Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 18
andra_s spune:
bumbitza si mie mi se parea ca sta cam chinuit in scoica, tocmai de aceea l-a pus dupa ce a facut trei luni si mi se parea mie ca este mai ok.
gaby nu stiam de cei din moreni ca-s impatimiti ai handbalului eu astept pataniile tale despre sportul asta, mi-e drag sa ma palavragim si despre altceva voua nu va e dor de cate un offtopic?
cata un pt fiecare sa va treaca toate bolile si sa nu mai dati pe la dr decat la vaccin
ioana fota multumim de sfaturi te asteptam mai des pe la noi
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
stefimic spune:
hai ca am reusit sa mai citesc si sa pot sa mai si scriu cate ceva, macar sa nu ne uitati.
ALINA sanatate multa mamei tale, sunt convinsa ca se va face bine.
La multe lunite iepurasilor: ALEXANDRU, VLAD ALEXANDRU, ALEX CRISTIAN.
ROXANA am vazut si pozele cu dulcica ta printesa, este asa de draguta si s-a facut mare, sta asa haioasa in scaunul de masina.
MIHAELA ti-am admirat printesele, i sunt asa de dragute impreuna, iar tati vad ca este tare mandru de ele, sa va aduca numai bucurii.
revin, sa papam putin laptic.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
mihaelagrosan spune:
dayanara, Angela a recuperat foarte bine. Are acum 4600 g, la nastere a avut 3200g. Nu pare ca ar fii fost vreodata bolnava. A crescut 500 g in sapt aceea dupa externare, acum creste mai lin. Silvana ce greutate are? ca si ea pare grasunica in poze
Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
nibi_niki spune:
Mihaela,am vazut doua papusele frumoase foc
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG
Rebiana27 spune:
Servus fete dragi!
Am disparut fara urma de miercuri si asta pentru ca in noaptea respectiva a urmat o alta criza biliara cu totul si cu totul ingrozitoare! Am plecat de urgenta la 4 dimineata spre Bucuresti si in cursul zilei de joi am suportat interventia chirurgicala pentru a indeparta colecistul. Diagnosticul a fost colecistita acuta litiazica (ii multumesc lui Dumnezeu ca analizele la pancreas au iesit in regula). E drept ca interventia a fost laparoscopica insa revenirea din anestezia generala a fost aiurea si chiar si acum mai am dureri in zonele "marcate". Am avut dren.
Am citit despre oameni care s-au simtit ca noi... ei bine eu mai astept pana acolo dar macar nu mai am crizele alea in care vedeam moartea cu ochii.
Am fost operata la Elias.
Multumesc tuturor pentru vorbele frumoase de incurajare!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
rebiana ma bucur ca esti bine, m.am tot gandit la tine cand nu eram la computer si tot uitam sa intreb
mihaela silvana a iesit din spital cu 3050 kg si la o luna aveam 4300 daca nu ma insel ,o sa ma uit mai tarziu pe carnetul ei, dar cam asa avea, n.am mai cantarit.o si urmatorul control il avem la 2 luni
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
vladimirescu spune:
Rebiana, sanatate multa ! O sa te recuperezi repede, ai sa vezi :) Dar sa nu ridici greutati vreo 2 luni, chiar daca o sa te simti "ca noua"... banuiesc ca tii regim, f bine. Cu timpul vei putea minca orice, ca inainte - am si eu operatie ca a ta de vreo 15 ani si maninc tot ce-mi trece prin cap fara probleme :))
Fetele, ma simt fericita, in sfirsit ! S-a calmat barbatul (si eu :)), Vladimir e f dulce si iubitor cu fratiorul cel mic, m-am obisnuit cu casa si a inceput sa-mi pala (am urit-o din inima o vreme, ca numai necazuri mi-a adus), si mai ales Floricica e super-cuminte de 2 zile, nu-mi vine sa cred !! De vineri incoace nu plinge mai mult de 10 min legat, vreo 4-5 episoade pe zi, ceea ce e parfum la ce show-uri am avut puna acum ! Acum doarme si el ziua, cite 1 ora de vreo 4-5 ori, ca pina acum dormea 1 h in total, toata ziua...
