Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *146*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Vroiam sa multumesc fetelor care au fost la mitng si ne-au aparat pe o vreme care oricum nu a tinut cu noi. Sper sa si obtinem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Imi merge netul foarte prost off. Deci vroiam sa multumesc fetelor ca ne-ati aparat drepturile ieri, am urmarit reportajele cu sufletul la gura. Sa vedem si ce hotaraste al nostru guvern. Raluca_u mami esti o draguta la televizor si dai bine pe sticla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza. Fii-miu s-a trezit la 6 jumate, culcat aseara la 11, eu m-am culcat pe la 2 . Asa-mi trebuie daca nu ma culc si eu ca uamenii...

DEci, asadar si prin urmare va las muuuulta si desi eu nu beau de fel, acum ma duc sa-mi fac una ca sunt varza.

Anamaria, imi pare rau ca e marait Alexutu, probabil ceva nu ii convine lui pe acolo. IAr cu vremea, poate totusi isi revine, uite vad ca azi e totusi soare. Daca nu, noi va asteptam acasa

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata! anamaria, monicamultam de cafea, tocmai ce mi-a priit

laura, suede

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata si din Ardeal

Monica,thx de cafea,chiar acum savurez una

Si noi suntem tare maraiti,de la cel mai mic la cel mai mare
Zilele astea n-am prea iesit din casa cu ei,a tot plouat
Alex,ma bucur ca esti acasa,sa dea DD sa-ti revina Zeina la bunele ei zile cand papa bine

Katteryna,ma pt voi,sa se faca trandafirasul bine,cat mai repede

La capitolul mancare,noi stam f bine,zilele trecute i-am dat supa de taiteti (facuti de mine),a fost un deliciu pt el

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza si multu mim de cafele, am si eu nevoie ca s-a trezit pitica la 6.30...si acum ea doarme la loc bine-merci...

Bia, ce bine ca e Busici bine, bravo!

Uka pai probabil de la dintisori e asa neprietenoasa Carinuta, lasa ca isi revine ea si eu ma bucur ca inca mai e laptic, asa am tot timpul alternativa in caz de "urgenta"

Carinablanca wow, primul pas, felicitari, oricum stiam ca Maria e "avansata"
cu pestele, asa ne-a zis si noua dr, ca nu stii cat de proaspat este daca nu ai o sursa de incredere, iar cel congelat nu se stie daca a fost transportat/depozitat in conditii optime...chiar ne-a zis dr de o prietena de-a ai al carei bebe a intrat in soc anafilactic de la peste...brrrr....

Anamaria imi pare rau ca nu e cum v-ati dorit, la bunici..nici eu nu mai stiu ce sa fac cu Ebru in casa toata ziulica...azi se vede niste soare la noi, poate e mai bine...

Monica deci putem pune usturoi????

fetelor, am patit ieri o nepatita....mi-a "explodat" laptele pe care il pusesem sa fac branzica il pusesem intr-un ibric de inox, era lapte prins si l-am pus putin pe foc....si deodata s-a auzit un poc si a sarit ibricul de pe aragaz, de s-a umplut totul in jur de lapte prins deci numai mie mi se putea intampla asa ceva, din seria "checuri grabite" si altele asemanatoare

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Dana cat ma bucur sa te mai vad pe la noi! de-abia astept sa ne mai povestesti despre familia voastra minunata!

mai vroiam sa mai zic cate ceva pt ziua de ieri dar am uitat...m-a prins si pe mine site-ul de la Uka, ma uit si eu la Weeds, ca Nela, pe care o
ieri mi=a trecut prin cap o fata care n-a mai scris demuot, in afara de Kawa, dar am uitat sunt VARZA!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Neata fetele,

Anamaria multumim pentru cafea .Si noi la fel,stam in casa ca este foarte frig afara.Astazi parca este mai bine,dar bate vantul turbat .
Monica pupam baiatul si pe mami.Daca nu prea papa,s-ar putea sa fie dintisorii.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Poate sa imi spuna cineva ce marca e carutul lui happy_uka?

E foarte tare si as vrea sa il recomand unei prietene burticoase. Asta de aici

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

selen, da e voie usturoi dar cica nu crud. Eu ii pun la spanac si il fierb putin in lapte.

laura, sper, ca m-a capiat. Mihnea ce face? Tot intr-o chiuiala si gonganitura o tine?

xggg, stiam io dar iar am un lapsus mare de tot . Ca vad mereu in parc. DAca imi amintesc, revin si iti spun.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput