Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (54)
Raspunsuri - Pagina 10
vias spune:
fetelor din Bucuresti si Brasov si nu numai!
Cred ca este si pentru voi la fel de important faptul ca vor sa reduca indemnizatia pana la 64%.
Luni se fac proteste in Bucuresti la Ministerul Muncii, ora 12:00,iar in Brasov, tot luni 17 mai, ora 12:00 in fata prefecturii!!
Ne imbracam in negru..sau alb!!!
Va rog sa veniti pentru a ne face ascultate!!!
Fetele din celelalte orase, haideti, organizati-va si voi!! Si haideti sa iesiti in strada!!!
Duminica in Bucuresti se strang semnaturi pentru a fi duse la guvern de catre Lavinia Sandru!
Citatul de pe blogul ei , aici:
Am constituit deja Grupul de sustinatori ai Apelului pentru Mame. Duminica, 16 mai 2010, membrii Grupului ne vom reuni la ora 12, în Str.Franceza nr.22, la sediul Universitatii Ecologice (în spatele Muzeului National de Istorie al României), pentru a ne organiza, a adopta si semna Apelul pentru Mame. Acesta va fi adresat, luni, 17 mai 2010, membrilor Consiliului Economic si Social, care se vor reuni pentru a dezbate prevederile acordului dintre Guvernul României si Fondul Monetar International. Le asteptam pe toate mamele sa vina alaturi de noi si ss semneze Apelul pentru Mame. Numai daca vom fi unite, vom reusi! Pâna acum am reusit si fara ca mamele sa iasa în strada, dar probabil ca de data asta va trebui sa iesim.
Va asteptam sa ne fiti alaturi!!!
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Ana_Perianu spune:
didadi – hei, nu te speria, in primul rand eu nu stiu daca intr-adevar greutatea asta e prea mica sau e …usor mica. In ce saptamana esti ?
Ca idée (dar exista mari sanse sa nu fie cazul tau) trombofilia este o afectiune data de anumite mutatii ale sangelui, care duce la o hiper coagulare a sangelui. Se stie ce bebe in burtica se hraneste practic prin cordonul ombilical din sangele mamei. Daca sangele se coaguleaza prea tare inseamna ca nu mai poate circula si deci duce papa la bebe. De aici apare intr-o prima faza retardul la crestere. Atata timp cat se cunoaste faptul ca suferi de o astfel de afectiune, poti face un tratament care iti subtiaza sangele, evitand astfel coagularea.
Eu fac un astfel de tratament si totul decurge normal.
La o sarcina anterioara, nestiind de trombofilie, imi tot aparea retard la crestere dar .. nu prea s-a alarmat nimeni pt ca nu se stie prea mult despre tromobofilie. Neurmand un tratament adecvat, din pacate am pierdut sarcina atunci.
Sper ca tu totusi sa nu ai nici o problema, poate fi pur si simplu din masuratori
didadi spune:
la prima si a doua eco (2D) sarcina era normala si dnp-ul au corespuns.
la 3D cica sarcina este mai mica cu 5 zile.stiam ca sunt in 21sapt si 4 zile,si la eco mi-a zis 20 sapt si 6 zile.bb cantareste 379grame.bun, la 20sapt si 6 zile cate trebuie sa fie grutatea?? nici sa dorm numai pot.....m-am cam speriat
ayda_m spune:
Didadi eu zic sa nu te sperii....diferenta nu este mare si difera de la un eco la altul si de masuratorile facute de dr. La prima sarcina mereu imi iesea cel putin in trim II si III ca bb e mai mica cu 5-7 zile...si la greutate la fel...si am nascut o grasunica, de se mira si dr. Cel mai bine te va lamuri dr tau. Capul sus, totul va fi bine
Ayda
19
+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
didadi spune:
ms de incurajari ayda m,.......am cautat pe net si nu am gasit nimic concret legat de (cordon ombilical slab vascularizat).eu, ma simt bine, mananc, n-am nimic sunt ok. Doamne fereste, nici nu vreau sa ma gandesc la ceva rau.
dr eco, m-a intrebat daca fumez...(am fumat f mult inainte sa raman insarcinata)dar, m-am lasat cand am aflat ca am bb. cirulatia, o am f proasta...asta stiu(maini si picioare reci si vara).analizele au iesit ok. offff.......abia astept, luni sa ma duc la doctor sa vad care e treaba
Ana_Perianu spune:
didadi – de obicei, in functie de gravitatea mutatiilor, coagularea devine mai pronuntata pe masura ce creste sarcina, multe gravide neurmand tratament decat de la un anumit punct. Si eu, cu cat creste bebe cu atat am marit doza
La mine la 20 sapt si 3 zile avea 354 g deci peste o saptamana cat ai tu ar fi trebuit sa creasca un pic, dar nu iti pot spune exact la tine cat ar fi trebuit sa fie. Probabil oricum calculeaza programul automat …
Te rog nu te framanta, luni la dr iti va spune ce sa faci. Pana atunci bea apa multa si ai putea lua preventiv cate un aspenter/zi (ajuta la ne-coagulare) daca simti nevoia sa faci ceva.
E un tratament minim care se da in trombofilie si care nu strica nici daca nu ai trombofilie.
Ah, uitam sa te intreb daca iti scrie pe undeva pe ecografie valori la rezistenta pe artere uterine (ar putea aparea si ca IR sau IP). Esti din Bucuresti ?
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Gata cafeluta si laptele. Cine vrea?
Dupa prognoza meteo, sunt una dintre putinele fericite ce ar putea profita de o zi frumoasa...din pacate la 9.30 plec sa muncesc si nu stiu la ce ora termin ce am de facut...
Va doresc o zi linistita!
Mariuk
19+
Mari-Mariuk spune:
Apropo: vreau si eu parola...sa va vad si...poate ma invrednicesc si fac si eu un mic album...
Mariuk
19+
lucianna_83 spune:
Neatza!
N-am mai apucat sa intru aseara ca dupa petrecere am venit repede sa-l pregatim pe Raul de nani.
Ne-am simtit super. 
Am pus si o poza cu burtica din dotare
.
Sa aveti in week-end superb si relaxant...chiar daca vremea nu prea tine cu noi.

16+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
didadi spune:
buna dimineata...nu sunt din bucuresti.am gasit ceva cu I.R.artera ombilicala :cred ca 0,76-0,77 si in paranteza ceva care nu pot sa descifrez, decat "mai mare"....are un scris de ma doare capul