Asa ca briza, sa ai speranta ! Iata ca si Floricica s-a potolit cu urletele la 2 luni, exact ca si Vladimir ! Gaze are in continuare, dar le scoate de cele mai multe ori fara sa plinga, doar miriie, se screme si apoi se aud pocnete ca de artificii la fundul lui :)) Uite, mai e putin pina faceti 2 luni, poate merge si la tine :)) Eu n-am dat nici un tratament pt gaze, ca am incercat si am vazut ca nu au efect, nu l-am mai stresat cu tot felul de picaturi... trece cu rabdare, pur si simplu :))
Mi-ai inflorit 2 din cei 3 trandafiri agatatori, iar clematitele cresc vioaie, chiar daca sint inca mici - iar cea alba a produs si o floare :)
Acusi termin terasa si scap de muncitorii de prin casa... E un conservatory de fapt, inchis in termopane cu usi glisante, ca sa fie terasa deschisa vara si inchisa iarna (am pus un calorifer de 2m inaltime ca sa fie cald la iarna, vreau sa mincam acolo, linga leandru, lamai, ficus si ce-o sa mai punem plante mari la toamna inauntru).
Si e aproape gata si balconul meu, trebie sa mai vopsesc lemnele si sa-i pun plante multe, sa arate ca o mica gradina (nu de alta, dar ma vede toata strada si trebuie sa obturez cumva, ca am si eu tacaneala sa ies dimineata la cafea si pipa in pijama si nepieptanata :))
nibi-niki - vrei sa zici ca maninca la o singura masa sin + 200 ml lapte praf ??? sau total pe zi supliment 2oo ml?
miria_cristina spune:
VLADI - Ma bucur ca ti-e bine. Vezi, ziceam eu candva ca sotul tau s-ar prea putea sa fie gravid o data cu tine si sa reactioneze in felul lui si al barbatilor, in general, fara diplomatie si sentimentalism.
Dar uite c-a trecut si sunteti cu totii o familie, iar tu chiar ai capatat experienta femeii care stie sa tina o familie unita si sa treaca peste greutati.
Si eu visez la gradina romantica si cu multe plante cataratoare, doar ca la mine va fi mai mult de munca fiind spatiul mai mare, iar eu nu ma pot deplasa acuma acolo din pacate.
Casa e gata, dar sunt destule maruntisuri "femeiesti" de pus la punct pe acolo si acuma stau cu bebe atarnat de gat.
vladimirescu spune:
miria eu nu m-as plinge deloc sa am mai mult spatiu de gradina :)) Oricum, gradina o fac la anul, ca acum m-am oprit - e f scump sa plantezi acum, trebuie cumparate plante crescute in container, cu radacini intacte, si alea-s de 4 ori mai scumpe decit primavara cind se vind din pepiniera... si zau ca m-am saturat sa bag bani in casa asta...
Mi-am facut pe jumatate damblaua, am pus blackout captuseala la draperiile mele si ale lui Vladimir, a ramas bietul Floricica cu draperii simple ... ca tot nu-si da seama :))
Acum ma bate gindul sa imbogatesc si sa dublez draperiile din living, unde au intrat 21 m de material pina acum... ma omoara barbatul daca-i zic ca vreau sa mai dau inca o data bani ca mi se par saracacioase :))
Plus vreau sa mobilez terasa / conservatory cu mobila adevarat, nu din aia de ratan sau plastic, canapea cu flori, masa cu ceramica pictata... astept sa vad in ce ape se scalda ca sa-i propun sa mai cheltuim iste bani :))
Floricica al meu a facut la 2 luni niste lucruri noi:
- se pare ca am terminat cu plinsul ala f rau la gaze
- a invatat sa puna buzita inainte sa plinga (si saracul e asa scump cind o face, ca noi toti ne amuzam desi el incepe sa plinga...)
- uneori ride cu zgomot, dar nu ca un ciine (ca Silvana a dayanarei - ce m-am distrat cind am citit!) ci ca ... un magar, ca sa fim sinceri...
- ride la mine cind ma vede, fara sa vorbesc cu el, deci ma cunoaste dupa fatza
Pup pe toate!