Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Am dormit vreo 2 ore si parca as mai dormi.. Acu sa vad ce fac la noapte.
Mi-am activat PM tare aiurita mai sunt... Rog parola pentru album.
Azi am mancat o napolitana cu ciocolata - nu am mai mancat dulciuri de un secol si nici imi e pofta. Inainte nu era zi fara dulciuri. Acum m-am axat pe fructe si am reusit sa manac un mango si o portocala. E destul de greu sa mananci fructe...
A aparut fasolea verde pe piata si nu am rezistat sa nu cumpar sa fac o ciorba.... Ce mult imi place...Va invit si pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Buna seara, vreau si eu parola, chiar daca sunt codasa la scris.
Si apropo de piscina...eu ma bag, chiar incepusem sa ma interesez ce am prin cartier, eu stau in titan.Singurele variante sunt la 23 august de la 20-21,00 si la bery spa in iancului unde au aqua gym, iar instructorul a zis ca daca vor veni mai multe gravide, va face un curs de aqua materna. Asa ca sa nu ma uitati cu balaceala cand va hotarati
Sa aveti un week-end cat mai placut, cu multa activitate bebeleasca!!!
18+pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamipui spune:

buna seara.am revenit mai greu.am fost in parc ,am mancat apoi nani apoi iar la joaca.am profitat ca afost frumos afara.
vreau si eu daca se poate adresa si parola de pe picasa ca sa va cunosc si eu.pupici si noapte buna.noi la 10 avem stingerea

andrei rares -nascut pe 16.09.2008
teosora si mihnea -20 saptamani la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

fetele, nu ma uitati va rog cu parola

multumesc,

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

am inotat si eu pe la bery spa, e ok, curat si ingrijit. maine cred ca tot pe acolo ma balacesc. in jurul pranzului e destul de liber, dupa-amiaza... cam plin.
va astept cu parola pentru album, plsss

andreea, 18s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

mamipui, nicopic si andr33aa, v-am dat PM
cine mai voia parola?

Kiti, 18+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Me, me, please pick me pentru parola!!!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Didadi – ai facute testele de trombofilie? Retardul la crestere poate fi asociat cu o problema de trombofilie, iar proasta vascularizare a cordonului poate fi un semn
Kitti – mi-a facut placere sa calatoresc alaturi de tine, mai ales ca in acele locuri chiar nu am ajuns
De aniast mai stie cineva ceva ?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

Ana Perianu, sincer, nu am facut acest test pt ca dr nu mi-a recomandat sa-l fac.am facut toate analizele mai putin asta.oricum luni ajung la ea.Crezi ca este o problema grava??afecteaza bb-le? dr eco a zis sa stau linistita ca nu e nimic grav.....are cineva parere......pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Ariciule, stiu ca esti prin preajma asa ca te .

Magdutza, Yoni, Yomur si o imbratisare din sufletel!

Fetele cucuiete cu minuni, week.end placut si de noapte buna!

Mergi la inceput