Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
nibi_niki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinabobe miria ii dau novalac it- e formula speciala pt constipatie dayanara cutia de nan are o chestie speciala de care razuiesti lingurita, eu la novalac o razuiesc de marginea cutiei. mamica de Rares 21.02.2010 |
acelasi lapte ii dau si eu
roxana nici eu nu "razuiesc"cu cutitul dar scutur putin lingurita de masurat sa ramana exact cat trebuie.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG
GabyHila spune:
nibi tu nu mai alaptezi?? eu scriu mai tarziu, joy sta la mine in brate de 1 ora si u imi vine sa o dau jos!
nibi_niki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabyHila nibi tu nu mai alaptezi?? eu scriu mai tarziu, joy sta la mine in brate de 1 ora si u imi vine sa o dau jos! |
ba da,alaptez.Maria papa san+completare...De asta intrebam mai devreme cam cat mananca bebeii vostri.Maria mananca cam 200ml lapte praf + san
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG
ioana_fota spune:
.Briza_marii am renuntat la debridat pt ca nu a avut nici un efect si mi-l daduse medicu de fam si cand am fost la pediatra mi-a zis sa nu-i mai dau si s-a reglat de la sine refluxu.Mai vin cu o completare ca vad ca mult fete dau si san si cimpletare un lapte f bun cel mai apropiat de consistenta laptelui matern si care nu constip[a este Aptamilul e scump ce-i drept dar e f bun.Va
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
miria_cristina spune:
IOANA - Asa este. Aptamilul este un lapte foarte bun si care are in compozitie si imunistimulatori apropiati celui matern. Si luand prin comparatie cu alte produse nu este scump pentru ca are vreo 800gr cutia si este mai consistent, deci eu care am folosit Nan ies in pierdere pentru ca in 4 zile trebuie sa iau alta cutie si nici mare incredere n-am nefiind foarte consistent.
Eu tocamai ce-am optat pentru APTAMIL ca tot va ziceam ca mananca bebe non-stop si parca nu se satura.
Cat priveste taurina este in toate, dar cred ca difera cantitatea.
dayanara spune:
aici aptamilul e cel mai ieftin
niki e bine 200 la o masa + san
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
miria_cristina spune:
ROXANA - Serios? Aici e considerat un lapte de generatie noua si e destul de scump.
Ce marci considerate bune sunt la voi?
De vreo 2 zile am o noua problema.
Bebica se intoarce pe spate indiferent cum l-as aseza sau l-as propti. Si nu oricum, ci cu ceafa direct pe saltea.
Asa ca, am o noua teama, sa nu i se turteasca teasta.
dayanara spune:
miria, aici aptamilul e vreo 10 euro in supermarket il gasesti, mai rar prin farmacii, mai scumpe sunt cele exclusiv de farmacii, blemil ii spune unuia dintre cele mai bune
oricum aici sunt foarte multe marci si in spital mi.au spus ca toate.s la fel, exceptand cele fara lactoza , fara proteine , hidrolizate - cele speciale; toate.s la fel, asa ca e de recomandat cel mai ieftin, eu ii dau nutriben din farmacie, care la fel e unul din cele mai ieftine e vreo 13 euro cutia
POZE
AMr...4kg
mihaelagrosan spune:
Fetelor eu stiu ca bebe nu e constipat decat daca face caca asa tare ca si cacarezele de oaie , deci indiferent de cat se screme nu e constipat daca scaunul are consistenta normala. Si a mea se screme si 45 de minute, dar face tot scaun de-ala apos de nou-nascut.
Am mai pus si eu poze cu fetele mele, pt. cine are vreme, vizionare placuta
http://picasaweb.google.com/AlinGrosan/FeteleNoastre#
Am vazut si eu pozici cu iepurasi, toti sunt minunati.
Briza si Elena a fost ingrozitor de agitata si colicioasa, am incercat tot ce se putea, dar nu i-a trecut, decat cu timpul. Cred ca esti extrem de obosita, dar sa stii ca va trece si veti uita sii voi destul de repede
Si Angela are reflux, destul de rau. Trebuie sa o tinem cam 30-40 min in brate dupa ce papa ca altfel tot regurgiteaza, se trezeste, se enerveaza. Cel mai greu e noaptea, ca pana ajung eu sa dorm trebuie sa ma trezesc iar.
Honeybaby nici Angela nu sta infasata, nici nu am incercat decat o data, in wrap sta rar, cand doarme si asa ma enerveaza ca mi-ar fi mult mai usor. Oare o pozitie mai orizontala nu exista pt. wrap? Asa poate i-ar placea mai tare.
Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
dayanara spune:
silvana a sta infasata vreo 10 minute, cat sa nu zic ca am luat degeaba chestia aia de infasat:))
mihaela ce dolofana si frumoasa e angela! a recuperat bine nu? si seamana mult cu tine si elena
cum reusesti sa intri in spate in masina, ca noi dupa ce punem scaunele copiilor , eu nu mai am loc!
POZE
AMr...4kg