Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 17
cris_mario spune:
eee...se pare k am vbt solo....a adormiit ..ma duc sa bag la spalat
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris.dogarel spune:
PLATEEA, bine gandit cu termosul, k io abia acum am venit
ziua buna!
PLATEEA,bine ai revenit, kiar daca nu in forma ta buna. io zic asa':soacra are importantza pe care i-o dai. incearca cu ..."nici o" si zi cum e
AL3CSA felicitari! pai, e o pove de prima pagina!
MAMIDEPUIUTI, sarumana. la fel si infanrix, la helpnet. diferente de 1 milion de la una la alta.
AYANNA, pt micutza spectatoare.
CRIS MARIO, nu am zis de invidie k a dormit toata noaptea, dar acum iar a adormit...singura?
CRISTIES, sokrii sunt pe meniu de criza, ala cu legume ieftine? drum bun!
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
al3csa spune:
Buna ziua
Eu sunt libera acum
Mini e cu soacra-mea afara .. Sotul pune gresie cu un baiat si bucatarie .. iar eu stau .. si ce bn stau .. Ooof da ce bn e !!! De cand asteptam eu sa vina soacra-mea acasa sa stau si eu linistita macar 1-2 ore .. Si numai spun ca am scapat si de gura babetei o data cu venirea ei .. ce bn eeee !!!!
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
plateea spune:
cris.m...
cris.d... asta incerc, ca sa supravietuiesc. oricum, ajuta mult la moral ca va am pe voi. bineinteles, cel mai mlt ajuta ca am sotul... dar daca ma apuc sa il laud, nu fac bine asa ca... pt fetele mele!
al3csa.... la plimbare? te lasa sa respiri???
I will survive...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea cris.m... cris.d... asta incerc, ca sa supravietuiesc. oricum, ajuta mult la moral ca va am pe voi. bineinteles, cel mai mlt ajuta ca am sotul... dar daca ma apuc sa il laud, nu fac bine asa ca... pt fetele mele! al3csa.... la plimbare? te lasa sa respiri??? I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Daaa Dimineata de cele mai multe ori mi-l ia din camera "ca sa mai doarma si mami un pic" iar dupamasa si seara iese cu el afara . Am o soacra de nota 20 !!!!!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna ziua Eu sunt libera acum Mini e cu soacra-mea afara .. Sotul pune gresie cu un baiat si bucatarie .. iar eu stau .. si ce bn stau .. Ooof da ce bn e !!! De cand asteptam eu sa vina soacra-mea acasa sa stau si eu linistita macar 1-2 ore .. Si numai spun ca am scapat si de gura babetei o data cu venirea ei .. ce bn eeee !!!! de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
distractie placuta!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
decenuela spune:
ayanna ce sa zic....succesuri...jiji cam dupa 3 luni n-a mai av nik...nici voma...putina branza cand si cand...nu crampe, si manank haotic..putin si des. am incercat bibe noaptea...am zis k venind mai usor...mank mai mult..doarme mai mult si?..ioc tot b80 ml a papat k insistente...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
al3csa spune:
citat din mesajul lui decenuela ayanna ce sa zic....succesuri...jiji cam dupa 3 luni n-a mai av nik...nici voma...putina branza cand si cand...nu crampe, si manank haotic..putin si des. am incercat bibe noaptea...am zis k venind mai usor...mank mai mult..doarme mai mult si?..ioc tot b80 ml a papat k insistente... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
Pai si cat de des papa?
Si noi avem probleme cu masa de noapte ... nu putem s-o scoatem si gata!!! Dupa baie papa cam 100 ml si doarme max 5 ore .. si dupa aia trezire din 3 in 3 ore .. poate chiar mai putin .. Si nici nu vrea sa pape mai mult .. daca numai vrea si ii arati bibe urlaaaa !!! Poate de cand o sa incep sa-i bag cereale o sa doarma mai mult
Poze
Povestea nasterii
decenuela spune:
neatza fetili...mesajul de dinainte e de ieri...am ramas fara net si cred k era pe tzeava..
io venit de la ex,...spar sa-l iau...
jiji refuzat categoric bibe.
aseara am incercat ca aysnna dupa baie papat tt completat 100 ml bibe cu lm, asa prin somn..am zis ca n-o sa trez pana dimi. de unde la 1 a inceput tzatzaiala pana la 3 juma., atunci am zis hai sa-i decongelez...poate iar doarme...de unde n-a m ai vrut bibe parca era kk....asa ca de la 1..noapte di vis..
in a;lta ordine...daca vreun minut i-a placut in cada...dupa i-am scos colacul si am incercat sa-l spal repede. a inghitit si apa...asa ca primA incercare pot s-o declar dezastru. doamne ce-a mai urlat.,...
mie mi-a venit ciclu...tocmai la un an de cand au aparut 2 liniutze...e normal sa-mi vina daca alap[tez?
a...il afecteaza cu ceva pe el? laptele?
incerc sa recuperez
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris_mario eee...se pare k am vbt solo....a adormiit ..ma duc sa bag la spalat Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
spor la treaba!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex