Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

REBIANA ma bucur ca esti bine si sper sa scapi de crizele urate. MARA este bine, cum a stat fara tine?

VLADI ai vazut ca pana la urma toate problemele au o rezolvare si lucrurile incep sa intre pe fagasul normal, ai sa vezi ca vei incepe sa te bucuri in fiecare zi de lucrurile minunate care te inconjoara.

legat de constipatie si noi facem cam la 3-4 zile si am incercat cu supozitor si pediatrul cand a auzit a spus sa nu mai fac asa ceva ca ea nu se constipa, sa o las in pace ca va face singurica.

OANA am vazut ce frumos ati crescut si voi si bebe ERIC s-a facut un adevarat cavaler, nu te speria cu lapticul si mie STEFAN mi-a facut de cateva ori asa dar fara motiv asa ca urmareste-l si vezi daca mai face.

va pup ma duc ca plange IOANA.
O SEARA PLACUTA.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

VLADI,Maria noaptea si dimineata mananca doar san.Spre seara ajungem sa stam cate o ora la tzatzi+200 ml lapte praf.Nu se intampla mereu sa bea 200.Dar mai putin de 120ml nu bea niciodata+tzatzi.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

salut!

va scriu mai greu, bb e in brate.

Si eu ii fac baita singura (de fapt, tocmai am terminat-o), si o clatesc cu dusul. Dau la presiune mai mica si asta e.
Si pisicilor mari tot singura le fac, la amandoua odata.

Rebiana - bine ai revenit si sanatate multa!

Dayanara - si la noi mai e un loc in spate, langa cele doua scaune. Daca ne chinuim putin, putem pune scoica .
Insa acum, cat e vara, am ales varianta - eu conduc, scoica pe scaunul din fata cu airbagul dezactivat, fetele in spate si tati pe motor.
Pana ne echipam toti....

Legat de lapte praf. Eu nu vreau sa mai aud de NAN. O sa va detaliez de ce dupa ce culc copiii, il suspectez vinovat de telarha prematura a lui Nati. Poate nu e asa, dar nu risc si cu Iris.
Irina a mancat Milumil, si nu are nimic.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

REBIANA,bine ai revenit acasa si sanatate multa

AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Bluekido,Oanaiacovita,Nafi,Asteropipan, Oanka80,Child, Ioanact....sper ca n-am uitat pe nimeni.... multumim ptr urari de 2 lunite! ...
Bluekido felicitari ptr increstinarea micutei!
Irinabobe si Eva face caca la 2 zile, desi nu e constipata…iar cand face iese pe toate partile si face in vreo 2-3 reprize….
Roxana pufoasa Silvana#61514;
Rebiana insanatosire grabnica….si sotul meu a fost operat inainte ca eu sa nasc si 1-2 luni a trebuit sa tina regim sis a nu ridice greutati.

Raportam si noi ca la 2 lunite am luat in greutate 1800g si am crescutcam 9 cm,,,deci avem 5300g si 62cm…e binisor zic eu#61514;….de colici inca n-am scapat, dar s-au mai rarit crizele,iar in timpul zilei stam destul de mult in patut si ne certam cu maitutoaiele din carusel…iar mami are un moment de liniste

Alina sanatate multa mamei tale!

EVA IOANA 15 MARTIE2010

http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EVAIOANA15MARTIE2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Intru si eu la spartul targului:

La multe lunite iepurasilor sarbatoriti azi: Alexandru (de Dianami), Vlad Alexandru (de catus76_ro), Alex Cristian (de cristinicuta)!!!

Wow, toti iepurasii de azi sunt Alexandru.

Diana esti bine? Maine iti dau un sms.

Rebiana ma bucur ca esti acasa si ca interventia a fost ok. Sanatate multa.

Cata imi pare rau ca a fost bolnavioara iepurica. Aveti grija de voi.

Niki wow 200. Al meu abia abia papa 120. La cat timp papa Maria?

Roxi,Miha aveti niste fete minunate.
Miha ai apucat sa vezi lista cu pediatri. Adriana mersi de raspuns.

Cam atat am retinut. Merg langa baietii mei. Noapte buna.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

OANA avem un program de papa foarte haotic.Ni se intampla sa mancam si la o ora si la 2 si la 3.nu reusesc nicicum sa ii fac un program normal la 2ore jumate-3.In ideea ca 200ml mi se pare mult ii fac mai putin si dupa o ora jumate vrea iar.Daca mananca 200 peste vreo 3.Depinde..,nu e batut in cuie..poate sa vrea mai devreme.Nu mai stiu ce sa cred

AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

La multe lunite sarbatoritilor de azi: Alexandru (de Dianami), Vlad Alexandru (de catus76_ro), Alex Cristian (de cristinicuta). multa sanatate si bebei voiosi

Oana, mamica de fluturas: Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput

Rebiana bine ai revenit acasuca la tine. insanatosire grabnica si sa nu mai ai tangenta cu spitalele de nici un fel

poze

Mergi la inceput

azi am reusit performanta de a nu mai stoarce laptic din sani. Maria a avut o pofta nebuna de mancat si i-am oferit numai san si nu a facut scandal. a papat des cand dintr-un san cand din celalalt si asa ma rog sa fie si maine cu acelasi chef. sper numai sa nu faca mofturi la noapte. ea se trezeste de multa vreme numai odata intre 12 noaptea si 8 dimineata. nu are o ora fixa pt trezire: 3 sau 4 sau 5 sau deloc

la baita nu ma incumet inca singura, dar m-a surpins sotul cu asta. intr-o zi in care a stat singur 3 ore cu ea i-a facut o baita de toata frumusetea, Maria era toata un zambet dar toata casa era un dezastru...si asta numai pt baita fetei

as dori sa merg singura cu Maria cu masina. oare sa ma incumet sa o las singura in spate in scoica? mi se pare ca nu o pot controla cu privirea caci scaunelul e cu spatele la mine si nu stiu cum sa fac in caz ca va plange

poze

Mergi la inceput