nu e asa stralucit, i-am pus si cereale de orez, culmea e ca nu vrea sa fie foarte lichid, adica abia dupa ce pun sufiiente cereale incat sa fie mai grosut papa 120...sper ca atunci cand vom reveni pe lapte normal sa fie mai ok, eu tot sper, desi stiu ca nici cu ala nu se omoara.

M-am intins ca o placinta, dar poate ii mai vine cuiva vreo idee, ca eu sunt VARZA.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata madamelor,
va zic cate ceva despre peste: la carrefour livrarile de peste sunt asa:
somon -luni
dorada - joi
pastrav intreg, nu eviscerat - marti, joi si vineri
atunci il gasiti sigur proaspat, sper doar sa nu gasiti vreun vanzator nemernic care sa nu vrea sa va dea din cel nou livrat...puteti incerca, eu asa o sa iau

si pup mult pe kateryna si trandafirasul cele curajoase si puternice

vreau sa va mai zic si eu cu ce se mai ocupeaza putzele mele...dar scriu un mesaj nou ca sa nu raman cu el la jumate....

pup

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">un vot, va rog, ca sa castige Falci o bicicleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Alex, te inteleg cu laptele. Am mai spus, nici ai mei nu se omoara. Luca nu a mai vrut azi-noapte sa manance cu toate insistentele mele decat vreo 30 ml. De dimineata a bagat 210ml. Matei a papat vreo 160 ml aseara si azi dimineata nu mai mult de 120 ml, cu cereale si dimineata si seara. Maximul lor este 180 ml dimineata, 210 seara. Au fost vremuri cand au mancat si mai prost de atat. Insa isi mai iau din cerealele cu lapte de dupa-amiaza si ceva-ceva cereale puse si cu mar. Cand papau prost lapte le puneam cate o masura-2 prin mar sau prin piureuri. Nu intotdeauna, sa nu se invete asa. Dimineata nu mancau mai deloc lapte, pana intr-o zi. Cand au inceput timid,timid sa mareasca portia. Ai incredere, poate o sa ti se intample la fel. Si papam iaurt si branzica aproape in fiecare zi. Of, de abia astept sa ii cantaresc. Alex, poti sa te plangi linistita ca de aia exista forumul
Si sa stiti ca ai mei beau apa cu placere, ceai nu le dau, cand erau mici am incercat cu musetel fara succes apoi am abandonat. Suc de portocale si de gref e super bun, dar si eu am observat ca fac bubite la fund,asa ca dau mai rar.
Lui Matei cred ca ii apare dintele numarul 8, ca e tare agitat si nu ii intram in voie deloc, Luca face bale pana la brau dar nu e trist deloc.

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

asa....
ziceam ca ma prezint la apel cu una bucata baietel foaaaaartte energic, care ia toata casa la busilat, drept urmare toata ziua alerg dupa dansul...si toata ziua sunt cu matura si mopul in mana...andrei, caci el e personajul...se ridica in picioare sprijinindu-se de tot ce gaseste, picioare de masa, scaune, trepte, batz de mop (care evident ii cade in cap), caine, pisica...tot. dupa aia urla pentru ca oboseste si nu stie inca sa se si aseze si striga dupa- ma-sa sa ii sara in ajutor. stau cu toti papucii pe masa pentru ca daca ii prinde ii ia la lins pe toti...vrea sa linga furtunul de la butelie, pereti, podele, caine, pisica, imi trage din dulap toate cratitile, prosoape, castroane, sticle, borcane, cutii...de ieri a invatat sa bata din palme "bravo"...

stefan in schimb unde il pun acolo sta, daca are jucarie langa el bine, daca nu...sta asa si cugeta...eu cred ca face integrale si sisteme de ecuatii. el vorbeste muuuult si foarte calm si nu il scoti dintr-ale lui. cred ca deja si-a facut in cap primul volum de poezii.

amandoi zic "papa", dar doar la masa de fructe, pentru ca cea de legume nu se poate numi "papa", ci tortura.

mananca laptele mult mai bine de cand le-am schimbat cerealele pe care le bag in bibe...

cam atat...va pup

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">un vot, va rog, ca sa castige Falci o bicicleta

Mergi la inceput

Mimika imi aduc acum aminteca tu mi-ai mai zis ca nici ai tai nu se omoara cu laptele, a mea nu vrea sub nici o forma cereale, iar daca ii pun in fructe nu le mai mananca nici pe alea...de aici problema mea mare. Plus ca noi nu putem mancar branza si iaurt pentru ca nu le tolereaza, altfel as fi pus problema atunci, ca avea aportul de la ele, dar asa...offff... Apa nu vrea sub nici o forma, ii pun in canuta cu cioc si se mai joaca cu ea, inghite ceva, dar nu mai mult de cativa ml pe zi.

Mergi la inceput